مدیریت ضعیف ، سقوط مجید آنلاین !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mandana

Active Member
مکس باز جان می نه ناراحت شدم نه تندی کردم...منطقی جواب دادم و فکر نکنم جاییش بی منطق بوده باشه
در مورد مدیرها هم توضیح دادم
باز هم توضیحی لازم بود در خدمتم:rose:

wild-mans

Member
سلام
منم تاحدی موافقم البته اون قسمت که من توش تخصص دارم مدیرشم خوبه ادم به درد بخوریم هست ولی خوب در ضمینه سه بعدی متاسفانه دوستان فقط دارن سایت رو میگردونن و مدیران زیاد سر نمیزنن همونطور که دوسمون گفتن باید دنبال راه حل بود نه اینکه به کس خاصی گیر داد به نظر من باید یه همه پرسی درمورد چرخوندن فروم های این چنینی بشه من درمورد فروم بازی هم گلایه دارم و بارها گفتم آخه مگه ما فقط توی این سایت اومدیم چیزی رو بسازیم و بزاریم بگیم ما این رو ساختیم شما هم بیاید بگید مشکلش چیه؟
یا اینکه یه نفر یه آموزش بزاره و بگه این رو باید اینطور درست کرد پس قسمت تعاملی نزدیک ما چی میشه اگه ما یه جامعه اینترنتی هستیم و میل به پیشرفت داریم باید به هم کمک کنیم. قسمت مایا مثلا انقدر سرد بود که باید درش رو پلمپ میکردن تا اینکه چندتا از دوستان اومدن و شروع کردن به فعالیت ولی تا کسی این فعالیتها رو سازماندهی نکنه فایده ای ندارن درضمن خیلی ها روشون نمیشه نمونه کارهاشون رو آپلود کنن اگه مسابقات شروع بشه یا از این جور کارها اونها هم به وجد میان و شرکت می کنم در ضمن خلل یه چت روم به صورت عمده توی سایت دیده میشه قبلا یکی از مدیران سایت به من گفتن که سایت سنگین شده و حق هم داشتن ولی چرا این مساله رو به بقیه بچه ها نگفته شد تا بتونن کمکی کنن مجید آنلاین مثل یه درخت میمونه که ماها داریم بالاش واسه خودمون میوه میچینیم وظیفه ماهم هست که به مجید آنلاین کمک کنیم ولی کسی از ما کمکی نمیگیره در نتیجه اوضاع هم اینطور میشه.
امیدوارم بتونم باری از دوش یک نفر بردارم نه اینکه بار به دوش دیگران بزارم.
یا حق

مکس باز جان می نه ناراحت شدم نه تندی کردم...منطقی جواب دادم و فکر نکنم جاییش بی منطق بوده باشه
در مورد مدیرها هم توضیح دادم
باز هم توضیحی لازم بود در خدمتم:rose:
مشکل حل شد !؟ :?:
چه راحت !!!

فکر میکنم تا جایی که من داشتم بحث میکردم قرار بر این بود مدیران یک فعالیت گروهی مثل مسابقه ی هفتگی ، ماهیانه ای چیزی با جایزه { غیر نقدی ، ما به مدال کوچولو هم راضی ایم } بزارن تا اعضا فعالیت کنن !
البته تاپیک اسپیدمدلینگ رو مثال زدم گفتم این بنده خداها از بس از طرف سایت برنامه ای نبوده ، خودشون برنامه چیندن ، اما یکی از مدیرا حتی دلش نیومد همون تاپیک رو مهم کنه !

حداقل خوبیش اینه شما ماندانا خانوم به نمایندگی از تمام مدیران اینجا حظور پیدا کردید ، وگرنه باید این بار هم کاربرا بین خودشون موضوع رو حل و فصل میکردن نه !؟
:razz:
بازهم اینکه شما اینقدر انتقاد پذیر هستید و حاظرید جای بقیه دفاع کنید قابل تقدیره ! :rose:

majideptp

Member

دوست عزیز اولاً باید بگم من در اوج نیستم که بخوام شما رو به اوج برسونم !
اما باورتون میشه تمام چیزهایی که یاد گرفتم تنها با صرف یک روز وقت توی فروم cgtalk و evermotion بود !؟
باورتون میشه وی ری رو یک یکی از اعضای خیلی با مرام سایت cgtalk برام توضیح داد و کاملاً هرچی بلد بود رو بهم گفت!
رندر هام هر کدوم یک ساعت طول کشید ولی بعد از اون نیم ساعت مکالمه زمان رندرهام رفت زیر 15 دقیقه و کیفیتش هم دوبرابر شد !؟
تفاوت این سایت ها رو میبینید ؟
من مسئول آموزش به شما نیستم ، هرکسی هرچقدر زحمت بکشه همونقدر یاد میگیره.
دلسوزی من هم عملاً این نیست که بیام به شما آموزش بدم ، هرچند که تا حالا به امثال شما خیلی هم یاد دادم با اینکه خودم هنوز چیزی بلد نیستم اما همونقدر که میدونم به نظرم میتونه به بقیه کمک کنه.
ما توی مشهد داریم به بچه هایی که عضو یک موسسه خیریه هستند به صورت رایگان با امکانات خودمون انیمیشن از صفر رو یاد میدیم ، هرچند که این چیزا گفتن نداره و تمام زحمات این پروژه به دوش دوست زحمت کش من هست و من کاره ای نیستم اما در همین حد میتونم بهتون بگم.
اگه قراره شما اینجا من و هدفم رو به تمسخر بگیرید پیشنهاد میکنم تاپیک پاک بشه.

در ضمن برای اون دسته از دوستانی که دائم دارن دلیل میارن که مدیرا هیچ مشکلی ندارم یک توصیه ای دارم ؛ به جای دلیل بر درست بودن به فکر حل مشکل باشید!
من از شخص خاصی اسم نبردم و به کسی توهین نکردم پس ناراحت نشید.
اینکه تند صحبت میکنم دلیلش اینه که اگه در غیر این صورت باشه توجهی نمیشه!

متاسفانه اینجا همه دم از روشن فکری میزنن و اعتقاد دارن انتقاد پذیرن و با آغوش گرم پذیرای صحبت ها هستن ولی وقتی حرف میزنیم میگن خوب بیا به ما هم مجانی مکس یاد بده :lol:

تاپیک رو در راه درست ادامه بدید و خواهشاً دوستان اسپم ندن ، هدف من نتیجه گیری مثبت هست . مطمئن باشید اگر هدفی غیر از ارتقاء سطح کیفی مجید آنلاین نداشتم هیچ وقت این تاپیک رو نمیزدم تا مجبور نباشم با امثال این دوستمون بیخود بحث کنم.

از تمام دوستانی که از تاپیک حمایت کردن ممنونم ! :rose:

دوست عزیز دوباره سلام
اولا خوشحالم چون مزه لحن بد رو چشیدی. دوما اگر لحنم بد بود معذرت میخوام:rose:
سوما اگه شما همه چیز رو توی اون سایت یاد گرفتی من و خیلی های دیگه هم چیزای زیادی رو اینجا یاد گرفتیم .
چهارما: آفرین نه شما و نه هیچ کس دیگه ای نه اینجا نه توی هیچ روم دیگه ای مسئول آموزش من و دیگران نیست، پس قبول داری که هیچ کس هم مسئول کم کاری اعضاء نیست.
تا وقتی من بلد نباشم حتی مکس رو نصب کنم چطور میشه انتظار داشته باشم که شما من رو به اوج برسونی. نهایت میتونی به چندتا سوال من جواب بدی و راهنمایی کنی و اگه یه روز جواب نگیرم ازت حق ندارم زحمتی که قبلا برام کشیدی رو زیر سوال ببرم.
پنجم اینکه کارتون برای اون موسسه خیریه قابل ستایشه و منظور من اصلا - هرگز و به هیچ عنوان تمسخر شما یا هدفت نبوده و نیست. (با توجه به اینکه از اهدافت هم بیخبر بودم) فقط خواستم مزه لحن بد رو بچشی.
من قبلا هم گفتک هیچ کس بی عیب و ایراد نیست ولی باید قبول کنی که اینجا نمیشه رضایت همه رو جلب کرد.
و اینکه خوب متوجه شدی که داستان مدیریت مکس از چه قرار بود (ماندانا توضیح داد) اگه اینجور مسائل رو قبل از پست زدن با بزرگای روم مطرح کنی بهتر نتیجه میگیری.

من ادعای روشن فکری نکردم اما سعی میکنم خوب فکر کنم. اگه مجانی درس دادن و آموزش رایگان بد هستش
پس شما توی اون موسسه واسه چی میری و وقت میزاری؟؟؟؟
حتما (مثلا من که تو پست قبلی خواستم بهم مجانی درس بدی) باید طرف از بچه های بی سرپرست یه موسسه خیریه باشه تا بهش آموزش بدی؟؟؟
اگرچه اونجا هم همچین مجانی نیست. اگه حواست باشه میفهمی که وقتی ماشین با سرعت 100 تا جلوی پات ترمز میکنه و تو عرق از پیشونیت پاک می کنی و به راه خودت ادامه میدی. اونجا مزد اون موسسه خیریه است.

شما با پست اولی که زدی اونم با اون لحن و اینکه واضح گفتی از حرفات هم معذرت نمیخوای عملا اسپم رو راه انداختی. نمیشه که راحت حرفت رو بزنی و جوابی با لحن خودت نگیری.
مجیدآنلاین با انتقادهای سازنده ای که ازش شده پیشرفت کرده و البته اصلاح شده. کار شما انتقاد نبود عملا تخریب مدیر بخشی خاص بود که بدون اطلاعات کافی انجام شده بود.

به هر حال واسه بحثی که پیش انداختی مجبوری بحث کنی تا به نتیجه برسی.

نتیجه اینکه مدیریت بخش مکس انتخاب شده و بزودی کارش رو شروع میکنه ایشالا.

موفق باشی:rose:

اولاً هنوز این بحث تموم نشده !
ما هیچ نتیجه ای نگرفتیم .
اینکه بخوایم چیزی رو به رایگان تقسیم کنیم مطمئن باشید که الویت هایی داریم ، بچه بدبختی که داره توی یک خونه با یک پدر و مادری که آیا داره یا نداره که اکثراً هم در دام اعتیاد هستند رو ما میتونیم به راحتی بدون اینکه هزینه سنگینی بکنیم بیاریم و بهشون دروس تخصصی کامپیوتر بدیم ، اینطوری هم فرهنگ سازی کردیم براشون + اینکه در دام اعتیاد و گروههای فاسد خیابونی نخواهند افتاد و هم اینکه در آینده میتونن بدردی از جامعه بخورن!
مطمئن باشید شرایط بچه هایی که تحت حمایت موسسه ها هستن خیلی با من و شما فرق میکنه پس نمیشه انتظار داشت شما هم بیای کنار اونها توی یک کلاس بشینی.
هرچند که ما پذیرای تمام دوستانی که تمایل دارند این نرم افزار و سایر نرم افزارهایی که در انیمیشن و ... کاربرد دارند رو فرا بگیرند هستیم و خواهیم بود ، اما فراموش نشه الویت هایی داریم !
از بحث اصلی خارج نشیم.
دوستان لطفی که در حق من و بقیه میکنید اینه که کلیشه ای صحبت نکنید!
من تا آخرش هستم و حاظرم تا وقتی بحث نتیجه درستی نگرفته بیخیال نشم.
پس بر طبل پایان نزنید که خیلی زوده.
اولین چیزی که باید مشخص بشه ؛

- ایجاد یک بخش گالری Dynamic شبیه به سایت evermotion و game artistisans { بدون الویت اما کاربرا ترقیب به فعالیت میشن. }
- انتشار برنامه مسابقات سالانه ، ماهانه و هفتگی مجید آنلاین حداقل در بخش سه بعدی با جایزه های غیر نقدی و فیزیکی ، فقط مدال { در الویت اول ، خیلی مهم }
- تغییر حالت سنتی بخش های سه بعدی.
- تقدیر ویژه از کاربرانی که در بخش ها اقدام به ایجاد تاپیک های آموزشی میکنند! { برای مثال ، مدرسه گرافیکی امیرالمومنین که توی امضای بعضی از بچه های انجمن هست که متاسفانه اون و موسسش هم در کمال کم لطفی دارن به سر میبرند !!! }

این آیتم ها پیشنهادی هستن ، اما مدیرا تکلیف رو معلوم کنن که کدومش عملی میشه .

Mandana

Active Member
مشکل حل شد !؟ :?:
چه راحت !!!

فکر میکنم تا جایی که من داشتم بحث میکردم قرار بر این بود مدیران یک فعالیت گروهی مثل مسابقه ی هفتگی ، ماهیانه ای چیزی با جایزه { غیر نقدی ، ما به مدال کوچولو هم راضی ایم } بزارن تا اعضا فعالیت کنن !
البته تاپیک اسپیدمدلینگ رو مثال زدم گفتم این بنده خداها از بس از طرف سایت برنامه ای نبوده ، خودشون برنامه چیندن ، اما یکی از مدیرا حتی دلش نیومد همون تاپیک رو مهم کنه !

حداقل خوبیش اینه شما ماندانا خانوم به نمایندگی از تمام مدیران اینجا حظور پیدا کردید ، وگرنه باید این بار هم کاربرا بین خودشون موضوع رو حل و فصل میکردن نه !؟
:razz:
بازهم اینکه شما اینقدر انتقاد پذیر هستید و حاظرید جای بقیه دفاع کنید قابل تقدیره ! :rose:

نه عسیس می نوشتم مشکل حل شد؟:green:
فقط نوشتم منطقی جواب دادم
و خوب منتظر راه حلهای منطقی شما هستم
بهر حال چند تا مغز بیشتر از یک مغز جواب میده
در مورد مسابقه ماهیانه یا بنکلن مسابقه موافقم.اما مطمئنم متوجه هستید امکان ایجاد مسابقه هفتگی با جایزه هر چند کوچیک کمی اوضاع رو مشکل می کنه
چون هماهنگی های لازم باسه جایزه اونهم هفتگی واقعن طاقت فرساست.و بعلاوه که در حال حاضر مخاطب زیادی نداره اون مسابقه
ولی لینک تاپیک رو باسه مجید میذارم در مورد مسابقه و جوایزش خودش هماهنگی های لازم رو انجام میده ^.^
می از کسی دفاع نمی کنم آدم زنده وکیل وصی نمیخواد.فقط مسائل رو توضیح دادم:green:

بحث انتقاد پذیری نیست.شما رک دارین حرف درست رو می زنین چرا باید دلخور بشم دوست جونم؟:rose:
می هم مثل شما هدفم پیشرفت اون بخش هست.دلیلی نداره از حرف درست برنجه انسان
منتظر بقیه راه حل ها هم استم و موفق بباشی

majideptp

Member
منم خودم رو کنار این بچه ها قرار ندادم که بخوام از آموزش رایگان شما استفاده کنم. چرا که اگه میخواستم امکاناتش برام فراهم هست آموزش ببینم(شکر خدا) کمک کردن توی مجید آنلاین اولویت همه اعضاء اونه شما از کجا میدونی که کدوم یکی از اعضا این سایت از مرفهین بی دردن یا موسسه ای؟ از کجا میدونی کی با چه شرایطی داره از امکانات این سایت استفاده میکنه؟ شما به بچه های موسسه آموزش بده
بزار بقیه دوستان هم به اعضاء روم آموزش بدن.

ضمنا شما نمیتونی بیایی و گرد و خاک کنی و واسه مدیرا خط مرز تعیین کنی که تکلیف معلوم کنن که یکی از راه حل های شما رو عملی کنن.

اولین چیزی که باید مشخص میشد مدیریت بود که شد. اینکه چه چیزی نیاز داری رو بعدا با مدیر جدید در میون بزارید. اگه امکانش باشه براتون میزاره

منم خودم رو کنار این بچه ها قرار ندادم که بخوام از آموزش رایگان شما استفاده کنم. چرا که اگه میخواستم امکاناتش برام فراهم هست آموزش ببینم(شکر خدا) کمک کردن توی مجید آنلاین اولویت همه اعضاء اونه شما از کجا میدونی که کدوم یکی از اعضا این سایت از مرفهین بی دردن یا موسسه ای؟ از کجا میدونی کی با چه شرایطی داره از امکانات این سایت استفاده میکنه؟ شما به بچه های موسسه آموزش بده
بزار بقیه دوستان هم به اعضاء روم آموزش بدن.

ضمنا شما نمیتونی بیایی و گرد و خاک کنی و واسه مدیرا خط مرز تعیین کنی که تکلیف معلوم کنن که یکی از راه حل های شما رو عملی کنن.

اولین چیزی که باید مشخص میشد مدیریت بود که شد. اینکه چه چیزی نیاز داری رو بعدا با مدیر جدید در میون بزارید. اگه امکانش باشه براتون میزاره

آقا شما که مدیر نیستی !
معاونم نیستی !
ناظمم نیستی !

پس بیخیال بحث ما شو ، من دوست ندارم اینجوری صحبت کنم اما خوب شما خودت میخوای .
من طرف حسابم مدیرای سایت هستن !
شما اومدی با یک لحن بد سعی کردی به من درس بدی خوب مطمئناً جواب نمیده دیگه!
اینکه من دارم با لحن بد ، زننده یا هر چیز دیگه ای با مدیرا صحبت میکنم یا اگر فحش دادم ، دستور دادم و هر کاری کردم فقط و فقط مدیران میتونن از خودشون به هر نوعی که خودشون صلاح میدونن دفاع کنند.
اگر به نظر شما هم این تاپیک تموم شده میتونید برید در بخش های دیگه فعالیت کنید و به این تاپیک سر نزنید چون از نظر شما با عوض شدن ناظم بخش سه بعدی که فقط وظیفه اش مدیریت نظم تاپیک ها و ... هست مشکل حل شده.

در ضمن دوستان سوء تفاهم براتون مثل این دوستمون پیش نیاد !!!
من پیشنهاد دادم فقط ، نه سر راه انجمن رو گرفتم و دسترسی رو بهش مختل کردم و نه دارم اغتشاش میکنم!
دارم از طریق قانونی از بخش مشخص به شکایت خودم رسیدگی میکنم ، تا جایی که یادم میاد از دیروز که این تاپیک رو زدم اینجا گردو غبار مشاهده نکردم ، احتمالاً شما طرفای غرب کشوری که اونورا الآن یکم گردوغبار هست ، اون طبیعیه داداش مشکل از من نیست ، هوای عراق خرابه .:green:

کسانی که فکر میکنن اینجا بهشون توهین شده ، شخصیتشون زیر سوال رفته ، بی ربط باهاشون بحث شده یا هم توی جریان اغتشاشات بنده کتکی نوش جان کردند لطفاً ضمن رعایت قانون و جلوگیری از ایجاد اغتشاش بیشتر بفرمایند به طرق قانونی مشکلشون رو یه جای دیگه حل کنن !:lol:

از ماندانا خانوم بابت رسیدگی به شکایت من در این تاپیک و جواب های دوستانه شون کمال تشکر رو دارم.
:rose:

.:. soroosh .:.

Active Member
اولین چیزی که باید مشخص بشه ؛

- ایجاد یک بخش گالری Dynamic شبیه به سایت evermotion و game artistisans { بدون الویت اما کاربرا ترقیب به فعالیت میشن. }
- انتشار برنامه مسابقات سالانه ، ماهانه و هفتگی مجید آنلاین حداقل در بخش سه بعدی با جایزه های غیر نقدی و فیزیکی ، فقط مدال { در الویت اول ، خیلی مهم }
- تغییر حالت سنتی بخش های سه بعدی.
- تقدیر ویژه از کاربرانی که در بخش ها اقدام به ایجاد تاپیک های آموزشی میکنند! { برای مثال ، مدرسه گرافیکی امیرالمومنین که توی امضای بعضی از بچه های انجمن هست که متاسفانه اون و موسسش هم در کمال کم لطفی دارن به سر میبرند !!! }

این آیتم ها پیشنهادی هستن ، اما مدیرا تکلیف رو معلوم کنن که کدومش عملی میشه .
[/SIZE]

خب اینطوری بهتره به نظرم .
چون اینکه هر کی بیاد بخواد بگه فلان قسمت مشکل داره فلان جا ضعیفه یا فلان جا یخ زده درست نیست.
اینطوری اگه تمام دوستان بیان و نظرات سازنده بدن خیلی بهتره و میشه روش مفید تر گفتگو کرد.
علت اینکه من در این موارد میام و چند تا نظر کوچیک میدم هم اینه که بعضی از دوستان میدونن تو این مورد ها یه کمی تجربه داره برای همین میام و فقط نظرات شخصی یا از تجربه های خودم میگم.

اول اینکه منظورتون از گالری داینامیک چیه ؟
اگه منظورتون این هست که آثار حتما باید از دید چند نفر تائید بشن و ... سپس وارد گالری انجمن بشن، به نظرم چندان جالب نیست برای این انجمن.
تو همون اورموشن یا سی جی سوسایتی یا ... به قدری کارهای ارسالی زیاد هست که با تمام این محدودیت ها و گزینش ها باز هم هر روز شاید بیشتر از ۵۰ تا کار جدید وارد گالری میشه، حالا شما حساب کن اینجا اگه قرار باشه چنین محدودیتی بزاریم و کارها با گزینش وارد گالری بشن به نظرتون چند تا کار میتونه واردی گالری بشه ( نمیگم آثار خوب نداریم یا ... اما حتی با احتساب کیفیت کارهای داخلی هم حساب کنیم در روز چند اثر واردی گالری میشه ؟!! )
پس در این مورد به نظرم محدودیت نداشته باشیم بهتره .
فقط یه پلاگین هست یا هک یا ... هست که اگه نصب بشه خوبه اونم اینه که تامبنیل عکس پست اول تاپیک های گالری در صفحه اصلی گالری کنار اسم هر اثر نمایش داده بشه .
حالا مگر اینکه منظورتون از داینامیک چیز دیگه ای باشه .

در مورد دوم هم که خب مدیر سایت گفتن رسیدگی میشه و توضیحاتش را دادن و ... ( خب حالا کی از مسابقه بدش میاد ؟! هیچکی :wink: )

مورد سوم هم برای من نا مشخصه : تغییر حالت های سنتی منظورتون چیه ؟!

در مورد تقدیر ویژه و ... هم به نظرم نیاز نیست. یعنی در همین حد که الان افراد میشن کاربر ویژه به نظرم کفایت میکنه.
مگر اینکه مورد خاص دیگه ای باشه یا مثلا دقیق تر مشخص کنید که مثلا به فلان نحو تشکر ویژه صورت بگیره یا ...

اینها هم نظرات من در برابر نظرات شما بود که خب شاید خیلی هاش اشتباه باشه.
من اگه داخل همون دو تا پستم بد صحبت کردم از دوستان عزیز عذرخواهی میکنم .... :rose:

ممنون سروش جان ،
تجربه شما قطعاً مفید و قابل احترامه !:rose:
در مورد داینامیک ، به نظرم همون تامبنیل کفایت میکنه . انجمن رو از این حالت خشک بیرون میاره.
در مورد مسابقه تا الآن بحث زیاد شده و مدیرا قول دادن اما هیچکدوم عملی نشده متاسفانه!
سنتی هم منظورم کلیه ، مثل سایت های خارجی که بخش مسابقاتشون اصلاً استایلش فرق میکنه و ... .
منظورم از تقدیر ، یک مدال یا point که میتونه اضافه بشه !
میشه دیگه ، توی سایت های خارجی اکثراً کاربرا زیر اسمشون بعضاً چندتا مدال دارن و اینطوری هرکسی ماهیتش معلوم میشه.
اینکه طرف توی آموزش قویه یا توی مسابقات یا ... .

majideptp

Member

آقا شما که مدیر نیستی !
معاونم نیستی !
ناظمم نیستی !

پس بیخیال بحث ما شو ، من دوست ندارم اینجوری صحبت کنم اما خوب شما خودت میخوای .
من طرف حسابم مدیرای سایت هستن !
شما اومدی با یک لحن بد سعی کردی به من درس بدی خوب مطمئناً جواب نمیده دیگه!
اینکه من دارم با لحن بد ، زننده یا هر چیز دیگه ای با مدیرا صحبت میکنم یا اگر فحش دادم ، دستور دادم و هر کاری کردم فقط و فقط مدیران میتونن از خودشون به هر نوعی که خودشون صلاح میدونن دفاع کنند.
اگر به نظر شما هم این تاپیک تموم شده میتونید برید در بخش های دیگه فعالیت کنید و به این تاپیک سر نزنید چون از نظر شما با عوض شدن ناظم بخش سه بعدی که فقط وظیفه اش مدیریت نظم تاپیک ها و ... هست مشکل حل شده.

در ضمن دوستان سوء تفاهم براتون مثل این دوستمون پیش نیاد !!!
من پیشنهاد دادم فقط ، نه سر راه انجمن رو گرفتم و دسترسی رو بهش مختل کردم و نه دارم اغتشاش میکنم!
دارم از طریق قانونی از بخش مشخص به شکایت خودم رسیدگی میکنم ، تا جایی که یادم میاد از دیروز که این تاپیک رو زدم اینجا گردو غبار مشاهده نکردم ، احتمالاً شما طرفای غرب کشوری که اونورا الآن یکم گردوغبار هست ، اون طبیعیه داداش مشکل از من نیست ، هوای عراق خرابه .:green:

کسانی که فکر میکنن اینجا بهشون توهین شده ، شخصیتشون زیر سوال رفته ، بی ربط باهاشون بحث شده یا هم توی جریان اغتشاشات بنده کتکی نوش جان کردند لطفاً ضمن رعایت قانون و جلوگیری از ایجاد اغتشاش بیشتر بفرمایند به طرق قانونی مشکلشون رو یه جای دیگه حل کنن !:lol:

از ماندانا خانوم بابت رسیدگی به شکایت من در این تاپیک و جواب های دوستانه شون کمال تشکر رو دارم.
:rose:

آقا جان من به عنوان عضو این سایت حق خودم می دونم از هر جا که لازم باشه دیدن کنم و نظرم رو بدم.
لازم نیست حتما مدیر باشم یا ناظم.
اتفاقا اصلا قصدم درس دادن نبود چون تو اصلا شاگرد نیستی. اگه مشکلت رو ا اول درست میگفتی الان مثل مورچه گاز گرفته ها نبودی:wink:
اینجا دفاع از مجید آنلاین مطرح هستش نه مدیرا که اگه دفاع از مدیرا هم مطرح باشه باز به خودم این اجازه رو میدم که دفاع کنم. چون تو مدت طولانی از پست های آموزشی زیادی ازشون استفاده کردم و بخاطر نبود چند روزشون تخریبشئن نکردم.

تو که سهلی از تو گنده ترش هم نتونه دست درازی کنه. مادری رو سراغ ندارم همچین بچه ای رو به دنیا آورده باشه.
ضمنن من توی اغتششات اخیر کتک میزدم نمیخوردم. اگه افتخار بدید در خدمتتون باشیم. :wink:
بعد از ملاقات هم که واردی دیگه از مراحل قانونی پیگیری کن.

گفتم سوالات رو بعد از مشخص شدن مدیر تو بخش خودش بپرس تا مشکل همونجا حل بشه نه توی این پست

30min

Banned
آقای مکس باز باور کن ایشون با من بود با شما نبود لطفا جواب نده ! :wink:
من خودم همچین بحث هایی رو تجربه کردم اول بحث فروم و آخرش دو نفره میشه !
اینطور که مانی گفت قرار هست که مجید بررسی کنه تا راه حلی برای این قضیه پیدا کنه .
در لزوم بودن مسابقه در این فروم شکی نیست و مطمئنا اگر صبر کنید مدیر جدیده میاد اونوقت حالش رو بگیرین .
ولی خدایی دیگه جواب هم رو ندید ( الان همه میگن بابا این که خودش اینکاره هست چرا داره اینا رو از هم جدا میکنه !!! :lol: )
امیدوارم از این به بعد بحث ها در مسیر موضوع باشه .
متشکرم .

majideptp

Member
آقای مکس باز باور کن ایشون با من بود با شما نبود لطفا جواب نده ! :wink:
من خودم همچین بحث هایی رو تجربه کردم اول بحث فروم و آخرش دو نفره میشه !
اینطور که مانی گفت قرار هست که مجید بررسی کنه تا راه حلی برای این قضیه پیدا کنه .
در لزوم بودن مسابقه در این فروم شکی نیست و مطمئنا اگر صبر کنید مدیر جدیده میاد اونوقت حالش رو بگیرین .
ولی خدایی دیگه جواب هم رو ندید ( الان همه میگن بابا این که خودش اینکاره هست چرا داره اینا رو از هم جدا میکنه !!! :lol: )
امیدوارم از این به بعد بحث ها در مسیر موضوع باشه .
متشکرم .

من به شما جسارت نکردم.
به هر حال ممنون.
منم امیدوارم بقیه بحث تو بخش خودش پیگیری بشه ایشالا.

Farrokh

Active Member
در مورد حقوق مدیران هم تا حدی موافقم و تا حدی مخالف.
هرسری دوستان میگن چرا وقت و اعصابت رو روی سایتی میذاری که بازدهی مادی برات نداره بهشون میگم لینک اولین کاری که توی انجمن گذاشتم رو با کارهای العانم مقایسه کن.هفت سال پیش که اینجا اومدم نمی دونستم سه بعدی چیه.نمی دونستم اصلن طراحی سایت با فتوشاپ امکانپذیره و حتی کارهای دو بعدیم هم که العان میبینم لبخند می زنم
درسته خودم هم سعی کردم پیشرفت کنم.ولی واقعن 70% اطلاعاتی که العان دارم رو از مجید آنلاین کسب کردم و یکجورایی مدیونم به این سایت و معتقدم اگر من حاضر نباشم اطلاعاتم رو با بقیه اشتراک بذارم، بقیه هم حاضر نیستن اطلاعاتشونو در اختیارم بذارن
برای همین اگر با وجود عدم منفعت مادی فحش شنیدم یا اعصابم خورد شد یا وقت گذاشتم، برای این بوده که حس کردم لازمه دین ام رو به سایت ادا کنم.برای اینکه 90 درصد دوستهایی که دارم ازین سایت پیدا کردم.برای اینکه بهترین دوستی که دارم رو ازین سایت پیدا کردم و هزاران دلیل دیگه
همیشه هم به افرادی که متقاضی مدیریت بودن گفتم، اگر یک منطق غیر مادی برای مدیریت نداشته باشید، هفته ی دوم جا می زنید
خیلی از مدیرانی که العان با وجود اینهمه شرایط سخت و عدم در آمد وقت میذارن برای اینه که سایت براشون ارزش داره.اطلاعاتش ارزش داره و دوستهایی که اینجا یافتن با ارزشه
ولی گفتم و بازم میگم، حداقل در حال حاضر امکان استخدام مدیران نیست.طبیعیه وقتی امکانش باشه مجید هم ترجیح میده برای وقتی که مدیرها اینجا میذارن علاوه بر قدردانی و ارزش معنوی، ارزش مادی هم قائل بشه:wink:
موفق بباشین:rose:

ببینید
من فکر می کنم همه چیز پول نیست
اگر برای یه بخشی مثل بخش سه بعدی تعداد زیادی مدیر انتخاب بشه و کار تقسیم بشه دیگه نیازی نیست که یه نفر کلی وقت بذاره روی تاپیک ها (همین الان خیلی بیش از 5 کاربر خوب و قابل اعتماد و منطقی توی بخش داریم که می تونیم ازشون استفاده کنیم ) اگه 4 نفر از بهترین کاربرا رو انتخاب کنیم و کارا تقسیم بشه فکر نمی کنم روزانه بیشتر از 1 ساعت از وقتشونو بگیره
تازه این یک ساعت همون یک ساعتیه که خودشون تو انجمن چرخ می زنن و خوب اگه دسترسی مدیر داشته باشن انجمنو هم ادیت می کنند

با این روش در آمد و وقت مدیران کم نمی شه

اما شما می تونید به صورت ماهیانه مدیران موفق رو اعلام کنید و مثلا یه ربع سکه (اگه گرونه سکه هخامنش )(اگه بازم نمی شه کپن خرید از فروشگاه ) رو به عنوان جایزه بهشون بدید

این کار خرجش واقعا کمه ولی بازدهیش بسیار بالاست

یه نکته ی دیگه هم اینکه
شاید بشه یه مدیر کل برای بخش سه بعدی گذاشت و یه سری مدیر زیر مجموعش باشند که هم آهنگ کردن این مدیرا رو یک نفر انجام بده

من فکر می کنم این راه حل ها واقعا بتونه کار ساز باشه

majideptp:

این چیزیه که توی جامعه هم مردم ازش رنج می برن.
یه معلم در حال آموزشه و شاگرد به آموزشه معلم ایراد می گیره ،نتیجه این ایراد در جامعه ای که ما در اون هستیم و حرف از روشنفکری می زنیم به این شکله:
معلم شاگرد رو تنبیه و از کلاس محروم می کنه.
این چیزیه که بارها برای من به وجود اومده و یاد گرفتم که دیگه خفه شم و شرایطو قبول کنم حتی اگه به ضررم باشه.

توی تمام این بحث فک کنم بهترین حرفی که زده شد و از یک فکر با دیدی باز سرچشمه گرفت ،حرف فرخ بود که واقعا تیره خلاص این بحث رو زد.
کسایی ازین بحثها سود می برن و نمی زارن فکرشون بسته باشه که به جای دفاع ، دنبال راه حل هستن و به جای اینکه منتظر باشن این راهرو کسی به اونا نشون بده ،خودشون پیدا می کنن.
امروز ازین بحث چی یاد گرفتید دوستان من؟؟؟

دستانی که کمک می کنند مقدس ترند از لبهایی که دعا می کنند.

آخرین ویرایش:

pclord

کاربر متخصص
آقا رای من سفید :green:

.
.
.
.
.
شوخی کردم. بخش سه بعدی به غیر از بخش تری دی مکس یه مدتی بود خیلی سرد شده بود، الان چند روزی هست خیلی خوب شده،
در مورد مدیریت هم ایمان جان رو من آمارشو دارم ، همون طور که ماندانا خانوم گفتن سرش شلوغه، اما با این حال هر روز سر میزنه ، اما یک مدیر کافی نیست.

بخش هایی مثل Speed Modeling زیاد بهش توجه نشد، میتونستن داش ممد که اون بخش رو اداره میکرد ،
بهش یه سری امکانات بیشتر بدن که بهتر بتونه اونجا رو اداره کنه. مثلا به نام کاربریش قالیتی میدادن که بتونه پست های اسپم اون بخش رو حذف کنه و کاربرانی که توی مسابقه اول میشدن تا مسابقه بعدی یه جایزه زیر آواتارشون اضافه کنه ، تحت عنوان نفر اول در مسابقه Speed Modeling همراه با یه طرح زیبا و کوچیک مثل کاپ.

امیدوارم همه ی مشکلات درست بشه و انجمن مثل انجمن سابق بشه. ( تابستون گذشته و قبل تر)

موفق باشید.:oops:

Farrokh

Active Member
آها

یه پیشنهاد دیگه

من فکر می کنم کاربری که یه تاپیک خوبو کلنگ می زنه
مثل اسپید مدلینگ
یا نکات و ترفند های مکس
یا کتاب ویری

اگه بهش دسترسی ادیت اون تاپیک داده بشه خیلی خوبه
هم انگیزه برا کاربر می شه
هم زحمت مدیر کم می شه
هم انجمن جون می گیره

نظرتون چیه ؟

این چیزیه که توی جامعه هم مردم ازش رنج می برن.
یه معلم در حال آموزشه و شاگرد به آموزشه معلم ایراد می گیره ،نتیجه این ایراد در جامعه ای که ما در اون هستیم و حرف از روشنفکری می زنیم به این شکله:
معلم شاگرد رو تنبیه و از کلاس محروم می کنه.
این چیزیه که بارها برای من به وجود اومده و یاد گرفتم که دیگه خفه شم و شرایطو قبول کنم حتی اگه به ضررم باشه.

توی تمام این بحث فک کنم بهترین حرفی که زده شد و از یک فکر با دیدی باز سرچشمه گرفت ،حرف فرخ بود که واقعا تیره خلاص این بحث رو زد.
کسایی ازین بحثها سود می برن و نمی زارن فکرشون بسته باشه که به جای دفاع ، دنبال راه حل هستن و به جای اینکه منتظر باشن این راهرو کسی به اونا نشون بده ،خودشون پیدا می کنن.
امروز ازین بحث چی یاد گرفتید دوستان من؟؟؟

دستانی که کمک می کنند مقدس ترند از لبهایی که دعا می کنند.

حرف شما دقیقاً درسته ، اما من سوء تفاهمی که به وجود اومده رو باید حل کنم !

هدف من از ایجاد این تاپیک فقط و فقط موفقیت یک سایت ایرانی بود ، وقتی میبینم ایرانی های ما توی سایت های خودشون جایی نمیبینن و به سایت های خارجی میرن واقعاً دلم میسوزه.

اینکه پتانسیل ها در سایت های فارسی هست و اما کسی نیست بهره برداری کنه.

شاید یکی از دلایل ضعف انجمن ایرانی بودن ما و خاصیت don't share ما باشه ، که البته بازهم در این زمینه شخصاً احساس میکنم خیلی از بچه ها غیر از خودم همچین خاصیتی رو ندارن خوشبختانه.

افسوس میخورم وقتی هر روز میام و یک سری پست و تاپیک جدید از سوالات فوق مبتدی و ... توی انجمن 3d هست.

من از مجله گاما هم دلخورم ، وقتی توی اوج پیشرفت بود به دلایلی نامعلوم دیگه منتشر نشد.

تمام هدف من این بود که به مدیرا یک تلنگری وارد بشه ، تا ببینن که بعضی از کاربرا واقعاً از روی دلسوزی چه کارهایی که حاظر نیستند بکنند.

وقتی عنوان تاپیک رو نوشتم ، میدونستم که حتماً از طرف چندتا کاربر تنبیه لفظی خواهم شد اما برام مهم نیست.چون هدف بالاتری دارم.
باشه که به من توهین بشه ، به تمسخر گرفته بشم اما امیدوارم با کاری که کردم حداقل بتونم محیطی رو ایجاد کنم که دوستانی که از انجمن خداحافظی کردن دوباره برگردن ، کسانی که در آینده خواهند اومد از اینجا خارج نشن.

هرچند که بازهم تاکید میکنم ، بارها و بارها به مدیر بخش و ماندانا خانوم گوشزد شده . اما شاهد نتیجه ای نبودیم.من یادمه توی یک تاپیک دیگه هم همچین بحثی شد و قرار شد اتفاقاتی بیفته اما دریغ از کوچک ترین تغییری!

دوستانی که با لحن صحبت من مخالف هستند بدونن ، اگر در غیر این صورت باشه به هیچ عنوان رسیدگی نخواهد شد و اگر موضوع چیزی غیر از این بود الآن هیچ کس ندیده بودش.

در هر حال امیدوارم من هم جزو دستانی باشم که کمک میکنم و نه لبهایی که مانع کمک کردن دستها خواهند شد !

احتمالاً این آخرین پست من توی این تاپیک باشه .

موفق و پایدار باشید ، maxbaz

maxbaz :
نباید دلسرد شد باید هدف رو ادامه داد ،یادت باشه جامعه ای که معترض نداشته باشه همیشه خاموش و بی حرکت می مونه.

به نظر من شما هم مثه فرخ هر ایده ای که برای بهتر شدن به ذهنهتون می رسه بیان کنید ،مطمئنا شرایط بهتر از قبل می شه و البته شاید لازم باشه بعضی از مسئولیتهارو خودتون به دوش بگیرید.

من رو ببخشید که نمی تونم کمکی انجام بدم چون از مشکلات قسمت 3d آگاه نیستم اما امیدوارم این بحث پایان خوبی برای مدیر و برای شما داشته باشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا