دوست عزیز فکر نمی کنید اون کسی که این تاپیک رو به روز می کنه کسی به غیر از خود شما نیست ؟
کاشکی بچه های سه بعدی رو متهم نمی کردی
دوست عزیز نه اصلا اتفاقا
همه نوشته هام با فکر بود. چیزی که باید میگفتم رو گفتم
و چیزی که باید می شنیدم شنیدم
بچه های سه بعدی رو هم متهم نکردم. به عنوان عضو این سایت از عنوانی که برای این پست انتخاب شده و نحوه انتقاد ی که شده، معترضم.
این حق رو دارم دیگه ایشالا؟
گفتند که اگر این پست با این عنوان زده نمیشد ترتیب اثر داده نمیشد. به دلایلی مخالفم:
کسانی که راهبری این سایت رو به عهده دارن از با سابقه ترین های این سایت هستند. مگه تا حالا مشکلاتی که سایت داشته با زیر سوال بردن مدیران حل شده که این راه رو انتخاب کردند؟
مگه به مشکلاتی که قبلا خیلی منطقی مطرح شده رسیدگی نشده(در حد امکان) که حالا اینطور مطرح میشه؟
حالا که شخصی تو یه نقطه ایران (حالا به هر مقصودی) این امکان رو فراهم کرده که هزاران نفر دور هم جمع بشن و کم و زیاد به هم دیگه کار یاد بدن،
نباید دلگرمش کرد؟؟؟
صد جور ترفند به کار میبره که بتونه 4تا مدیر رو حفظ کنه دلگرمی نمی خواد؟؟؟. مدیرا دلگرمی نمیخوان؟؟؟؟
چند صد نفر اینجا هستیم و داریم از امکانات این سایت استفاده میکنیم اما توانایی دلگرم کردن 4تا مدیر رو نداریم.
(چرا یه تکمه تشکر داریم.)
اما همه ما میخوایم که این 4 نفر هزاران نفر گرافیست حرفه ای تحویل جامعه بدن.
آقا مجید (نعوذباالله) نکنه جایی خودت رو خدا معرفی کرد که ازت انتظار کن فیکون دارن ؟
شاید مدیران به خاطر ملاحظاتی از تغییردادن نام این پست اجتناب کنند. (حرف مردم....)
پس بهتر اینه که دوستان خودشون زحمت اینکارو بکشن. اما متاسفانه به دوستان پیشنهاد شده که همینجوری ادامه بده و به تذکرات اهمیت نده !!!!!
اگر عنوان جدیدی برای پیگیری انتخاب نمیشه.
اگر قرار 2 نفر 4 نفر دیگه رو شیر کنن که همینجوری ادامه بده.
اگر...
اگر...
اگر مجید ملاحظه میکنه و عنوان این پست رو عوض نمیکنه .
ایرادی نداره من با اسپم این مبحث رو ادامه میدم تا بسته شه یا کسی اینجا ادامه نده.
حالا یا من بن میشم یا اینجا بسته میشه.
اینجا بسته شد که ایشالا تو مبحث جدید ادامه پیدا میکنه و هر روز از دیدن کارهای سه بعدی دوستان لذت میبریم
کار یاد میگیریم.
اگر هم من بن شدم که نام کاربری زیاده eptp نشد tpep سمتی رو از دست نمیدم که نگران باشم.
به هر حال با معذرت از مدیران، تا وقتی هستند هستم. شاید به روز نباشم اما هستم.