YTERROR
Active Member
1-ايا حقيقت داره كه اين هاست و دومين من مسخره هست و داره حذف ميشه سايتم؟لطفا يكي كه وارد هست چك كنه
دوست عزیز این پیغام که برای شما در بعضی از اوغات نمایش داده میشه مشکل از اکانت شما بروی سرور هست که در 90 درصد اوغات بدلیل استفاده بیشتر از پهنای باند هست و هیچ ربطی به مسخره یا غیر مسخره بودن نداره
متاسفانه در فرومها رقابت شرکتها هاستینگ این قدر در سطح پایین هست که به زیر آب زنی و ..... رسیده و هر کدوم برای فروش هاستش شرکت دیگری رو به تمسخر و .... می گیره
اينكه گفتن هاستهايي كه قانون كپي رايت رو رعايت نميكنند ومسخره هستند ميشه روش
vb
نصب كرد
در مورد لایسنس وی بی هم هیچ ربطی به سرور نداره که میشه نصب کرد یا نمیشه شما می تونین روی هر سروری نصب کنید ولی در صورتی که شرکت وی بی مطلع شود و به سرور شما هشدار بدهد سرور مجبور به اخطار به شما می باشد برای خرید وی بی
این مسله هم در حال حاضر خیلی کم اعمال می شود و فقط برای موارد استثنا و در چند سال پیش که هنوز وی بی فروش بالای نداشت و ورژنهای اولیه اش بود خیلی زیاد اعمال می شد و نیازی به خرید ندارید چون در حال حاضر وی بی بیتشر روی ساپرت مشتریهاش و تمدید لایسنس داره کار می کنه
دامنه و هاست شما در سایت http://myglobat.com/ ثبت شده که خودش مشکل مالی داره و خودش زیر مجموعه هست
دوست عزیز فکر نمی کنم تا وقتی یک سرور یا یک شرکت برای مشتریانش میکلی پیش نیاورده درست باشه اون رو زیر سوال برد من به شخصه الان یکسال و نیمه 16 تا اکانت بروی این سرور دارم و در طول این مدت هیچ مشکلی برام پیش نیومده و کلیه مشتریان راضی بودند
در ضمن سعی کنید از شرکت های ثبت شده خرید کنید چون اونا از آبروشون می ترسن پس همیشه ساپورت و جوابدهی بهتری نسبت به بقیه دارند
دوست عزیز هیچ ربطی نداره این حرف شما شرکتهای مثل ....... که یکی از معروفترین شرکتهای هاستیمگ هست در ایران 1000 تا دامین و هاست رو یکشبه دیلیت کرد مشتریان مگر کاری تونستن بکنند که حالا ..... می گین
ديروز به من ميل زدند كه يه شماره نايس هندل رو براي انتقال بدم و من دادم ايا طول ميكشه اين انتقال ايشون؟فكر كنم خيلي دارم ملاحظه ميكنم كه حتي اسم ايشون رو م نياوردم اما حقم هست بگم پس خواهش ميكنم از دوستان يكي بهشون خبر بده
دوست عزیز بنده شماره کد رمز دامینتون رو بهتون دادم همون روز بقیه کارهای انتقال با خود شماست نه با کس دیگر باید در نیک هندل خود دامین رو تقاضا کنید و کد رمز را در کنارش وارد کنید
+ از دوستان عزیز هم خواهش می کنم قبل از این که هر جوی رو متشنج کنند قبلش فکر کنند بروی گفته های خودشون که در شنونده چه تاثیری خواهد گذاشت
موفق و پیروز باشید