:: مجيد آنلاين تولدت مبارك ::

yazditabar

Member
گفتا در اين محفل جائي براي عقل نيست گفتم زره بپرسيد ديوانه اش كي آمد ...
مبارکه

* ولی ای کاش بقیه انجمنها هم مثل انجمن فتوشاب فعال بودن، بارها شده تو انجمنهای دیگ سوالی پرسیدم ولی کو جواب؛...

memol_515

Active Member
من تازه اومدم به این جمع،خیلی خوشحالم که میتونم تولدت رو تبریک بگم"مجید آنلاین" D:

arashonline

Well-Known Member
خوب حالا کی‌ کیک این تولد را میخوریم :دی ؟! راستی‌ امسال چقدر کم تولد گرفتن ... پارسال چقدر ذوق و شوق بود و امسال ...
پرهام جان همه بايد دست به كار بشن ، نميدونم چه را ذوق شوقشون كم شده شابد نبود بعضي ها...

NabiKAZ

Well-Known Member
منم به عنوان کسی که به لحاظ تاریخ ثبت نام خاک خورده اینجا حساب میشه تبریک عرض میکنم !

همینطور قالب جدید سایت رو تبریک میگم.
ولی هنوزم اشکالای ریز و تابلویی داره ! مثلا همین که عکس پروسس لودینگ پستهای سریع ظاهر نمیشه و ضربدر میخوره روش ، اینم آدرس عکسش:
http://forum.majidonline.com/mystyle/misc/progress.gif
یا اینکه رو آیکون "گزارش نوشته نامناسب" میریم، نوشته شده: گزارش نشوته نامناسب !!!
یادم میاد یه زمانی یکی از غلط های املایی مشابه همین رو به یکی مدیرای اینجا به صورت خصوصی پی ام دادم جواب عجیبی داد ! گفت شما محتوا رو بچسب اینچیزا که مهم نیست !!! عجب !

راستی از من قدیمی تر هم ایجا هست ؟! میخوام با مجید کل بندازم (تاريخ عضويت: 05 بهمن 81) :))
نبود؟ ;)

چاکریم
نبی

آخرین ویرایش:

kami_mz

Well-Known Member
اول به خود مجید تبریک می گم.
بعد از همه ی کسانی که تو این پنج سال با هم بودیم تشکر می کنم. به روایتی در طول زندگیم تو اینجا( تا الان البته) بیشترین دوام رو آورده ام. :)

Ocarina

Member
تبریک...
تشکر از تمام کسانی که زحمت کشیدن و میکشند تا مجید آنلاین به این درجه برسه
امروز که اومدم مجیدانلاین تعجب کردم...خیلی خوشکل و ناز شده...
موفق و سربلند باشید

cyberpouya

New Member
منم تبریک میگم
8.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا