مدل سه بعدی Wall-e......آماده دانلود..!

DIMO

Active Member
سلام به همگی
بالاخره پس از مدتها سرچ،مدل Wall-e رو پیدا کردم،لینکشو اینجا میزارم اونایی که عشق Wall-e هستن(مثل خودم:wink:)لذتش رو ببرن.....این رو هم اضافه کنم که مدل سه بعدی همراه با تکسچر هستش..البته سوء تفاهم نشه این رندر منه از مدل،اینجا گذاشتم تا قبل از دانلود ببینینش و بعد اگه دلتون خواست دان کنید....

wall-e.jpg

دانلود

پیروز باشید

alizap

Member
سلام به همگی
بالاخره پس از مدتها سرچ،مدل Wall-e رو پیدا کردم،لینکشو اینجا میزارم اونایی که عشق Wall-e هستن(مثل خودم)لذتش رو ببرن.....این رو هم اضافه کنم که مدل سه بعدی همراه با تکسچر هستش..البته سوء تفاهم نشه این رندر منه از مدل،اینجا گذاشتم تا قبل از دانلود ببینینش و بعد اگه دلتون خواست دان کنید....
به به واقعا خوبه!!!
البته فكر ميكنم شبيه سازي مدل WALL-E هست! درسته؟
چون Segment هاش كمه!
راستي من پدرم در اومد نتونستم با Vray همچين رندري بگيرم يه توضيح كوچيك در مورد رندرت ميدي؟ (ميدونم كه همه بلدن اما خوب من بلد نيستم :rose:)

DIMO

Active Member
به به واقعا خوبه!!!
البته فكر ميكنم شبيه سازي مدل WALL-E هست! درسته؟
چون Segment هاش كمه!

آره همینطوره که گفتی.....ولی واسه من که عاشقه این کاراکترم این مثل خیلی صدق میکنه(کاچی بعض هیچی)....

راستي من پدرم در اومد نتونستم با Vray همچين رندري بگيرم يه توضيح كوچيك در مورد رندرت ميدي؟ (ميدونم كه همه بلدن اما خوب من بلد نيستم

کاری نداره یه vraysun و دوربین vray مشکلتو حل میکنه.....برای توضیحات اجمالی این لینکها رو یه نگاه بنداز:

vraysun_sky_param
vrayphysicalcamera_params
examples_vraysun_sky

بازم اگه سوالی بود من در خدمتم...

پیروز باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا