قالب مدلینگ آمبولانس

CG-Student

Member
سلام
دوستان مایا کار من کمتر از یک ماه میشه کارو به مایا شروع کردم . یه مدلینگ ساده از یه ماشین که به نظر خودم خوب شده . البته برای اولین کار.
منتظر نظران خوبتون برای پیشرفت کارهام هستم

پیوست ها

• 4.jpeg
    4.jpeg
    130.6 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • 5.jpeg
    5.jpeg
    97.1 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • a.jpeg
    a.jpeg
    104.2 کیلوبایت · بازدیدها: 40

rezaoptic

Well-Known Member
مطمئنی این آمبولانسه.به نظر من که ماشین حمل زندانیه.
من ایراد نمیگیرم دوستان میان اشکالا ت رو میگن.

CG-Student

Member
آقا من انقد شوق و ذوق داشتم فراموش کردم عنوانو تغییر بدم . راستش اولشم قصد مدلینگ یه آموبولانسو داشتم ولی آخرش این از آب در اومد

hadi_nn

Member
محیط کارت خیلی تاریکه نمیشه چیزی دید
بیشتر کارتونی مانند شده! ولی خیلی خیلی جای کار داره هنوز
سعی کن ادامه بدی اگه بیشتر روش کار کنی و جزئیات بیشتری به کار ببری حتماً خیلی خوشگل میشه آخرش
منم با اون ماشین حمل زندانی موافقم
اگه اونطوری ادامه بدی بهتره d:

Fa

Well-Known Member
خوبه !!! كم كم كار كن راه ميوفتي . سعي كن قوانين كلي رو رعايت كني ، اندازه چرخها ، بدنه استاندارد ، نور محيطي و ...

sharin

Member
سلام . آفرين.
خوب كار كردي ... هنوزهم مي تونه خيلي بهتر بشه ...
ساخت يه همچين چيزي رو فكر كنم تو آموزشي هاي مايا 2010 يا 2009 digital tutors ، هست . با يه كاراكتر فانتزيه ...
اگر از روي ويدئوي همون بتوني بري جلو و با دقت كار رو پيش ببري .مطمئنن نواقص كارت رو مي فهمي و مدل بهتري رو مي توني از اين ماشين در بياري.
فعلا فقط روي مدلينگ متمركز بشو.

خوشحالم از اينكه مي بينم در 3d هم فعاليت ات رو شروع كردي .
زود پيشرفت مي كني ...

موفق باشي.
يا علي.

CG-Student

Member
مرسی از راهنمایی ها و دلگرمی هاتون . مطمئنا با وجود شما و انتقادات و نظراتون خیلی زود پیشرفت می کنم .جدیه جدی میگم تعارف هم نمی کنم

محیط کارت خیلی تاریکه نمیشه چیزی دید
بیشتر کارتونی مانند شده! ولی خیلی خیلی جای کار داره هنوز
سعی کن ادامه بدی اگه بیشتر روش کار کنی و جزئیات بیشتری به کار ببری حتماً خیلی خوشگل میشه آخرش
منم با اون ماشین حمل زندانی موافقم
اگه اونطوری ادامه بدی بهتره d:

راستش توی رندرینگ چیزه خاصی بلد نیستم . ایشالا کارای بعدی بهتر میشه . آره جای کار که خیلی داره ولی خوب دست منم هنوز به مایا نیفتاده . بذا را بیفتم :wink:

راساتش هويت ماشين كه مشخص نيست:)
متريال چرخ ها كو؟
والااااااااااااا . . . یادم رفت :green:

چرخ اصلا کار نشده
کارتونیه؟!

خوبه !!! كم كم كار كن راه ميوفتي . سعي كن قوانين كلي رو رعايت كني ، اندازه چرخها ، بدنه استاندارد ، نور محيطي و ...
آره خوب . فعلا رو مایا تسلط کامل ندارم . اینا که شما میگی خیلی کار داره باید بشینم کار کنم .

سلام . آفرين.
خوب كار كردي ... هنوزهم مي تونه خيلي بهتر بشه ...
ساخت يه همچين چيزي رو فكر كنم تو آموزشي هاي مايا 2010 يا 2009 digital tutors ، هست . با يه كاراكتر فانتزيه ...
اگر از روي ويدئوي همون بتوني بري جلو و با دقت كار رو پيش ببري .مطمئنن نواقص كارت رو مي فهمي و مدل بهتري رو مي توني از اين ماشين در بياري.
فعلا فقط روي مدلينگ متمركز بشو.

خوشحالم از اينكه مي بينم در 3d هم فعاليت ات رو شروع كردي .
زود پيشرفت مي كني ...

موفق باشي.
يا علي.
سلام شرین جان . آره یکی از آموزش ها هست که چون من تازه کارم نتونستم خوب مدلش کنم . قربون شما :) باعث دلگرمیه

• Like
Reactions: Fa

جدیدترین ارسال ها

بالا