مدرک بین المللی فتوشاپ ؟

S.H.R.M.K

Well-Known Member
به نظر من که توی ایران اصلا مدرک لازم نیست چون کسی به مدارک ایرانی اهمیتی نمیده و حق هم دارن!
Arta_adobe Co جان به نظرم شما هم الکی پولتو دور نریز چون هر جا برای کار بری اولین چیزی که ازت میپرسن اینه که نمونه کار چاپی چی داری و سابقه کارت چیه و یه نمونه براشون بزنی ، بهت قول میدم یه نفرم ازت نمیپرسه مدرکت چیه.البته اگه مدرک گرافیک داشته باشی خوبه ولی واسه فتوشاپ و این حرفا نه.

FashisT

Active Member
آرتا رفتی اونجا ..یه خبری هم از اتفاقات و شرایطش به ما بده!
فعلا

SH_ZAHRA

Member

سلام دوست عزیز شما میتونی از فنی حرفه ای این مدرک را بگیری

خوب اول که یه جا تو یه آموزشگاه ثبت نام میکنی و دوره را می بینی حالا طی صلاحیت معرفی میشین به سازمان فنی و حرفه ای و ازمون میدید که در صورت قبولی در ازمون تئوریش و عملی شما مدرک فتوشاپ را می گیرید که کد بین المللی می خوره و وزارت کار اما کافی نیست شما برای اینکه مدرک بین المللی تدریس فتوشاپ را بگیرید
یا باید فوق دیپلم کامپوتر (طبق تعرفه) داشته باشید یا اینکه بازم طبق تعرفه اش با این مدرک کار کرده باشید که در اون صورت بازم اگر قبول شدین می تونید کارت مربی گیری بگیرید که این کارتم می تونید طی یه ازمون دیگه به مدیریت برسونید همین

این چیزیه که برای اونایی که دنبال کار هستند گذاشتن

farzadbb

Member
يکي به عنوان مثال معرفي مي کنم :

اسمشرو نمي دونم چيه . نوشته ارايه مدرک از کاونديش کالج انگلستان با اساتيد مجرب مورد تاييد کاونديش کالج انگلستان
6 تا شعبه در تهران داره : فاطمي - تجريش - هفت تير - رسالت - پونک - شهرک غرب
با 10% تخفيف براي دانشجويان
همه جور کلاسي داره که فوتوشاپ و کورل هم هست.
شماره تلفن مرکز فاطمي : 88973600 يا 88973377
شماره شعب ديگه رو هم از همين مرکز بگيريد.
ضمنا براي ثبت نام اين ترم فقط تا 18 / 11 / 1384 فرصت داريد پس بشتابيد.
اينم آدرس بخش مربوط به ايران در سايت کاونديش کالج انگلستان : http://www.cavendish.ac.uk/iran

اميدوارم به دردت بخوره

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
فرزاد جان ممنون از توضیحی که دادی ولی خیلیا میگن به این کلاسا اعتماد نکنید چون اعتبار چندانی ندارن و بعد از گذروندن یه دوره چند وقته بهت میگن مثلا شما صلاحیت ندارین یا از حرفا!!

البته من اینی که شما گفتی رو دقیقا نمی دونم ولی نمونه های زیادی از این تبلیغات رو دیدم که واقعیت نداشته

ToFaN

Well-Known Member
sara_is_nice_girl گفت:
فرزاد جان ممنون از توضیحی که دادی ولی خیلیا میگن به این کلاسا اعتماد نکنید چون اعتبار چندانی ندارن و بعد از گذروندن یه دوره چند وقته بهت میگن مثلا شما صلاحیت ندارین یا از حرفا!!

البته من اینی که شما گفتی رو دقیقا نمی دونم ولی نمونه های زیادی از این تبلیغات رو دیدم که واقعیت نداشته
دقیقا
یکی از دسوتامون هم رفته بود تو همین کلاسها فقط واسه خاطر مدرکش
متاسفانه گفتن صلاحیت ندارید ( در ضمن او ن واقعا حرفه ای بود دلیلش نمیدونم چرا اینو گفتن )

GFX Master

آخه اصلا ارتباطی بین این کلاسا با دانشگاههایی که اسم برده میشه وجود نداره و خود اون دانشگاهها هم اینا رو رد می کنن ولی متاسفانه بازم خیلیا گول اسماشونو می خورن

البته بازم میگم من اینی که فرزاد گفت رو نمی دونم ولی اکثرا که اینطورین

S.H.R.M.K

Well-Known Member
من برای طراحی وب یه دوره رفتم همین کوندیش کالج ولی اول بهم یه مدرک از خودشون دادن و گفتن اگه میخوای مدرک کوندیش رو بگیری باید 100000 تومن دیگه پول بدی تا ازت یه امتحان دیگه بگیریم اگه قبول شدی اون مدرک رو میدیم .
منم گفتم بهتره از خیرش بگزرم.

GFX Master

بابا الان تو این مملکت طرف لیسانس عمران داره میره میشه دندونپزشک !!!!!

اصلا تنها چیزی که مهم نیست مدرکه. البته بعضی از دانشگاهها خودشون یه سری کلاسای آموزشی میذارن با قیمتای خیلی خوب و آخرشم یه مدرک فنی حرفه ای میدن. به نظر من همین مدرکم خیلی خوبه (واسه داخل کشور) بعدشم من کسایی رو تو دوستام میشناسم که هنوز طرز استفاده از ابزار فتوشاپ رو بلد نیستن ولی مدرک فتوشاپ دارن!! حالا میخوان با این مدرک چیکار کنن خدا میدونه! به نظر من علم و تجربه آدم خیلی مهمتر از یه تیکه کاغذه

جدیدترین ارسال ها

بالا