LinkinForEver
مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
لطفا بحث تون رو لطفا همین جا ادامه بدین ماهم ی چیزایی یاد بگیریم
درضمن میشه منبعتون رو واسه یادگیریه اسکریپت بگین؟ ممنون. :d
دوست عزیز بهترین منبع اموزش خود Maxscript
لطفا بحث تون رو لطفا همین جا ادامه بدین ماهم ی چیزایی یاد بگیریم
سلامسلام بر خدایگان سه بعدی و استادهای عزیز شخص خودم
بچه ها توی سایت بخش به دنبال کار یا کارفرما هستم وجود داره.زیاد چهره قشنگی نداره برای بازاریابی
البته اگه فاز تکنیکی بحث بشه خب مفید هست اما حداقل بحث های مخصوص رو با پیغام خصوصی انجام بدین
همتون بزرگ ما هستین.
منظورم retarget rig هست تو 11seconandanimation اکثر کامنت هاشون
بچه ها توی سایت بخش به دنبال کار یا کارفرما هستم وجود داره.زیاد چهره قشنگی نداره برای بازاریابی
من اول متن خودم رو نوشتم بعد متن حیمد جان رو خودم، ولی خوشم امد حمید منظورم رو فهمید، عارف جان دلیل جواب گویی ما دوتا حجوم به تو نیستآآآآآ عزیز فقط میخواستیم همین رو بگیم که بعضی دوستان که روزی ما خودمون تو اون مرحله بودیم به همین نکات نیاز دارن (( البت الان هم من خودم به شخصه جای خاصی نیستممی دونم هدف سید از گذاشتن این پست اینجا فقط پیدا کردن ریگر نبوده چون خودشم می دونه چرا اینجا پست زده .
من به شخصه به شدت می خوام تابع قانون باشم و اصلا از بی قانونی هم خوشم نمی یاد . اگه بعضی نوشته هام بار آموزشی نداشتن از همه بچه ها پوزش می خوام . همیشه اینجا چیز یاد گرفتم خدا کنه بتونم ذره ای کمک کنم .
نه اصلا هم میشه دو تا کنترلر گذاشت یکی برای Free یکی برای حرکت با پلک . هم یه Slider که از 0 تا 1 وزن دهی کنه
اگه لطف کنین اسم کتاب رو بگین ی دنیا ممنون میشم. فکر کنم اگه اسکریپت بلد باشم دیگه نیازی به cat پیدا نکنم. چون ریگ آقا حمید خیلی خوب بود. بازم ممنون.
این کتاب تنها کتاب آموزش مکس اسکریپته که من دیدم .شما این رو بگیر :
آموزش گام به گام MaxScript در تریدی مکس
نویسندگان : کریس جانسون ، کن مافی ، میچل بوسکت و سوامی لاما
ما تو این کار یه پل معلق داریم، تو یه آموزشی مایا video ـی دیدم از الکس آلوارز که یه پل معلق ساخت Dynamic و real time ، خیلی چیز خوبی بود خوشم امد، الان چند روزه ذهنم چند جا داره کار میکنه نمیتونم رو چندیدن چیز فکر کنم، ببین به نظر میشه این رو چی کار کرد.
آقا من یه نیم ساعتی نشستم پاش این پل رو در اوردم، دنبال چیز دیگه ای بودم ولی فکر نکنم به سادگی و کار حتی چند روزه بشه چنین چیزی که من میخوام در بیاد. منظروم real time بودنه. اگه پلاگینی چیزی میشناسی بگو لذتش را ببریم
video ـی که گذاشتم همین نمونه ای هست که نیم ساعته زدم عزیز.
فایل های پیوستی
Bridge.rar (196.5 کیلوبایت, بازدیدها: 4)
اساتید ببخشید من اظهار نظر میکنم. یعنی حالت Simulate local تقریبا چیزی شبیه Realtime بودن نیست؟
نه ، flex نیست، من خوراکم cloth با skin Wrap ـه، انقدر با این دو تا ابزار کار میکنم که گندش رو در میارم
البت زیاد روش کار نکردم که بین تخته ها یه مقدار کش بیاد ولی روش کار اینجوریه که یه پلان به طول پل ساختم، بعد تفسیم بندی تخته چوب ها رو توش در اوردم و بین فواصل اونها رو connect دادم ولی مابین سگمنت های تخته ها رو connect ـی نزدم. دلیل رو تو ادامه میگم.
حالا مادیفایر cloth و بعد 4 ورتکس اول و 4 ورتکل آخر که نماد تخته های سر و طه پل بودن رو به دوتا dummy وصل کردم. و بقیه ورتکس هایی که نمایانگر تخته ها بودن رو انتخاب کردم و یه گروه ساختم و تو تنظیمات این گروه کشش و خمش پارچه رو از بین بردم تا فقط اون قسمت های پارچه محکم بشن مثل چوب و بعد ورتکس هایی که توسط connect بین صفحه هات نمایانگر تخته ها ایجاد کرده بود هم با هم انتخاب کردم یه گروه مجزا ایجاد کردم و خاصیت این گروه رو جوری تنظیم کردم که هم کش بیان و هم چین بخورن مثل حالت طناب اتصالی مابین تخته ها.
این از سطح اولیه.
یه کپی از face ـهایی که برای تخته ایجاد شده بودن گرفت و shell و بعد skin wrap به پارچه و تنظیمات رو جوری اعمال کردم که ورتکس های این تخته ها فقط از ورتکس های مشابه خودشون رو پارچه پیروی کنن نه مابینشون.
و بعد یه نوار بالای این پارچه اصلی برای ساخت طناب رویی و یه سری پلان دیگه هم برای اتصال طناب بالا و تخته ها و ورتکس های بالا و پایین نوارهای مابین رو mesh select کردم و به نوار بالا و پلان اصلی پل باز skin wrap کردم و بعد cloth و تو یه گروه باز همون ورتکس های skin wrap شده رو انتخاب و preserve کردم تا شبیه سازی نشن و از skin wrap پایین پیروی کنن و جای نوار بالا و نوارهای مابین سایلاندر گذاشتم و تمام.
این تغریبا اون چیزی که من میخواستم رو ایجاد کرد ولی من این رو میخوام، یعنی real time ، وقتی کاراکتر پاش رو میذار رو پل خود پل برخورد رو احساس کنه تو همون لحظه و تغییر حالت بده. این پلاکین هم قبلا یعنی 4 سال پیش داشتم باز باید دنبالش بگردک ببینم هست یا نه.
اگه چیزی شبیه این داری بهم معرفی کن ممنون میشم. حق یارت
ممنون، دقیقا باید با همین دو تا این کار انجام داد، نمیدونم اون video ـی که از SkinFX گذاشتم رو دیدی یا نه، اون پا هشت پا دقیقا با همین ورش کار شهد، یعنی وسط اون پا یه سری bone قرار داره ولی هنوز خودم وقت نکردم تست کنم.سلام حسین من دارم با Skin MassFX و Bones یه چیزی در میارم بدک نشده !!!
ممنون، دقیقا باید با همین دو تا این کار انجام داد، نمیدونم اون video ـی که از SkinFX گذاشتم رو دیدی یا نه، اون پا هشت پا دقیقا با همین ورش کار شهد، یعنی وسط اون پا یه سری bone قرار داره ولی هنوز خودم وقت نکردم تست کنم.
ممنون عزیز، مدل پا که چیز خاصی نداره، همون که چند تا box رو بذاری کنار هم جوره. قربون دستت
میگم اگر یه اسکریپتی بنویسید که بصورت پی در پی Set Key بکنه، اونوقت میشه از چیزایی مثل همون Simulate Loca یه انیمیشن بدست آورد. (نخندید)
یعنی عاشق این همکاریم.
وووووو
اگه ما ملت همیشه اینجوری بودیم الان تو عرش بودیم .
منتظرم نتیجه کار با SkinFX رو ببینم
من یه تست زدم . 10 دقیقه ای !!! هیچ کار خاصی نکردم . جالب شد !!! به خندش می ارزه !! فایل رو می گذارم . به نظرم با این روش هم جواب میده .
SoftBridge-Test.max
سلام دوست عزیز من همچین اسکریپتی رو نفشتم تو پست های قبلیم هست . ولی خـــو که چی بشه ؟؟