مجید آنلاین دیگه فاز نمیده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
راحت ميتونم بگم كه دليل افت اينجا اينه كه به قول خودتون خر يك سري از افراد از پل گذشته !
ميدونم كه منظورتون از اين جمله خود ما مديرها (يا شايد خودم به شخصه) بودم اما اينو بگم كه من از اول خري نداشتم كه بخوام از پل بگذرونمش يا اگرهم داشتم قبل از اينكه اين سايت رو راه بندازم از پل گذشته بود...
محض اطلاع دوستان بگم كه باز بودن يا نبودن اين سايت هيچ سود و منفعت مادي واسه من نداره ! من فقط به خاطر خدا دارم از جيبم پول ميذارم و هزينه هاي سايت و سرور رو تامين ميكنم!
برام مهم نيست همتون بگيد كه دروغ ميگي ! اصلا مهم نيست ! اما همين كه يك نفر برام ايميل ميزنه و تشكر ميكنه برام كافيه ...
اون سري افراد هم افرادي بودن كه اومدن اينجا و از طريق همينجا يك سري كارها و تجارتهايي واسه خودشون دست و پا كردن و رفتن ! يا سايت زدن و يا دنبال كارهاشون رفتن !

به نظر من كاربرهاي فعلي و قديمي هيچ فرقي با هم نميكنن ! فقط فرقش اينه كه قديما مثلا صد نفر كاربر بود و از اين صد نفر يك نفر ميومد به بقيه كمك ميكرد 99 نفر ديگه نگاه ميكردن ، حالا اون يك نفر رفته و اون 99 نفر ديگه دادشون رفته هوا كه چرا كسي نيست كه كمك كنه !
الان دوستاني كه داريد از اوضاع شكايت ميكنيد خودتون تا به حال واقعا چند تا مقاله در بخش مقالات ارسال كرديد؟! بهتر نيست به جاي اينكه فقط بازديد كننده و شاكي باشيم كمي خودمون در بهبود اوضاع كمك كنيم ! نه با شكايت و كنايه زدن بلكه با كمك به ديگران !

من خودم همينجا خدمت تمامي دوستان عرض ميكنم كه شخصا هيچ فعاليتي نميتونم در سايت بكنم بدليل مشكلات بسيار زيادي كه در پيش رو دارم (كه يك سري از دوستان كاملا در جريان هستند) و تنها كمكي كه از دستم بر مياد اينه كه اين سايت رو سر پا نگه دارم كه شماها بياين اينجا و تبادل نظر كنيد ! اگر اومدين و به بقيه كمك كرديد كه خب همه ممنونتون خواهند بود واگر نيومديد كمكي نكرديد هم انتظاري نداشته باشيد !

موفق باشيد

مجيد

hel_xoy

Member
البته باید...

مجید جان من قصد توهین به شما رو نداشتم!
شرمنده که حرف من رو خوب متوجه نشدید دلیلش اینه که من بعد نوشتم!
منظورم این بود که:
شایت تمام کسانی که تا به حال در این فروم سوال یا نظرات خود رو به ما می دادن دیگه سوالاتشون ته کشیده !
البته شما کار خودتون رو انجام دادید و انجمن رو ساختید و حالا فقط مونده کسانی که مشکل یا نظری دارن بگن!

البته در این مورد حق با شماست
به نظر من كاربرهاي فعلي و قديمي هيچ فرقي با هم نميكنن ! فقط فرقش اينه كه قديما مثلا صد نفر كاربر بود و از اين صد نفر يك نفر ميومد به بقيه كمك ميكرد 99 نفر ديگه نگاه ميكردن ، حالا اون يك نفر رفته و اون 99 نفر ديگه دادشون رفته هوا كه چرا كسي نيست كه كمك كنه !
الان دوستاني كه داريد از اوضاع شكايت ميكنيد خودتون تا به حال واقعا چند تا مقاله در بخش مقالات ارسال كرديد؟! بهتر نيست به جاي اينكه فقط بازديد كننده و شاكي باشيم كمي خودمون در بهبود اوضاع كمك كنيم ! نه با شكايت و كنايه زدن بلكه با كمك به ديگران !
:lol: :lol: :lol: :lol:

M

mi.graphist

کاربر مهمان
آقا فكر نمي كنيد مهمترين دليلش تكراري شدن 50 درصد تاپيك ها باشه.و خوب البته تبليغات توي اونها

AMIR-ASHERI

Member
مجید خان درست می گن
الان همه میان تو سایت فقط دنبال کار خودشون هستن و بعد می گن چرا کاربرا کم میشه و کسی نمیاد بعضی ها هم که اصلا عضو نیستن که به صورت مهمان میان و هرچی هست گی یست می کنن تو سایت و وبلاگ خودشون.

اول خودتون فعالیت کنید و بعدا بگید.
در ضمن این انجمن رو قدرشو بدونید کدوم فروم فارسی رو دیدید که بیاد برا سایتش آپلود سنتر راه بندازه اونم با حجم خیلی بالا و بعدش که مشکل ایجاد کرد بره سروره اختصاصی بخره؟

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
وينسنت هاين اين ماله سه سال قبل هه.. نبشه قبر مي هاينيد؟ o_O ???
عزيز مراعات كنين لطفن....:rose:
براي تشكر كردن مي تونيد از دكمه اش هم استفاده كنين:green: كلي بهترم هستش:paint:منه بي نوا رو هم دق نمي دين بدينوسيله:sad:
با اجازه مي بندمش...و لطفن منبعد مراعات كنين
موفق بباشين

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا