سلام
من میخوام یه پارک رو مدلینگ کنم که یه قسمت زیادیش حالت جنگلی داره چطور میتونم این چنگل رو نشون بدم چون آبجکتهای گیاهان خیلی سنگینه و من نیاز دارم از گیاههای زیادی استفاده کنم چطور میتونم حجمشون رو کم کنم یا راهی دیگه ای هست برای نشون دادن این جنگل؟
با سلام
برای اینکار میتوانید از پلاگین forest pack یا multi scatter استفاده کنید.
آموزش هم اگه خواستید بگید تا بگم که کدوم قسمت انجمن آموزشش رو گزاشته
مففق باشید.
واقعا ممنون از لطفت ! فقط ای کاش طریقه نصبشم جایی دقیق توضیح میداد من فایل اگزه forest pack رو دانلودش کردم تو تنظیمات موقع نصب هم برا مکس 2009 زدم و تموم شد اما اصلا نمیدونم کجا رفته و از کجا باید برنامه رو اجرا کنم و چیز خاصی لازم داره یا نه! تا حالا اصلا با پلاگین ها کار نکردم راستش. اگه تو این زمینه هم راهنماییم کنید یه دنیا ممنونتون میشم . راستش از تو سایتش دیدم متوجه نشدم اگ ه یه آدم مهربون یه توضیح به زبان ساده بده یه عمر دعاش میکنم
توی همون لینکی که گزاشتم ، فکر کنم که آموزش نصبش هم موجود باشه
نصبش کاری نداره
همش گزینه next رو میزنید
توی مکس هم از قسمت ایجاد شکل روی کرکره itoo software کلیک کنید.
تمام شد.
من بازم سوال دارم! الان میخوام از گیاهاش استفاده کنم منو ارجاع میده به سایت ، و از اونجا هم نمیشه که خرید کنم . از کجا میتونم گیاهای مورد نیازم رو برای این پلاگین دانلود کنم یا بخرم ؟
متاسفانه توی اینترنت کسی پک درخت ها و علف های این پلاگین رو نداره ولی من یک لینک دانلود پیدا کردم که دیدم همون رو توی سایت های دیگه دارن پولی میفروشن.
پیغام خصوصی بدین تا بگم چطوری دانلود کنید.
ولش کن اینجا میگم که چطوری دانلود کنید.
ابتدا به وبسایت www.cgpeers.com برید . برای استفاده از این سایت باید عضو باشید.
عضویت این سایت تنها در ابتدای هر ماه میلادی به مدت 48 ساعت امکان پذیر است. امروز 31 برج 1 میلادی است ، فردا میشه ابتدای ماه و عضویت باز میشود ، پس فرصت رو از دست ندهید.
پس از عضویت در این سایت وارد یک صفحه میشید که دارای چند تا تب است . روی تب torrent کلیک کنید و در قسمت جست و جو این عبارت رو بنویسید :
3dmentor.ru HQ Plants 1&2 + HQ Palms 1 bundle
حالا یک نتیجه براتون باز میشه که با کلیک بر روی dl از قسمت راست ، تورنت این مجموعه رو دانلود کنید. تمام
تورنت چیست : http://www.beh4you.ir/تورنت-چیست-؟/
مففق و موید باشید.