مشکل حل شد !؟مکس باز جان می نه ناراحت شدم نه تندی کردم...منطقی جواب دادم و فکر نکنم جاییش بی منطق بوده باشه
در مورد مدیرها هم توضیح دادم
باز هم توضیحی لازم بود در خدمتم![]()
دوست عزیز اولاً باید بگم من در اوج نیستم که بخوام شما رو به اوج برسونم !
اما باورتون میشه تمام چیزهایی که یاد گرفتم تنها با صرف یک روز وقت توی فروم cgtalk و evermotion بود !؟
باورتون میشه وی ری رو یک یکی از اعضای خیلی با مرام سایت cgtalk برام توضیح داد و کاملاً هرچی بلد بود رو بهم گفت!
رندر هام هر کدوم یک ساعت طول کشید ولی بعد از اون نیم ساعت مکالمه زمان رندرهام رفت زیر 15 دقیقه و کیفیتش هم دوبرابر شد !؟
تفاوت این سایت ها رو میبینید ؟
من مسئول آموزش به شما نیستم ، هرکسی هرچقدر زحمت بکشه همونقدر یاد میگیره.
دلسوزی من هم عملاً این نیست که بیام به شما آموزش بدم ، هرچند که تا حالا به امثال شما خیلی هم یاد دادم با اینکه خودم هنوز چیزی بلد نیستم اما همونقدر که میدونم به نظرم میتونه به بقیه کمک کنه.
ما توی مشهد داریم به بچه هایی که عضو یک موسسه خیریه هستند به صورت رایگان با امکانات خودمون انیمیشن از صفر رو یاد میدیم ، هرچند که این چیزا گفتن نداره و تمام زحمات این پروژه به دوش دوست زحمت کش من هست و من کاره ای نیستم اما در همین حد میتونم بهتون بگم.
اگه قراره شما اینجا من و هدفم رو به تمسخر بگیرید پیشنهاد میکنم تاپیک پاک بشه.
در ضمن برای اون دسته از دوستانی که دائم دارن دلیل میارن که مدیرا هیچ مشکلی ندارم یک توصیه ای دارم ؛ به جای دلیل بر درست بودن به فکر حل مشکل باشید!
من از شخص خاصی اسم نبردم و به کسی توهین نکردم پس ناراحت نشید.
اینکه تند صحبت میکنم دلیلش اینه که اگه در غیر این صورت باشه توجهی نمیشه!
متاسفانه اینجا همه دم از روشن فکری میزنن و اعتقاد دارن انتقاد پذیرن و با آغوش گرم پذیرای صحبت ها هستن ولی وقتی حرف میزنیم میگن خوب بیا به ما هم مجانی مکس یاد بده
تاپیک رو در راه درست ادامه بدید و خواهشاً دوستان اسپم ندن ، هدف من نتیجه گیری مثبت هست . مطمئن باشید اگر هدفی غیر از ارتقاء سطح کیفی مجید آنلاین نداشتم هیچ وقت این تاپیک رو نمیزدم تا مجبور نباشم با امثال این دوستمون بیخود بحث کنم.
از تمام دوستانی که از تاپیک حمایت کردن ممنونم !
مشکل حل شد !؟
چه راحت !!!
فکر میکنم تا جایی که من داشتم بحث میکردم قرار بر این بود مدیران یک فعالیت گروهی مثل مسابقه ی هفتگی ، ماهیانه ای چیزی با جایزه { غیر نقدی ، ما به مدال کوچولو هم راضی ایم } بزارن تا اعضا فعالیت کنن !
البته تاپیک اسپیدمدلینگ رو مثال زدم گفتم این بنده خداها از بس از طرف سایت برنامه ای نبوده ، خودشون برنامه چیندن ، اما یکی از مدیرا حتی دلش نیومد همون تاپیک رو مهم کنه !
حداقل خوبیش اینه شما ماندانا خانوم به نمایندگی از تمام مدیران اینجا حظور پیدا کردید ، وگرنه باید این بار هم کاربرا بین خودشون موضوع رو حل و فصل میکردن نه !؟ :razz:
بازهم اینکه شما اینقدر انتقاد پذیر هستید و حاظرید جای بقیه دفاع کنید قابل تقدیره !
منم خودم رو کنار این بچه ها قرار ندادم که بخوام از آموزش رایگان شما استفاده کنم. چرا که اگه میخواستم امکاناتش برام فراهم هست آموزش ببینم(شکر خدا) کمک کردن توی مجید آنلاین اولویت همه اعضاء اونه شما از کجا میدونی که کدوم یکی از اعضا این سایت از مرفهین بی دردن یا موسسه ای؟ از کجا میدونی کی با چه شرایطی داره از امکانات این سایت استفاده میکنه؟ شما به بچه های موسسه آموزش بده
بزار بقیه دوستان هم به اعضاء روم آموزش بدن.
ضمنا شما نمیتونی بیایی و گرد و خاک کنی و واسه مدیرا خط مرز تعیین کنی که تکلیف معلوم کنن که یکی از راه حل های شما رو عملی کنن.
اولین چیزی که باید مشخص میشد مدیریت بود که شد. اینکه چه چیزی نیاز داری رو بعدا با مدیر جدید در میون بزارید. اگه امکانش باشه براتون میزاره
اولین چیزی که باید مشخص بشه ؛
- ایجاد یک بخش گالری Dynamic شبیه به سایت evermotion و game artistisans { بدون الویت اما کاربرا ترقیب به فعالیت میشن. }
- انتشار برنامه مسابقات سالانه ، ماهانه و هفتگی مجید آنلاین حداقل در بخش سه بعدی با جایزه های غیر نقدی و فیزیکی ، فقط مدال { در الویت اول ، خیلی مهم }
- تغییر حالت سنتی بخش های سه بعدی.
- تقدیر ویژه از کاربرانی که در بخش ها اقدام به ایجاد تاپیک های آموزشی میکنند! { برای مثال ، مدرسه گرافیکی امیرالمومنین که توی امضای بعضی از بچه های انجمن هست که متاسفانه اون و موسسش هم در کمال کم لطفی دارن به سر میبرند !!! }
این آیتم ها پیشنهادی هستن ، اما مدیرا تکلیف رو معلوم کنن که کدومش عملی میشه .
[/SIZE]
آقا شما که مدیر نیستی !
معاونم نیستی !
ناظمم نیستی !
پس بیخیال بحث ما شو ، من دوست ندارم اینجوری صحبت کنم اما خوب شما خودت میخوای .
من طرف حسابم مدیرای سایت هستن !
شما اومدی با یک لحن بد سعی کردی به من درس بدی خوب مطمئناً جواب نمیده دیگه!
اینکه من دارم با لحن بد ، زننده یا هر چیز دیگه ای با مدیرا صحبت میکنم یا اگر فحش دادم ، دستور دادم و هر کاری کردم فقط و فقط مدیران میتونن از خودشون به هر نوعی که خودشون صلاح میدونن دفاع کنند.
اگر به نظر شما هم این تاپیک تموم شده میتونید برید در بخش های دیگه فعالیت کنید و به این تاپیک سر نزنید چون از نظر شما با عوض شدن ناظم بخش سه بعدی که فقط وظیفه اش مدیریت نظم تاپیک ها و ... هست مشکل حل شده.
در ضمن دوستان سوء تفاهم براتون مثل این دوستمون پیش نیاد !!!
من پیشنهاد دادم فقط ، نه سر راه انجمن رو گرفتم و دسترسی رو بهش مختل کردم و نه دارم اغتشاش میکنم!
دارم از طریق قانونی از بخش مشخص به شکایت خودم رسیدگی میکنم ، تا جایی که یادم میاد از دیروز که این تاپیک رو زدم اینجا گردو غبار مشاهده نکردم ، احتمالاً شما طرفای غرب کشوری که اونورا الآن یکم گردوغبار هست ، اون طبیعیه داداش مشکل از من نیست ، هوای عراق خرابه .
کسانی که فکر میکنن اینجا بهشون توهین شده ، شخصیتشون زیر سوال رفته ، بی ربط باهاشون بحث شده یا هم توی جریان اغتشاشات بنده کتکی نوش جان کردند لطفاً ضمن رعایت قانون و جلوگیری از ایجاد اغتشاش بیشتر بفرمایند به طرق قانونی مشکلشون رو یه جای دیگه حل کنن !
از ماندانا خانوم بابت رسیدگی به شکایت من در این تاپیک و جواب های دوستانه شون کمال تشکر رو دارم.![]()
آقای مکس باز باور کن ایشون با من بود با شما نبود لطفا جواب نده !
من خودم همچین بحث هایی رو تجربه کردم اول بحث فروم و آخرش دو نفره میشه !
اینطور که مانی گفت قرار هست که مجید بررسی کنه تا راه حلی برای این قضیه پیدا کنه .
در لزوم بودن مسابقه در این فروم شکی نیست و مطمئنا اگر صبر کنید مدیر جدیده میاد اونوقت حالش رو بگیرین .
ولی خدایی دیگه جواب هم رو ندید ( الان همه میگن بابا این که خودش اینکاره هست چرا داره اینا رو از هم جدا میکنه !!!)
امیدوارم از این به بعد بحث ها در مسیر موضوع باشه .
متشکرم .
در مورد حقوق مدیران هم تا حدی موافقم و تا حدی مخالف.
هرسری دوستان میگن چرا وقت و اعصابت رو روی سایتی میذاری که بازدهی مادی برات نداره بهشون میگم لینک اولین کاری که توی انجمن گذاشتم رو با کارهای العانم مقایسه کن.هفت سال پیش که اینجا اومدم نمی دونستم سه بعدی چیه.نمی دونستم اصلن طراحی سایت با فتوشاپ امکانپذیره و حتی کارهای دو بعدیم هم که العان میبینم لبخند می زنم
درسته خودم هم سعی کردم پیشرفت کنم.ولی واقعن 70% اطلاعاتی که العان دارم رو از مجید آنلاین کسب کردم و یکجورایی مدیونم به این سایت و معتقدم اگر من حاضر نباشم اطلاعاتم رو با بقیه اشتراک بذارم، بقیه هم حاضر نیستن اطلاعاتشونو در اختیارم بذارن
برای همین اگر با وجود عدم منفعت مادی فحش شنیدم یا اعصابم خورد شد یا وقت گذاشتم، برای این بوده که حس کردم لازمه دین ام رو به سایت ادا کنم.برای اینکه 90 درصد دوستهایی که دارم ازین سایت پیدا کردم.برای اینکه بهترین دوستی که دارم رو ازین سایت پیدا کردم و هزاران دلیل دیگه
همیشه هم به افرادی که متقاضی مدیریت بودن گفتم، اگر یک منطق غیر مادی برای مدیریت نداشته باشید، هفته ی دوم جا می زنید
خیلی از مدیرانی که العان با وجود اینهمه شرایط سخت و عدم در آمد وقت میذارن برای اینه که سایت براشون ارزش داره.اطلاعاتش ارزش داره و دوستهایی که اینجا یافتن با ارزشه
ولی گفتم و بازم میگم، حداقل در حال حاضر امکان استخدام مدیران نیست.طبیعیه وقتی امکانش باشه مجید هم ترجیح میده برای وقتی که مدیرها اینجا میذارن علاوه بر قدردانی و ارزش معنوی، ارزش مادی هم قائل بشه
موفق بباشین![]()
ضمنا شما نمیتونی بیایی و گرد و خاک کنی و واسه مدیرا خط مرز تعیین کنی که تکلیف معلوم کنن که یکی از راه حل های شما رو عملی کنن.
این چیزیه که توی جامعه هم مردم ازش رنج می برن.
یه معلم در حال آموزشه و شاگرد به آموزشه معلم ایراد می گیره ،نتیجه این ایراد در جامعه ای که ما در اون هستیم و حرف از روشنفکری می زنیم به این شکله:
معلم شاگرد رو تنبیه و از کلاس محروم می کنه.
این چیزیه که بارها برای من به وجود اومده و یاد گرفتم که دیگه خفه شم و شرایطو قبول کنم حتی اگه به ضررم باشه.
توی تمام این بحث فک کنم بهترین حرفی که زده شد و از یک فکر با دیدی باز سرچشمه گرفت ،حرف فرخ بود که واقعا تیره خلاص این بحث رو زد.
کسایی ازین بحثها سود می برن و نمی زارن فکرشون بسته باشه که به جای دفاع ، دنبال راه حل هستن و به جای اینکه منتظر باشن این راهرو کسی به اونا نشون بده ،خودشون پیدا می کنن.
امروز ازین بحث چی یاد گرفتید دوستان من؟؟؟
دستانی که کمک می کنند مقدس ترند از لبهایی که دعا می کنند.