مدیریت حرفه ای ! احترام متقابل ؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بچه ها ممنون میشم اگر بحث تموم شده و کسی حرف مهمی برای گفتن نداره به هیچ عنوان اسپم نکنید.

اگر حرفی باقی مونده بفرمایید ولی خواهشا اسپم نکنید. مرسی. :rose:

PadinaWebGroup

Active Member
در این مورد حق با سیمین جان هستش...اسپانسر هم یک کاربر عادی هست و در صورتی که اشتباهی بکنه فرقی نباید با بقیه یوزرها داشته باشه.میسی عرفان جان:rose:

سیمین جونم کمی بی انصافی می کنی در این مورد...می العان پست ها رو یکبار دیگه مرور کردم تو نوشته بودی از کجا معلوم سورس کارها رو میدیم توی اینترنت پخش نکنن.این یکجورایی توهین به شخصیت طرف مقابل هست دوست جان.البته ازم بزرگتری و دوست هم ندارم این وسط کلاس ادبیات راه بندازم :green:می دونی که اصلن همچین آدمی نیستم.ولی در مقابل همچین حرفی اگر می کاربر عادی بودم احتمالن شدید تر تر هم برخورد می کردم ولی این بنده خدا نوشته احتمالن هدف شما از این مسابقه پول هستش...البته همچین جمله ای هم به می زده بشه شدیدن ناراحت میشم به نظرم یکجور توهین به یک گرافیست هست وقتی چنین حرفی زده بشه.حتمن باسه شما هم پیش اومده وقتی مشتری انقدر بابت قیمت چونه می زنه بنکلن مجانی در اختیار طرف قرار بدین.چون واقعن ارزش کارهای دستی بیشتر از پول و ارزشهای مادی هست.در این مورد هر دو طرف به هم توهین کردن و چون توی بحث عمومی بوده مدیران مجبور به مداخله شدن.به نظرم بهتره شما و اسپانسر روی همدیگه رو ماچ کنید و بحث رو همینجا تموم کنید چون هر دو به نفر مقابل نوعی بی احترامی انجام داده.به سنگین بوده یا سبک بودن نوع بی احترامی کاری ندارم کار اشتباه در هر میزانی اشتباه هست
اگر می تونید توی پیغام خصوصی یا مسنجر با هم صحبت کنید، در صورتی که می تونید از هم عذرخواهی کنید و در غیر این صورت سعی کنید در محل هایی که طرف مقابل پست میده، پست نزنید
ولی در صورتی که هر کدوم از اون یکی عذرخواهی کرد و دلخوری ها برطرف بشه همه تذکر ها و کارت هایی که دارین رو پاک می کنم چون واقعن دلم نمیاد ببینم دو نفر از هم کدورتی توی دلشون بمونه.اگر این لطف رو در حقم بکنید واقعن ممنون میشم مهربونا :rose:
منتظر جوابتون هستم و موفق بباشین:rose:

سلام !
ماندانا خانوم از شما انتظار بيشتري داشتم !
قسمت بلد حرف هاي خودتون را يك بار ديكه لطفا بخونيد !

دعوارو اول 30مين خانم شروع كردن و بنده در مقابل حرف ايشون و بقيه دوستان ( يه منظورم به بهنام خان و بقيه دوستاني بود كه كفتند بول كمه - يعني به طور دسته جمعي نه براي 30 مين خانم ) بركشتم كفتم : احتمالا هدف شما بول هست نكفتم كه 30مين خانم شما براي بول كار ميكني!!!!!! بس نبايد حرف منو يك جور ديكه تفسير كنن

اين وسط كسي كه بهش توهين شده من بودم و من به هيج كسي توهين نكردم كه بخوام عذر خواهي كنم !
اكه قرار به عذر خواهي باشه بايد 30 مين خانم و بقيه دوستاني كه توهين كردن به بنده به عنوان دزد بيان و ازم عذر خواهي كنن ! من تا الان كوتاه اومده بودم تا بحث ادامه نداشته باشه ولي انكار برخي اينجوري نميخوان!!!!

ماندانا خانم اميدوارم منطقي برخورد كنيد !:rose:

• Like
Reactions: SPD

Mandana

Active Member
پادینا جان می گفتم در حال حاضر در موقعیتی نیستم بگم کی خلافش بیشتره کی کمتر :green: ولی بهر حال هر دو مقصرید.حالا یکی بیشتر یکی کمتر این به قضاوت خودتون بر می گرده
اگر جمله می رو بخونید نوشتم پادینا هاین نوشتن: شما احتمالن هدفتون پول هست حرفتون رو تعبیری نکردم!چون بهر حال سیمین هم مستقیم نگفتن شما کارها رو پخش می کنید!
سیمین هم در حال حاضر کوتاه اومده و ازش هم ممنونم.شما هم در صورت امکان در این مورد کوتاه بیایید ولی اگر قرار به عذرخواهی باشه هر دو طرف باید از هم عذرخواهی کنن نه فقط سیمین از شما یا شما از سیمین.اگر فقط سیمین به شما توهین کرده بود حرف شما متین و منطقی بود دوست جان مهربون ولی شما هم وقتی مقابله به مثل می کنید نمی تونم به خودم اجازه بدم فقط طرف یک نفر رو بگیرم.بحث و دعوا چیز جالبی نیست...مهم نیست کی شروعش کرده مهم اینه کی انقدر بزرگوار باشه که تمومش کنه:rose:
می فقط پیشنهاد کردم در صورتی که تمایل دارین می تونین از همدیگه عذرخواهی کنید ولی در صورتی که تمایل ندارید عذرخواهی کنید مشکلی نیست.ولی ادامه ی بحث توی فروم مجاز نیست حتی وقتی بحثی بین یک کاربر با مدیر پیش میاد میگم مشکلاتتونو خارج از فروم حل کنید نه داخل تاپیک ها
بازم میگم میل خودتونه همدیگه رو ببخشید می با کمال خوشحالی تمام کارت زرد هایی که هر دو طرف دارن رو پاک می کنم.ولی در صورتی که نخواید کوتاه بیایید توی مسنجر مشکل رو حل کنید( نه پیغام خصوصی..چون در صورتی که کسی برای کاربری در پیغام خصوصی ایجاد ناراحتی کنه خلاف قوانین هست و دسترسیش به پیغام خصوصی قطع میشه)اگر فقط یکی از طرفین به دیگری توهین کرده بود این وظیفه می یا سایر مدیران بود که دخالت کنه و از حق کاربر دفاع کنه ولی در صورتی که هر دو طرف به هم بی احترامی کرده باشن مشکل باید بین خودشون حل بشه و مدیرا نمی تونن دخالت کنن

فکر نکنم بحثی باقی مونده باشه و از سیمین هم ممنونم انقدر بزرگوارانه سو تفاهمات و دلخوریش رو کنار گذاشت

در ضمن وینسنت جان یوزر شما بخاطر بحث این تاپیک بن نشده بلکه ناظم انجمن کارت قرمز دادن و چون از آخرین تخلفتون هنوز یک ماه نگذشته بوده بنکلن بن دائم شدین
می باهاشون صحبت می کنم اگر بتونن این بار صرف نظر کنن ولی در این مورد واقعن قولی نمی تونم بدم
با اجازه تاپیک رو قفل می کنم
همگی موفق بباشید:rose:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا