سلام
الان نزدیک 4 ساعته که دارم رو این پل کار می کنم حالم رو گرفت.
برای اینکه بتونم تخته ها رو روی راستای انحنای پل تنظیم کنم روش های مختلفی رو امتحان کردم و از آخر متوجه شدم که کارم از پایه غلطه و این تو خودش تناقض داره . می شه از یه سمت این کار رو انجام داد ااما از سمت دیگه اشکال داره چون تخته جسم صلبه و راستاش تغییر نمی کنه
وقتی جسم وسط پل حرکت کنه هیچ مشکلی وجود نداره چون شکل انحنای دو طرف پل یکسانه اما همیکه یه طرف پل پایین بیاد شکل انحنا ی دو طرف عوض می شه .
توواقعیت چون دو طرف تخته ها کاملا محکم شدن تخته ها مجبورن شکا انحنای پل رو داشته باشن از طرفی چون تخته ها غیر قابل انعطافن این دو عامل باعث می شن که پل از یه حدی بیشتر دیگه خم نشه . البته بسته به طول پل یا عرض دهنه پل این کم یا زیاد می شه .
حالا ما چون انیمیشن کار می کنیم نیاز به اغراق داریم و بعضی جاها باید قواعد رو بشکنیم برای همین من برای رفع این مشکل فرض صلب بودن تخته ها رو گذاشتم کنار و بهشون انعطاف دادم تا مشکلم حل شد.
فایل رو می گذارم ببینین.
در مورد ترکیب ریگ با Cloth من خودم طرفدار این کارم . اما به نظرم بهتره دو طناب بالای پل رو هم ریگ کنیم تا تو یه سری انیمیت ها مثل تکیه دادن کاراکتر به پل رو بتونیم بهتر انجام بدیم .
البته باید تست شه .
SoftBridge-SkinTest.max