مجيد جان تبريك ...

آيا سايت تا به حال مفيد بوده است ؟

• بلي - تا حدي به من كمك كرده است

رای: 0 0.0%
  • تا حدي بلي ، اما نه به صورت كلي !

• براي من مفيد نبوده !

• مجموع رای دهندگان
    8
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Babak Sateli

Active Member
مجید جان تبریک ...

دیشب ساعت 2 شب ( که دقیقاً میشه 2 صبح دوشنبه 3 شهریور ماه ) ، تعداد دفعاتی که
صفحات سایت MajidOnline دیده شد ، از مرز یک میلیون ( 1.000.000 ) بازدید گذشت !
خواستم تا اولین نفری باشم تا این موفقیت را به دوست عزیزم مجید علوی زاده تبریک
بگم و موفقیت بیش از این را برایش آرزو کنم.

شما دوستان محترم هم می توانید با گذاشتن پیغامهای خود ، این موفقیت را به مجید جان
تبریک بگویید و او را خوشحال کنید که یادتان باشد هدف مجید از ساخت این سایت ،
خوشحال کردن شما بوده ...

ضمناْ براي ديدن اين آمار مي توانيد از آدرس زير استفاده نماييد :
http://www.majidonline.com/modules.php?name=Statistics

با تشکر از تمامی دوستان به خاطر همکاری صمیمانه شان در اداره سایت خودشان ...
M a j i d O n l i n e

majid.gif

موفق باشید

MnavidM

Active Member
با سلام

آقا مجيد تبريك.

اين رو هم بگم تا امروز هيچ سايتي رو نديدم كه اين قدر مفيد باشه و همچنين فارسي باشه

و همچنين اينقدر پايدار باشه . چون من در سايت هاي مختلفي عضو بودم و هستم اما هيچ

كدام نتونسه اين قدر پايدار باشه .

اميدوارم همنچنان رو به خوبي و موفقيت در راه باشيم تا بتوانيم سايت را با كمك دوستان پايدار نگاه داريم.

Zanguei

Member
آقا مجيد سلام.منم بهت تبريك ميگم.راستش هر وقت به اينترنت كانكت ميشم اولين سايتي كه آدرسش رو تو ادرس بار مي نويسم سايت شماست(يعني سايت خودمونه) و ديگه دلم نمياد ازش برم بيرون

ithf

Member
جونم آقا مجيد
موفقيت هاي بيشتر از دربار خداوند بشما خواهانيم. اميد كه هميشه سرفراز باشيد
باز هم تبريك و موفق باشيد

bigharar4

Member
سلام

من كه خداييش خيلي چيزا از اين سايت ياد گرفتم.
چو دوستانه سايت هم كه جاي خود داره .واقعا شايد اين قضيه بازديد كنندگان فرصت خوبي شد براي تشكر از كسي كه باني اين سايت بود و همه اين اتفاقات در اين مدت مرهون خلاقيت ايشون بود.

مجيد جان خير از جونيت ببيني :wink: و واقعا خسته نباشي انشا الله كه اين سايت هم همچنان برقرار باشه و همه دوستان يكجا جمع باشند.
ممنون مجيد جان

mehrdad55

Member
با سلام
آقا مجيد با عرض تبريك و آرزوي موفقيت برا ي شما و تمامي اعضاي كه در اين سايت و براي اعتلاي آن همكاري ميكنند .
من خيلي چيزها از اين سايت و اعضا آن ياد گرفتم اول از شما آقا مجيد و بعد از بقيه اعضا تشكر مي كنم
اميدوارم اين سايت روز به روز موفق تر باشد .
با تشكر :)

mahyar_nel

Active Member
اقا منم تبريك ميگم دمت گرم سايت(اليته ساتمون :wink: ) خيلي باحاله
همينه كه هست هركي هم بخواد ازبين ببرش ما نمي زاريم :twisted:
من تو اين سايت دوستاي زيادي پيدا كردم و چيزاي زيادي ياد گرفتم و دوست دارم توش خيلي
فعال باشم
به اميد موفقيت هر چه بيشتر :lol:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا از همتون واقعا ممنونم.. موقعي كه اين پيغامها رو ميخوندم داشت گريم ميگرفت :cry: :oops:

واقعا ممنونم از لطف همتون بچه ها

مجيد

مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم

همه

مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم

بلندتر بگو

مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم مجيد جون دوست داريم

Negin_ET

Member
بازم كه دير رسيدم :wink:
منم خيلي خيلي تبريك ميگم بهت مجيد جان...اميدوارم روز به روز موفقيت هاي بيشتري نصيبت بشه.
همه ميدونيم كه استحقاق بيشتر از اين تبريكها رو داري

Ali_ix

Well-Known Member
آقا من با mohsen_etezadi موافقم !

مجيد جون دوست داريم !

مجيد جون دوست داريم!

.
.
...

موفق باشيد...

علي. 8)

تبريكات ما رو هم پذيرا باشيد

سلام اقا مجيد گل

اميدوارم كه هميشه پايدار وموفق وسربلند باشي از شنيدن اين چنين امار دقيق و واضح خوشحالم

زيرا كه جنابعالي باعث و با ني خير شديد ان شاء الله اخرش محفوظ

به اميد پر بار شدن سايتمان و ارزوي تو فيق براي كليه كاربران محترم سايت

مجيد ان لاين
دوستان به اميد روزهاي خوش اينده
:eek: :eek: :eek: :eek: :lol: :lol: :lol: :D :D :D 8) 8) 8) :eek: :eek: :eek: :eek: :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :eek: :eek: :eek: :eek: :) :) :) :) :D :D :D :D

parpar

Member
اقا مجيد منم تبريك ميگم
به اميد موفقيت هاي بيشتر . و به قول نگين جون استحقاق بيشتر از اين ها رو داري

kami_mz

Well-Known Member
سلام. من هم هيچ چيز نمي تونم بگم جز آرزوي توفيق بيشتر و تبريك فراوان :wink:

ImanYari

Member
سلام
از منم تبريك!!!
من چند روز سرم شلوغ بود ... نبودم ... ببخشيد دير شد!!!

saman_sweden

Active Member
سلام
من ميگذارم آخر از همه تبريك بگم اما مطمعنم اين آخري نيست تبريكها سرازير ميشود
و اينم اضافه كنم شما باني سايتي شده ايد كه هزاران ايراني مشكلات روزمره اينترنت و رايانه خود را از طريق اين سايت برطرف ميكنند
در پيشرفت علم و دانش كامپيوتري در بين جوانان ايراني واقعا قدم اول را سايت Majidonline برداشته است و اميدوارم الگوي خوبي براي ساير دوستان با ذوق و هنرمند ايرانيم باشد (و مطمعنم كه اينطور هست)
هركدام از دوستان ايراني هر قدمي در اين راه بردارد به استقلال و پيشرفت اين الماس كره خاكي (ايران سرچشمه مهد دانش و هنر ) كمك شاياني ميكند حال كور شود چشم حسودي كه پيشرفت ايران وايراني را نميتواند تحمل كند زنده و پاينده باد تك تك جوانان عزيز ايرانيم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا