مدیریت انجمن هاستینگ

the_king

مدیرکل انجمن
مدیران مجید آنلاین ، اگر بخوام مدیریت بخش هاستینگ رو بگیرم باید چیکار کنم ؟

انتخاب مدیر برای انجمن ها یکسری شرایط و ویژگی های عمومی داره :

1) سابقه فعالیت مثبت و چشمگیر در آن انجمن
2) عدم تخلف و فاقد سابقه درگیری با کاربران و مدیران
3) سرکشی مستمر و پیوسته به فروم
4) داشتن دانش و مهارت در موضوعات آن انجمن

علاوه بر این موارد، یکسری شرایط و ویژگی های خاص هم برای هر کدام از انجمن ها مثلا بخش هاستینگ لازمه
که مدیران ارشد در نظر می گیرند. در هر صورت بایستی با Mandana_ns مکاتبه کنید.

scooter2005

Member
چطوری میشه با ایشون ارتباط برقرار کرد نه ایمییل داره که جواب بده نه پیغام خصوصی فعاله نه سایتش ایمیل داره !

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
چطوری میشه با ایشون ارتباط برقرار کرد نه ایمییل داره که جواب بده نه پیغام خصوصی فعاله نه سایتش ایمیل داره !
سلام دوست عزیز .
اگر منظورتون ماندانا خانم هست باید بگم که بخش ارسال پیغام خصوصیشون فعاله .
البته شاید بخش پیغام خصوصیشون فقط برای کسانی که در لیست دوستانشون هستن فعال باشه .
حتما بخش اطلاعات تماس پروفایل ایشون رو چک کنید و در صورتی که بخش پیغام خصوصی وجود نداشت ایشون رو به عنوان دوست انتخاب کنید تا بخش ارسال پیغام خصوصی براتون فعال شه .
دوست عزیز یه چیز می گم ولی نا امید نشید .
بنده حدودا یه 20 روزی هست در این انجمن عضو شدم .
تعداد پست هایی که دادم هم که مشخصه .
اکتیویتی هم که 100 درصد هست .
درخواست دادم برای کاربر فعال اما قبول نکردن .
البته مشکلم سابقه فالیت بود .
شما که سابقتون هم که خوبه .
سعی کنید تعداد پست هاتون رو بالا ببرین و اکتیویتی رو هم بالا ببرید .
البته پست ها باید مفید باشن .
اونوقت شاید به عنوان مدیر انتخاب بشین .
موفق باشید . :wink:

Mandana

Active Member
اسکوتر جان ایراد از می نیست یوزر شما غیر فعال هستش دوست جان.
هر بار ایمیل یا پسوردتون رو عوض می کنین باید کد فعال سازی که به ایمیلتون میاد رو بزنید تا یوزرتون مجددن فعال بشه.
اگر لینک فعال سازی رو دیگه ندارید بگید تا یوزرتون رو درست کنم باستون...
برای انجمن هاستینگ هم با مجید جان صحبت می کنم اما فکر نکنم مدیر بپذیریم به دلایل مختلف.در مورد ایمیلم البته توی بخش قوانین انجمن ها نوشتم اما چشم توی امضام هم میذارم ^.^

با مجید هم فردا یا پس فردا صحبت می کنم متاسفانه به دلیل قعطی خیلی از شماره های تهران بهش دسترسی ندارم اتفاقن خودم هم کار اش داشتم امروز...
ای بوی جانه بدجنس نگفتم نه یا آره...قرار شد با مدیرهای اون بخش ها صحبت کنم و الا ماشالاه می هر وقت اومدم شما آنلاین بودین کی از شما بهتر ^.^ اما خوب مطمئنم بهم حق میدین باید قبلش با مدیر بخش هم صحبت کنم خوب:sad:

موفق باشین دوست جانهای گل:rose:

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
ای بوی جانه بدجنس نگفتم نه یا آره...قرار شد با مدیرهای اون بخش ها صحبت کنم و الا ماشالاه می هر وقت اومدم شما آنلاین بودین کی از شما بهتر ^.^ اما خوب مطمئنم بهم حق میدین باید قبلش با مدیر بخش هم صحبت کنم خوب:sad:
سلام ماندانا خانوم .
ببخشید اگر که شما رو ناراحت کردم .
بنده اصلا قصدم این نبود .
من فقط می خواستم به این دوست خوبمون بگم که این جا یکی از بهترین سایت های ایرانه و مدیر شدن به این آسونی ها نیست .
و به شما هم حق میدم که قبل از هر کاری با مدیر مربوطه مشورت کنید .
من با مدیر اون بخش هم صحبت کردم و من رو قبول نکردن .
مشکل هم نه از مدیر محترم اون انجمن بوده و نه از شما بلکه مشکل از خود من بود که توقع بالا داشتم .
امیدوارم اگر با پست قبلیم ناراحتتون کردم من رو ببخشین .
موفق باشید .

:rose::rose::rose::rose::rose:

Mandana

Active Member
آخی نه دوست جان چه حرفیه اصلنم ازتون ناراحت نشدم :rose:

شما ببخشین اگه جوری حرف زدم که فکر کردین عصبانی ام یا ناراحتم.موفق باشین حبیبی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا