مدیریت ضعیف ، سقوط مجید آنلاین !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehdi2477

Member
آها

یه پیشنهاد دیگه

من فکر می کنم کاربری که یه تاپیک خوبو کلنگ می زنه
مثل اسپید مدلینگ
یا نکات و ترفند های مکس
یا کتاب ویری

اگه بهش دسترسی ادیت اون تاپیک داده بشه خیلی خوبه
هم انگیزه برا کاربر می شه
هم زحمت مدیر کم می شه
هم انجمن جون می گیره

نظرتون چیه ؟

هر انچه از دل براید لاجرم بر دل نشیند

ایده خوبی هست .اگه دسترس در حد قفل کردن تایپیک آموزشی در انتهای هر پست هم باشه خیلی خوبه.

ایده من :چه اشکالی داره تایپیک های آموزشی تا موقعی که ایجاد کننده تایپیک توش فعالیت مثبت میکنه از همون اول مهم بشه تا ایجاد کننده گان تایپیک انگیزشون برای کار کردن بیشتر بشه.
خوش باشید.

Farrokh

Active Member
نه
من با قفل کردن مخالفم

خوب شاید یکی حرفی برای گفتن داشته باشه
فکر کنم در حد ادیت و حذف اسپم ها باشه کافیه

چون یه تاپیک هست و من نوعی خودم تاپیکمو دوست دارم و حتی بچه ا توش اسپم بزنن هم باعث دلگرمیمه

ولی بعدا می تونم اسپم ها رو پاک کنم

در مورد مهم شدن از همون اول هم موافق نیستم
مهم شدن باید جنبه ی جایزه ای داشته باشه
اونم فقط برای تاپیک های مفید

احتمالا منظور مهدی همینه که تا جایی که اون تاپیک ارزش داشته باشه( که البته اینو بازدید کننده ها تشخیص می دن) اون تاپیک مهم ارزیابی بشه .
البته اینجا نباید درباره این ایده بحث کرد، من فک می کنم اگه یه تاپیک دیگه باز بشه بهتر باشه.

mehdi2477

Member
ببخشید بچه ها که نظر میدهم

1 - به نظر من باید برای تایپیک های آموزشی یک سیستم متفاوت از بقیه تایپیک ها در نظر بگیریم .

فرخ میگه من دوس دارم دیگران نظر بدهند ، خوب چه اشکالی داره یک تایپیک برای بحث و نظر خواهی در مورد آموزشها ایجاد بشه .
دیگه با این کار نیازی به پاک کردن پستهای بقیه نداره .
تایپیک منسجم تر میشه و موجب استفاده سریعتر و بهتر از مطالب میشه.

2- یک بخش در هر انجمن در نظر گرفته بشه با نام بحث و نظر خواهی در مورد تایپیک های آموزشی و همه تایپیک های مربوط به بحث و نظر خواهی در مورد تایپیک آموزشی خودشون را توی اون بخش ایجاد کنند.( نظم بیشتری به انجمن میده )

دوستان اینا نظر من بودند و به نظرم کمتر حالت تئوری داره و قابلیت اینکه عملی بشه را داره .

خوش باشید.

Farrokh

Active Member
نه
عملی نیست
ما یه سری کاربر تازه وارد داریم که اصلا نمی دونن چی به چیه یهو میان تو تاپیک انیمیشن سوال ویری می پرسن
حالا بیا به اینا بگو اون آموزشی اونجا رو شما می تونید اینجا کامنت بذارید

نه
بی خیال

تازه با باز شدن بخش های جدید
سر زدن به اونا هم برا کاربرا هم برا مدیرا دردسر ساز تر می شه

اگه می شد کل انجمن سه بعدی یه بخش داشته باشه من طرفدارش بودم (چون تنبل فرندلی تره ) :green::green:

majideptp

Member
ghabl az harchiz az hame mazerat mikham chon vase system moshkeli pish omade az emkan type farsi mazoram. omidvaram modiran ham bebakhshan .
ama az hameye dostani ke darand baraye pishrafte khodeshon va majid online post mizanan khahesh mikonam ye mabhase jadid ba unvane monaseb tari ro rah bendazan ta in bahs ba unvane modiriate zaeif soghote majid inghad bala nayad.

baraye chand ta az dostan ham nokati ro bayad goshzad konam ke chon emkan type farsi felan nist mizaram to forsate monaseb.

omidvaram baghye dostan ham mesle jenabe maxbaz akharin posteshon to in mabhas bashe ta in ghazie inja tamom beshe va bahse jadid ba unvane monaseb tari baraye pishrafte bakhsh 3d shoro beshe.
harfe akhare in post in ke; lotf konid moshkelate bakhsh ro ba modiriate jadid to bakhshe khodesh matrah konid ke hamonja halo fasl beshe.
me30 az hame

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
ببخشید دیر در این تاپیک شرکت میکنم.

در مورد عنوان تاپیک که به نظرم اصلا نه جنبه انتقاد داره نه جنبه کمک و احساس مسئولیت بیشتر جنبه انتقام گیری شخصی داره.. چون بی انصافیه که همه انجمنها رو به یک چشم نگاه کرد انجمنهایی در سایت داریم که واقعا فعال هستند و مدیران هم زحمت میکشند پس با برگزار نشدن یک مسابقه کل فعالیت ها رو نمیشه زیر سوال برد.. حالا بگذریم و به عنوان مبحث گیر ندیم..

در مورد صحبتی که ماندانا کرد، اول باید بگم ماندانا مدیر کل انجمنهاست پس قاعدتا حرفی که اون بزنه حرف تمام مدیران هستش نه اینکه اون به جای دیگر مدیران صحبت کنه... ماندانا با تمام مدیران در ارتباط هستش و مسایل رو رسیدگی میکنه و به (ممکنه) نمایندگی مطلبی رو در سایت مطرح کنه...

حالا برسیم به اصل موضوع که البته ماندانا پیگیر این موضوع خواهد بود چون اون با تمام مدیران بطور کامل در ارتباط هستش و در جریان مسایل داخلی انجمن هست من فقط به درخواست ماندانا که یک سوال در مورد جوایز بود اینجا پست ارسال میکنم. در مورد برگزاری که کلا مشکلی نیست باید مدیران و از همه مهمتر کاربران همت کنند و این کار رو انجام بدن و اصلا بحثی روی این موضوع نیست و در این مورد انتقادتون کاملا به جاست که باید روی این موضوع بصورت منطقی صحبت و برنامه ریزی بشه.. یک صحبت منطقی مثل همین چند تاپیک آخر که یک سری پیشنهادات رو اعلام کردید و روش صحبت شده ، که این موضوع رو هم ان شالله به زودی رفع خواهیم کرد.
در مورد جوایز همونطوری که ماندانا گفت برگزاری مسابقه های هفتگی با جوایز برای ما تقریبا ممکن نیست ، شاید به قول شما سایتهای خارجی این کار رو زیاد میکنند اما اونها بدلیل انگلیسی بودن زبانشون فقط از یک کشور مخاطب ندارند و از تمامی کشورها مخاطب و کاربر دارن به همین نسبت باعث میشه بازدید و اسپانسرهاشون زیاد باشه و بتونن اینکار رو بکنند اما ما فقط مخاطب فارسی زبان داریم که شاید در مقابل اون تعداد انگلیسی زبان هیچ باشه ! بنا بر این پیدا کردن و راضی کردن یک شرکت یا فرد برای اسپانسر شدن کار بسیار بسیار سختی هستش و میشه گفت تا الان که ما پیگیرش بودیم نشدنی بوده (شاید هم ما راه رو اشتباه رفتیم اگر کسی پیشنهادی داره خوشحال میشم بشنوم) و مسلما اینکه هر هفته هم بخوایم از جیب خودمون هزینه جوایز رو بدیم اصلا منطقی نیست . فعلا یک سری از هزینه های سایت به همین روش از جیب خودمون داره تامین میشه که منتی هم نیست فقط محض اطلاع خواستم این مورد رو بگم. پس اگر توقع کاربران پایین باشه ، و منطقی باشه میشه هر کاری کرد... چند وقت پیش در چند جای دیگه دیدم به عنوان مثال نوشته بودن که مجید آنلاین اومده مسابقه برگزار کرده جایزش مثلا یک سی دی فتوشاپه خب مگه آدم بیکاره بشینه وقت بذاره یک سی دی فتوشاپ 5 هزار تومنی بگیره ؟!! خب وقتی همچین توقعات و افکاری وجود داشته باشه برگزاری مسابقه واقعا مشکل میشه ! هدف از برگزاری مسابقه در اصل محک زدن کار افراد ، یک رقابت بین اونها کسب اطلاعات و متد های جدید هستش ، همین... اما خب خیلی ها به این موضوع توجه ندارند ...

اگر واقعا دیدمون نسبت به برگزاری مسابقه منطقی باشه شاید دل و جرات مدیران برای برگزاری مسابقات بیشتر بشه و برای این موضوع قدمی پیش بذارن... مثل ایده ای که در انجمن فتوشاپ پیاده شده که هر هفته کاربران پوینت میگیرن و بر اساس پوینت میتونن اعتبار کسب کنند و از فروشگاه خرید کنند ...

در هر صورت با انتقاد شما کاملا موافقم و باید رونق بیشتری داد به این انجمن و صد البته با مسابقات.. حالا با تغییر و تحولاتی که در انجمن سه بعدی در حال انجام هست ان شالله کاربران این انجمن راضی تر خواهند بود.

با تشکر
مجید

majideptp

Member
در مورد عنوان تاپیک که به نظرم اصلا نه جنبه انتقاد داره نه جنبه کمک و احساس مسئولیت بیشتر جنبه انتقام گیری شخصی داره.. چون بی انصافیه که همه انجمنها رو به یک چشم نگاه کرد انجمنهایی در سایت داریم که واقعا فعال هستند و مدیران هم زحمت میکشند پس با برگزار نشدن یک مسابقه کل فعالیت ها رو نمیشه زیر سوال برد...

با تشکر
مجید

مطلبی که بارها تذکر داده شد اما....:mad:

در هر صورت با انتقاد شما کاملا موافقم و باید رونق بیشتری داد به این انجمن و صد البته با مسابقات.. حالا با تغییر و تحولاتی که در انجمن سه بعدی در حال انجام هست ان شالله کاربران این انجمن راضی تر خواهند بود.

با تشکر
مجید

و باز بارها تذکر داده شد که ادامه بحث رو تو بخش خودش یا با عنوان دیگه پیگیری کنن اما.....:mad:

یه اما دیگه: حامیان مجید آنلاین (بعضی از 3Dها)این بحث رو هر روز در لیست تازه ترین نوشته ها به روزش میکنن.

گفتم حامیان؟!!!!!:shock:

مطلبی که بارها تذکر داده شد اما....:mad:

و باز بارها تذکر داده شد که ادامه بحث رو تو بخش خودش یا با عنوان دیگه پیگیری کنن اما.....:mad:

یه اما دیگه: حامیان مجید آنلاین (بعضی از 3Dها)این بحث رو هر روز در لیست تازه ترین نوشته ها به روزش میکنن.

گفتم حامیان؟!!!!!:shock:
آقا چرا همش کار شکنی میکنی !؟

چرا همش گیر میدی به من !؟

صد بار گفتم و برای بار هزارم میگم ، اگه موضوع تاپیک چیزی غیر از این بود هیچکس توجه نمیکرد .

اگه مدیرا با موضوع تاپیک مشکل داشته باشند عوضش میکنن چون هم اختیارشو دارن و هم حقشو !

شما اگه به ادعای خودت خیلی دلسوزی پیشنهاد بده و اینقدر کاربرا رو خراب نکن . هرچی میخوام در مقابل ادعاهای شما سکوت کنم اما گویا شما ساکت نمیشی.
من اشتباه کردم ، شما تکرارش نکن . کارشکنی و اسپم بسه ، خواهش میکنم دوستان پیشنهاد سازنده بدن.

آقا مجید باور کنید من بابت موضوع تاپیک منظور بدی ندارم ، مدت هاست که اینجا فعالیت میکنم و خیلی چیزها از اینجا یاد گرفتم.
از شما بابت اینکه زحمت کشیدید و همچین بستری رو برای ما ایجاد کردید تشکر میکنم.
شاید من در انتخاب عنوان تاپیک اشتباه کرده باشم اما باور کنید هدف بدی ندارم ، ولی وقتی میبینم فعالیت ها کم شده و همه در حال رفتن هستن دلم میسوزه.
من پیشنهادم رو دادم و اونطوری که من و دوستان تا الآن پیشنهاد دادیم چیزی از بحث جوایز فیزیکی و ... نبوده ، بحث ما فقط اهدای مدال به کاربران در موضوعات مختلف مثل مسابقات و فعالیت های آموزشی که میتونه مفید باشه.
من دوباره پیشنهاداتم رو ارائه میدم چون متاسفانه زیر اسپم های دوستان نابود شده ؛

- ایجاد یک بخش گالری Dynamic شبیه به سایت evermotion و game artistisans { بدون الویت اما کاربرا ترقیب به فعالیت میشن. }
- انتشار برنامه مسابقات سالانه ، ماهانه و هفتگی مجید آنلاین حداقل در بخش سه بعدی با جایزه های غیر نقدی و فیزیکی ، فقط مدال { در الویت اول ، خیلی مهم }
- تقدیر ویژه از کاربرانی که در بخش ها اقدام به ایجاد تاپیک های آموزشی میکنند! { برای مثال ، مدرسه گرافیکی امیرالمومنین که توی امضای بعضی از بچه های انجمن هست که متاسفانه اون و موسسش هم در کمال کم لطفی دارن به سر میبرند !!! }

اینها پیشنهادات من هست ، دوستان دیگه هم مثل فرخ و ... هم پیشنهاد دادن که توی صفحات قبل موجوده!
خودم حاظرم هرکاری از دستم بر میاد انجام بدم .

نکته ای مثبتی که مسابقات داره اینکه تجربه ثابت کرده وقتی توی مجید آنلاین مسابقه ای برگزار میشه کاربرای حرفه ای هم میان و اگر مسابقات دوره ای تداوم داشته باشه اعضای مبتدی میتونن از حظور اعضای حرفه ای هم استفاده کنن.

بازهم تاکید میکنم برای مسابقات هیچ نوع جایزه نقدی و فیزیکی نیاز نیست ، مدال هم کافیه اما مسابقه رسمی باشه خیلی بهتره چون مسابقاتی که توسط خود اعضا اداره شده متاسفانه نتیجه ای نداشته چون رسمی نبوده هیچ مدالی یا پوینتی در کار نبوده!

از تمام دوستانی که بدون بحث و جدال در مورد موضوع تاپیک ، پیشنهادات خودشون رو ارائه دادن تشکر میکنم .
30min , Farrokh , sorush و ... و Majid , Mandana_NS به خاطر پیگیرهای سازندشون.

Farrokh

Active Member
دوست عزیز فکر نمی کنید اون کسی که این تاپیک رو به روز می کنه کسی به غیر از خود شما نیست ؟

کاشکی بچه های سه بعدی رو متهم نمی کردی

30min

Banned
میبخشید یک سئوالی برام پیش اومد !
بحث های این چنینی فراوان بوده در گذشته که نهایتا منجر شده به وعده هایی از طرف مدیران .
میخواستم ببینم آیا تدابیری هم اندیشیده میشه و در دست اجرا هست یا اینکه فقط جنبه سمبلیک داره این بحث ها ؟!

majideptp

Member
دوست عزیز فکر نمی کنید اون کسی که این تاپیک رو به روز می کنه کسی به غیر از خود شما نیست ؟

کاشکی بچه های سه بعدی رو متهم نمی کردی

دوست عزیز نه اصلا اتفاقا

همه نوشته هام با فکر بود. چیزی که باید میگفتم رو گفتم

و چیزی که باید می شنیدم شنیدم

بچه های سه بعدی رو هم متهم نکردم. به عنوان عضو این سایت از عنوانی که برای این پست انتخاب شده و نحوه انتقاد ی که شده، معترضم.
این حق رو دارم دیگه ایشالا؟

گفتند که اگر این پست با این عنوان زده نمیشد ترتیب اثر داده نمیشد. به دلایلی مخالفم:
کسانی که راهبری این سایت رو به عهده دارن از با سابقه ترین های این سایت هستند. مگه تا حالا مشکلاتی که سایت داشته با زیر سوال بردن مدیران حل شده که این راه رو انتخاب کردند؟

مگه به مشکلاتی که قبلا خیلی منطقی مطرح شده رسیدگی نشده(در حد امکان) که حالا اینطور مطرح میشه؟

حالا که شخصی تو یه نقطه ایران (حالا به هر مقصودی) این امکان رو فراهم کرده که هزاران نفر دور هم جمع بشن و کم و زیاد به هم دیگه کار یاد بدن، نباید دلگرمش کرد؟؟؟

صد جور ترفند به کار میبره که بتونه 4تا مدیر رو حفظ کنه دلگرمی نمی خواد؟؟؟. مدیرا دلگرمی نمیخوان؟؟؟؟
چند صد نفر اینجا هستیم و داریم از امکانات این سایت استفاده میکنیم اما توانایی دلگرم کردن 4تا مدیر رو نداریم.
(چرا یه تکمه تشکر داریم.)
اما همه ما میخوایم که این 4 نفر هزاران نفر گرافیست حرفه ای تحویل جامعه بدن.

آقا مجید (نعوذباالله) نکنه جایی خودت رو خدا معرفی کرد که ازت انتظار کن فیکون دارن ؟

شاید مدیران به خاطر ملاحظاتی از تغییردادن نام این پست اجتناب کنند. (حرف مردم....)

پس بهتر اینه که دوستان خودشون زحمت اینکارو بکشن. اما متاسفانه به دوستان پیشنهاد شده که همینجوری ادامه بده و به تذکرات اهمیت نده !!!!!

اگر عنوان جدیدی برای پیگیری انتخاب نمیشه.
اگر قرار 2 نفر 4 نفر دیگه رو شیر کنن که همینجوری ادامه بده.
اگر...
اگر...
اگر مجید ملاحظه میکنه و عنوان این پست رو عوض نمیکنه .
ایرادی نداره من با اسپم این مبحث رو ادامه میدم تا بسته شه یا کسی اینجا ادامه نده.
حالا یا من بن میشم یا اینجا بسته میشه.
اینجا بسته شد که ایشالا تو مبحث جدید ادامه پیدا میکنه و هر روز از دیدن کارهای سه بعدی دوستان لذت میبریم
کار یاد میگیریم.
اگر هم من بن شدم که نام کاربری زیاده eptp نشد tpep سمتی رو از دست نمیدم که نگران باشم.

به هر حال با معذرت از مدیران، تا وقتی هستند هستم. شاید به روز نباشم اما هستم.

آخرین ویرایش:

Farrokh

Active Member
راستش من تمام تلاشمو کردم که منطقتون رو درک کنم ولی نشد

ظاهرا زیادی مساله رو برای خودتون گنده کردید

و ضمنا فکر می کنم مدیران خیلی خوب از خودشون و ضحماتشون دفاع کردند دیگه شاید نیازی نباشه اینقدر شما شور و حرارت بخرج بدید

خود من با اینکه شما مدیر نیستید و رعایت حرفتون الزام آور نیست ، به حرفتون احترام گذاشتم و پستی نزدم (هر چند که حرفایی بود که دوست داشتم بزنم )
ولی برای احترام به خواست شما حرف نزدم
بعد خودت میای بعد یک روز خابیدن تاپیک دوباره یه اسپم می زنی که "والسلام " و دوباره تاپیکو بالا میاری

مهم نیستا
ولی لا اقل به حرف خودت احترام بذار . . .

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
ببخشيد كه وسط بحثهاتون منم وارد شدم.

راستش وقتي پست هاي اين تاپيك رو از اول تا الان خوندم جز يه لبخند تلخ احساس ديگه اي پيدا نكردم.

چرا ما هميشه به جاي حل منطقي مسئله سعي ميكنم صورت مسئله رو حذف كنيم؟

من تا حدود زيادي با جناب majideptp موافقم چون تلخي اين مبحث با اين عنوان غير منصفانش رو درك ميكنم. واقعا حق اين سايت و مديران و كاربرانش اين نيست سر مسئله به اين كوچيكي چنين جنجالي درست شه.

اما دوست من جناب majideptp اسپم كردن اين مبحث براي اينكه قفل بشه ميشه همون پاك كردن صورت مسئله

پيشنهاد من اينه حالا كه تقريبا همه حرفا رو زديم و به اين نتيجه رسيديم كه بهتره ديگه اين مبحث ادامه پيدا نكنه واقعا اجازه بديم ديگه ادامه پيدا نكنه و ايجاد كننده مبحث هم از مديراني كه دسترسي دارن بخواد تا عنوانش رو عوض كنن.

واقعا حيف خودمون و وقتمون و فضاي خوبي داريم توش فعاليت ميكنيم نيست كه با اين بحث هاي الكي تلف شه؟

ممنون و موفق باشيد. :rose:

majideptp

Member
راستش من تمام تلاشمو کردم که کنطقتون رو درک کنم ولی نشد

ظاهرا زیادی مساله رو برای خودتون گنده کردید

و ضمنا فکر می کنم مدیران خیلی خوب از خودشون و ضحماتشون دفاع کردند دیگه شاید نیازی نباشه اینقدر شما شور و حرارت بخرج بدید

خود من با اینکه شما مدیر نیستید و رعایت حرفتون الزام آور نیست ، به حرفتون احترام گذاشتم و پستی نزدم (هر چند که حرفایی بود که دوست داشتم بزنم )
ولی برای احترام به خواست شما حرف نزدم
بعد خودت میای بعد یک روز خابیدن تاپیک دوباره یه اسپم می زنی که "والسلام " و دوباره تاپیکو بالا میاری

مهم نیستا
ولی لا اقل به حرف خودت احترام بذار . . .

دفاع اصلی من از سایت مجیدآنلاین بود و نسبت به نوع پست اول معترض بودم. شورو حرارت آنچنانی هم نیست اتفاقا
ولی خوب هرکسی به یه چیزایی معتقده دیگه مگه نه؟

اگر قراره تاپیک به خوابه دوستمون نباید بیاد پست بزنه که دوباره تاکید میکنم اینکار باید بشه و اونکار باید بشه.
اگرچه مطالبی تو پستشون بود که خوندم و اینجور تصور کردم که این مبحث تموم شده و ایشالا جای دیگه ادامه میکنه.
و نوشتم والسلام. یعنی ختم مبحث. چرا دوباره ادامه پیدا کرد نمی دونم.

خوب دوستان عزیز حالا که ظاهرا داریم به توافقاتی میرسیم که این پست با این عنوان دیگه بالا نیاد. لطف کنید اگر نسبت به بنده و روشم معترض هستند و انتقادی دارند یا پیغام خصوصی بدن یا تو صفحه پروفایل بیان کنند که اینجا هم با این پست ها دیگه بالا نیاد.

فرخ جان دوست دارم حرفاتون رو بشنوم ضمنا شما به خودتون بیشتر احترام گذاشتی و من هم ازت ممنونم برای توجه ای که داشتی.
بار ها هم گفتم که من به عنوان یکی از اعضاء دارم حرف میزنم نا در مقام مدیران سایت.

پس همه دوستان لطف کنن اگر نسبت به من انتقادی دارند تو پروفایل پیام بزارند یا خصوصی

و برای نتیجه گرفتن و ایشالا حل مشکلات بخش سه بعدی مبحث جدیدی رو پیگیری کنند و البته با عنوان مناسبتر.

از همه دوستان ممنون و اگر باعث آزرده خاطر شدن برخی از شما شدم عذر میخوام.

آخرین ویرایش:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
majideptp جان، تعصب و لطف شما نسبت به مجید آنلاین واقعا ستودنی هستش ، من از شما ممنونم که از مدیران و سایت دفاع میکنید.
اما میخوام ازتون خواهش کنم همونطوری که سایر دوستان هم گفتند اجازه دهید این مسئله بصورت صحیح حل بشه.

مسلما تمامی کاربرانی که در این تاپیک نظر خودشون رو اعلام کردند مثل شما نسبت به مجید آنلاین تعصب دارند و دوست دارند که محیط مناسبی فراهم بشه و برای همین وقت صرف کردند و در این تاپیک نظرات خودشون رو اعلام کردند اگر سایت هیچ اهمیتی برای اونها نداشت مطمئن باش که وقت نمیذاشتن و مطالب این تاپیک رو نمیخوندن که بخون نظر بدن. پس مطمئن باش اگر هم کسی اینجا صحبتی کرده هدفش خراب کردن مجید آنلاین نبوده ، قبلا هم گفتم منم با عنوان تاپیک موافق نیستم ، ایجاد کننده تاپیک هم همونطوری که قبلا هم گفتم احتمالا در اون لحظه عصبانی بوده و برای همین شاید عنوان مناسبی رو انتخاب نکرده اما در کل اون هم قصدش از اینکار یک کار خیر بوده که به نفع تمامی کاربران هستش.

در هر صورت ما در حال تغییراتی در انجمنها مخصوصا سه بعدی هستیم که به زودی نتایج اون رو مشاهده خواهید کرد در این مدت از شما و سایر دوستانم تقاصا دارم که بصورت منطقی و در فضایی آرام نظرات و پیشنهادات خودشونو بگن و به قول دوستمون صورت مسئله رو پاک نکنیم.

ممنونم
مجید

Sherlock_Holmes

Active Member
سلام به همه دوستان..

میبخشید که دیر جواب میدم این تاپیک رو.. یه مدت هست در مرخصی هستم ظاهرا..!
البته حقش بود یکی من رو از این تاپیک با خبر میکرد!

دوستان ضعفهایی که در مدیریت بخش سه بعدی پیش اومده به خاطر مشکلاتی هست که متاسفانه من بتنهایی موفق به حلشون نشدم..

من تمام تلاش خودم رو کردم و میکنم تا کاستیها جبران بشه.. کما اینکه تا الان مساله خیلی جلو رفته و بزودی برنامه های نه خیلی ویژه اما خیلی لازم رو پیاده خواهیم کرد.. همونطور که مجید عزیز گفتند یه فکرایی برای بخش سه بعدی داره بررسی میشه تا دیگه من تنهایی نخوام همه کاری بکنم.. چون نه من و نه هیچ مدیر منفردی قادر به انجام اینکارها بتنهایی نیست..

یه توضیحی درباره بعضی مواردی که دوستان شکایت دارن بدم.. درباره مسابقه هفتگی اگر بخوایم با بخش دو بعدی قیاس کنیم ما نمیتونیم از اون روش اسفاده کنیم.. من احساس کردم پتانسیل کافی برای این مسابقه تو بخش ما وجود نداره.. اینکه یکی دو نفر بشدت تلاش میکنن براش، قابل تقدیره اما معنیش این نیست که این مسابقه همه گزینه ها رو برای وقت گذاشتن داره.. جایزه هم اونقدر که بعضی دوستان فکر میکنند همه چیزو حل نمیکنه..
توی مسابقات کوچک که همه قوانینش مشخص و آمادست و حتی بخش هم داره من دو سه تا پیشنهاد برای مسابقه دادم.. فکر کنم پارسال بود.. اما کسی نظری نداد! نباید همش سعی کنیم تجربه های نو و بخشهای نو داشته باشیم بدون اینکه از چیزایی که قبلا براش زحمت کشیدیم استفاده کنیم.. بخش مسابقات کوچک چند سال پیش با کمک اعضا راه افتاد.. اعضای قدیمی یادشونه که مسابقه میدادیم و لذت میبردیم و پیش میرفتیم.. بعد از اون مسابقات مدیریت یک بخش براش ایجاد کرد..

مورد بعدی اینکه در مورد بعضی دوستان مثل مهدی که مدرسه گرافیکی رو تاسیس کرده باید بدونید که من و ایشون درمورد مدرسه با هم حرفهایی زدیم و میزنیم.. ایشون خودشون اینقدر برای خودشون نگران نیستند که دوستان هستند! فعالیت بسیار مفیدش رو انجام میده و الگویی هست برای باقی اعضا..
اینکه ایشون ازش حمایت نشد و بخششون مهم نشد و... حرفهایی هست که در عمل عکسش رو میبینیم.. این مدرسه مسیرش رو پیدا کرده و بدرستی هم داره پیش میره..

.

در آخر از تمام کاربران بخش سه بعدی و مخصوصا کاربران فعال بخش سه بعدی که صادقانه پست زدند ممنونم..
حرف همه متین هست و برام بسیار قابل احترامه..

فقط لطفا بعد از اجرای طرحهایی که در بخش سه بعدی اجرا میشه همکاری لازم رو بکنید..

موفق باشید..

30upn9j.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا