مدرک بین المللی فتوشاپ ؟

ARTA_ADOBE CO

Active Member
از کدوم نهاد سازمان موسسه در ایران میشه همچین مدرکی دریافت کرد؟؟؟
اصلا همچین سازمانس وجود داره ؟
مثله Icdl یا مدارک ماکروسافت یه همچین چیزی برای فتوشاپ هست ؟

ARTA_ADOBE CO

Active Member
هیچی نداشت !
واقعا هیچ مدرکی در ایران نیست ؟!؟
حالا بین المللی رو بیخیال معتبر در سرار ایران چطور ؟
دانشگاهی موسسه ای چیزی !

farzadbb

Member
مدرک خاص و مخصوص مثل محصولات ماکرو مديا نداره ولي موسسات زيادي هستند . که مدارک معتبر ميدن
نام نمي برم که تبليغ نشه ولي کافيه که بري يه نيازمندي هاي همشهري بخري و بخش آموزش کامپيوتر رو ببيني.
حتي بعضياشون از دانشگاه هاي انگلستان مدرک معتبر ميدن !

ToFaN

Well-Known Member
امتحان مدارک آدوب همون Adobe Certified تو خاورمیانه فقط تو دبی هست که میتونی آنلاین امتحان بدی و بعد از یک هفته هم بهت مدرکش بدن
ولی اصلا فکر نکن بیان ازت بپورسن کاره این فیلتر چیه کاره اون چیه واقعا سخت و مشکل از بین 20 تا دوست های فوق العاده حرفه ای گرافیکم فقط 2 تاشون تونستند این مدرکو بگیرن
اینم شماره مرکزی شون تو دبی
U.A.E.
Tel: +971-4-3368482
Fax: +971-4-3368483
Email: [email protected]
:)

FashisT

Active Member
ToFaN گفت:
امتحان مدارک آدوب همون Adobe Certified تو خاورمیانه فقط تو دبی هست که میتونی آنلاین امتحان بدی و بعد از یک هفته هم بهت مدرکش بدن
ولی اصلا فکر نکن بیان ازت بپورسن کاره این فیلتر چیه کاره اون چیه واقعا سخت و مشکل از بین 20 تا دوست های فوق العاده حرفه ای گرافیکم فقط 2 تاشون تونستند این مدرکو بگیرن
اینم شماره مرکزی شون تو دبی
U.A.E.
Tel: +971-4-3368482
Fax: +971-4-3368483
Email: [email protected]
:)
یوسف این آزمون به چه صورته؟
300.gif

فعلا

ToFaN

Well-Known Member
FashisT گفت:
یوسف این آزمون به چه صورته؟
300.gif

فعلا
ببين شهرام
شما اول ازت میان یه نیمه امتحان میگیرن که ببیند شما اصلا آمادگی برای این امتحان رو داری که 80 % از بچه ها تو اون امتحان رد میشن همش 10-20 تا سوال نیست ها ولی وحشتناکه که اگه از بین اینا 5 تا غلط داشته باشید فینیشن

بعدش میان یه کامپیوتری بهت میدن که امتحان فنی بدی که یه طرح بزنی ( شما نباید به هیچ عنوان از پلاگین و یا ابزار خاصی استفاده کنی)

در مرحله نهایی هم میشینی سرجلسه امتحان کتبی بدی ( خیلی مشکل نیست ) اولی و دومی واقعا مشکله یه سوالاتی ازت میکنند که واقعا کم میاری :)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
فکر می کنم مجتمع فنی تهران هم که ناشر بیشتر کتابای مرتبط با علوم کامپیوتر توی ایرانه همچین مدرکی رو می ده

ToFaN

Well-Known Member
sara_is_nice_girl گفت:
فکر می کنم مجتمع فنی تهران هم که ناشر بیشتر کتابای مرتبط با علوم کامپیوتر توی ایرانه همچین مدرکی رو می ده
فکر نکنم دیگه ارزش اون مدرک با این مدرک اصلا قابل مقایسه باشه
با این مدرک شما مجوز کار تو هر کشور جهان اولی که دوست داری میتونی بدست بیاری :)

ARTA_ADOBE CO

Active Member
طوفان جان دبی باید بیای امتحان بدی؟؟؟؟
سارا جان درباره مجتمع فنی تهران بیشتر توضیح میدی ؟!؟!؟

GFX Master

خوب آره توفان هر چی باشه اون مدرک بیشتر جنبه بین المللی داره ولی خوب آخه هر کسی که امکان دسترسی به اون مدرک رو نداره بعدشم همه که نمی خوان در سطح جهانی فعالیت داشته باشن و افرادی که فقط قصد فعالیت داخلی رو دارن فکر نمیکنم بیشتر از یه مدرک داخلی نیاز داشته باشن هر چند داشتن مدرک بین المللی در هر سطحی و هر جایی ارزش داره

ToFaN

Well-Known Member
sara_is_nice_girl گفت:
خوب آره توفان هر چی باشه اون مدرک بیشتر جنبه بین المللی داره ولی خوب آخه هر کسی که امکان دسترسی به اون مدرک رو نداره بعدشم همه که نمی خوان در سطح جهانی فعالیت داشته باشن و افرادی که فقط قصد فعالیت داخلی رو دارن فکر نمیکنم بیشتر از یه مدرک داخلی نیاز داشته باشن هر چند داشتن مدرک بین المللی در هر سطحی و هر جایی ارزش داره
بله حرف شما متين
ولي من خودم كلي اصلا به مدرك اهميت نميدم :) اخه کسی این زمونه اصلا توجه نمیکونه به مدرک اصل کار اینه که شما چی بلد هستید و چه کارهای میتونید انجام بدین

ARTA_ADOBE CO

Active Member
مرسی از طوفان جان و سارا جان که با هم مصاحبه کردند !
بابا نا سلامتی تاپیک رو ما زدیم ها !
طوفان جان دبی باید بیای امتحان بدی؟؟؟؟
سارا جان درباره مجتمع فنی تهران بیشتر توضیح میدی ؟!؟!؟

Parham

Well-Known Member
مجتمع فنی‌ تهران الان مدرک همه چیز میده ! اما به نظر من اهمیتی‌ نداره من خودم اونقدر مدرک از اینجا دارم که ... بگذریم اما همون مدرک بین المللی‌ باشه فکر می‌کنم بیشترین ارزش را داشته باشه و البته با نظر یوسف هم موافق هستم ...

GFX Master

sara_is_nice_girl گفت:

مجتمع فنی تهران یه مجتمع کامل آموزشیه که هم ناشر کتابای آموزش کامپیوتر در تمام سطوحه و هم کلاسای آموزشی همراه با مدارک معتبر رو ارائه می ده (خودشون میگن که مدرک بین المللی هم میدن البته دقیق نمی دونم)

مجتمع اصلی اونها توی سعادت آباده و شماره تلفنشون رو هم می تونی از 118 بگیری.

ARTA_ADOBE CO

Active Member
خوب با این حساب مجبوریم به مجتمع فنی تهران قناعت کنیم مرسی از همه بچه ها !

GFX Master

منم که گفتم برای هر کسی امکان حضور در اون امتحان وجود نداره و برای کار کردن داخل کشور هم فکر کنم داشتن همون مدرک داخلی کافی باشه.

البته با نظر پرهام هم کاملا موافقم که مدرک خیلی مهم نیست ولی به هر حال خواه ناخواه به مدرک طرف هم خیلی جاها اهمیت میدن

جدیدترین ارسال ها

بالا