مجيد آنلاين در نخستين جشنواره وب ، وپ و نشريات الكترونيكي

سلام
من خوشجال ميشم بدونم در اختتاميه چه اتفاقي افتاده است.
در ضمن نتايج چي شد؟ كي اول شد؟ رتبه مجيد آنلاين چندم شد؟ و ...

kami_mz

Well-Known Member
سلام.
متاسفانه ( شايدم خوشبختانه!) به علت برنامه ريزي قوي مسيولان جشنواره همه چيز درست مطابق با انتظار همه برگزار شد. چه طوري؟ عرض مي كنم.
قرار بود براي مراسم افتتاحيه و اختتاميه( همون افتضاحيه!) براي شركت كنندگان كارت ورودي صادر كنند كه گوش شيطان كر خدا رو صد هزار مرتبه شكر از شر اين سوسول بازي ها راحت شديم. حالا بماند كه چه طور مي خواستند اين كارو بكنند.
قرار به به غرفه ها اينترنت پرسرعت بدهند. بعد از دو روز گفتند متاسفانه امكانات ماهواره اي آماده نشده ولي به جاش WLAN بهتون ميديم. البته دروغ چرا كارتشو دادن ولي دريغ از يك لحظه اتصال :!: .
خب بريم سر اصل مطلب يعني مراسم افتضاحيه:
روز آخر( يازده آذر) گفتند مراسم راس ساعت 3 بعد از ظهر برگزار ميشه. بعد شد سه و نيم. ديديم نه بابا خبري نيست. همون موقع يه آقايي( اين آقا رو يادتون باشه بعدا باهاش خيلي كار داريم :wink: ) اومد و داد و هوار كه اي غرفه داران بجنبيد كه الان اختتاميه شروع ميشه. خلاصه مارو به زور ساعت چهار بعد از ظهر بردن توي سالن. مراسم با كمترين ميزان تاخير( حدود 45 دقيقه) شروع شد. سود ملي خوانده شد. به قرآن گوش داديم. ولي مجري در كار نبود. همون آقاهه( كه گفتم باهاش كار داريم.) اومد روي سن و گفت مجري توي راهبندان گير كرده و دير مياد تا ايشون برسند خودم در خدمتم. اول با سخنراني آقاي مجيد مظفري( كه نمي دونم چه ربطي به وب و وپ و.. داشت- آخه راجه به كاربرد كامپيوتر در سينما داشت مي زد.) مراسم ادامه پيدا كرد. بعد از يكي از غرفه دارا دعوت كردند بياد و مشكلاتشونو بگه كه به علت اينكه از قبل مشخص نبود كي بايد باشد و اينكه آقاي كه اومدن خيلي متواضع بودن اين بخش هم در حدود دو دقيقه بيشتر طول نكشيد.
بعد رسيديدم به اهداي لوح تقدير به غرفه داران محترم. گويا مي خواستند به تمام غرفه داران اين لوح بدند ولي نرسيدند همه رو چاپ كنند. با پنج شش تا سر و تهشو هم آوردن( شايان ذكر است كه غرفه مجيدآملاين هم جز اون هايي بود كه نرسيده بودند چاپ كنند).
بعد اهدا لوح سپاس: اين يكي رسيد به سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران- كه تا اسمشونو آورد همه زدند زير خنده. آخه غرفه اشون توي اين پنج روز كاملا خالي بود. يعني زحمت اومدن به خودشون نداده بودن.( چه عيبي داره بابا! اسپانسر جشنواره بودند كه).
از حدود 20 تا جايزه بعدي هم حدود 70 درصدش رسيد به بقيه اسپانسرهاي جشنواره( البته دولتي ها) يعني شركت مخابرات و سازمان صدا وسيما. كه همين باعث يه سري اعتراض شد و يكي از نماينده هاي صدا و سيما بهش برخورد و يه نامه به مجري مراسم داد با اين مضمون: بدانيد وآگاه باشيد كه ما( يعني صدا و سيمايي ها) هيچ گ.نه نقشي در اهداي جوايز نداشته ايم.
چند تا جيازه ديگه هم به همين منوال داده شد كه صداي اعتراض ها بلند شد( البته بيشتر به صورت خنده بود). همين جا بود كه مجري مراسم( همون آقاهه) در يك اقدام متهورانه و جسورانه و شجاعانه و از خودگذشتانه( چي شد!) گفت از عزيزان وبلاگ نويس جوان مي خوام كه حرمت بزرگتهاي IT رو نگه دارن. تا اينو گفت اونام نامردي كردن پاشدن رفتن بيرون( دمشون گرم).
اينم دنبال اونا كه ترو به خدا برگرديد. باري برگشتند و يه كم صحبت كردند و دوباره رفتند. از اينجا به بعد اجراي مراسم به عهده دبير اون افتاد. كه چيز قابل ذكري نيست جز اين كه در تمامي موارد حق مسلم سايت مجيدآنلاين خورده شد يه اقيانوس آب هم روش.( نوش جان).
آخر مراسم يه كاتالوگ دادند كه گفتند مال جشنواره است و اسم همه غرفه با توضيحاتشون اونجا اومده. ولي نه بازم خبري از مجيدآنلاين نبود كه نبود.
يه چيزي يادم رفت بگم يكي از جوايز يه دامين با هاست رايگان بود كه قرار بود توسط اهدا كننده هر سال renew بشه.( خب اين چيش مسخره است؟ ميگم:) آقاي دبير جشنواره فرمودند كه ايم دومين ها از دومين هاي بسيار مرغوب و پول ساز مي باشد. كه بلافاصله مي تويند ازشون پول دربياريد. يكي اين مساله رو براي من حل كنه دومين مرغوب و پول ساز كه مي توين بلافاصله ازش پول در بياري چه جور دومينيه؟
در ضمن پيش از برگذاري گفتند كه نماينده مايكروسافت هم قراره بياد. تا روز آخر كه خبري نشد. روز آخر يه بابايي اومد كه گفتنده از نيويورك اومده و مي خواد راجع به اهميت ثبت دومين و امنيت اون صحبت كنه. ايشان گويا اينجا رو با نيويورك اشتباه گرفته بود چون حدود نيم ساعتي داشت از روي متن ( دقت كنيد خيلي مهمه از روي متن) انگليسي مي خواند. بعدش ديد كه كسي حاليش نشده چي گفته. گفت بذاريد ار اينجا به بعد فارسي صحبت كنم و شروع كرد به ترجمه همان متن. از كرامات ايشان همان بس كه كوين ميتنيك( هكر معروف) را از روي متن انگليسي( بازم ميشگ دقت كنيد از روي متن انگليسي) نه به صورتkevin كه به شكل queen تلفظ فرمودند. اي گمراهان تازه نام خانوادگي اشان هم ميتنيك نيست ميت مي باشد.
و يه نكته جالب ديگه اين كه اون آقاي مجري ( همون...) خودش رو ITman مي دونست. ولي بين خودمون باشه ايشون مسيول برگزاري كنسرت در طبقه بالاي نمايشگاه بودند. حالا كنسرت چه ربطي به IT داره؟ الله اعلم.
بازم بگيد ما توي ايران برنامه ريزي بلد نيستيم. :wink:

kami_mz

Well-Known Member
در مورد نماينده مايكروسافت هم اون آقا خارجيه دوستش توي مايكروسافت كار ميكنه!

iRWEBDES

Active Member
آقا واقعا افتضاح بود
مجيد آنلاين با تقريبا 8400 تا كاربر بزرگترين سايت آموزشي يعني حتي لياقت يك ديپلم را نداشت؟
اما سايت صدا و سيما و مخابرات بايد 80 تا ديپلم و تنديس بگيرند
بايد به وبلاگ نويسها توهين بشه
شخصيتشون خورد بشه
اما آقاي مجيد مظفري كه هنوز آب دهنش رو نميتونه جمع كنه و فقط يه بازيگره مفته از گل كمتر نشنوه فكر نميكردم تو اين جشنواره هم انقدر تبعيض باشه

مهرداد كوهي

iRWEBDES

Active Member
كاش بچه ها رو ميشناختم ميديدم
من همونم كه داد زدم كه مجري كاغذ آبي رو كه يه صدا سيمايي داد بايد بخونه همون كه با وبلاگي ها رفتم با اينكه وبلاگي نستم و از وبلاگ هم اونقدر خوشم نمياد

مهرداد كوهي

Sabzine

Member
ماشالا همه جا از اين نمايشگاه تعريف و بد گويي شده.
تعريف در مورد بزرگ بودن و استقبال عزيزان و بد گويي در مورد خرابكاري آخر كار.
متاسفانه قسمت نشد ما بيايم. نمي دونم چرا اينقدر زمان نمايشگان كم بود. ( هميشه اينجوره)
يه برنامه بزاريم براي سال بعد بريم و يه كاري كنيم ديگه خراب كاري پيش نياد آخر كار.
نظرتون چيه؟؟

Sunboy454

Active Member
www.iranwebshop.com گفت:
مجيد جان موفق باشيد
شما چرا اینقدر به تاپیک های قدیمی علاقمند شدی و اونا رو میاری بالا ؟
در این مورد قبلا به شما تذکر داده شده ،
لطفا در صورت لزوم تاپیک رو برای موضوعات مهم بالا بیارید

Ocarina

Member
مبارکه
خیلی خوشحال شدم
البته من که مشهد هستم و شاید نتونم بیام ، البته خیلی از مجید آنلاینی ها از مشهد هستند و خود شما هم!
خوبه که اگه وقت شد تو مشهد هم گردهمایی داشته باشیم...
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا