m-sharif
Member
سلام دوستان
امروز خواستم يك سري از كارهايي كه انجام ميدم رو نشونتون بدم
اين ها يك سري از مجسمه هايي است كه ساختم تا حالا
نميدونم عرض كرده بودم يا نه ولي من يه A4 فرانسه همه كاره هستم
يعني تا الان كه 21 سال و خورده اي سن دارم (24 بهمن تولدم هستش و بيست و يك سال هم تموم ميشه و ميرم تو بيست و دو) بشخصه انواع كارها رو انجام دادم, من از سال 1380 يعني 15 سالم كه بود مجسمه سازي رو شروع كردم, زير دستاي استاد خوبم آقاي محمد كريمي (سازنده مجسمه سيمرغ در كيش , فردوسي در شيراز , تنديس زيباي انقلاب و هزاران كار عظيم ....) از همون روز كار رو شروع كردم و تا الان خيلي مجسمه توي ايران و خارج از كشور دارم مثل : تنديس تاج محل در پاكستان , مسيح در تركيه , عقاب در دبي (عكسش هست در زير) و ...
نميدونم اصلا اين پست ربطي داره به فورام مجيد آنلاين يا نه ؟ اصلا كارهاي من مورد علاقه شما هست يانه !! ....
به هر حال اين عكس ها هم يك چندتا از كارهام هست كه تا الان انجام دادم:
قايقران در بندرعباس :
امروز خواستم يك سري از كارهايي كه انجام ميدم رو نشونتون بدم
اين ها يك سري از مجسمه هايي است كه ساختم تا حالا
نميدونم عرض كرده بودم يا نه ولي من يه A4 فرانسه همه كاره هستم
يعني تا الان كه 21 سال و خورده اي سن دارم (24 بهمن تولدم هستش و بيست و يك سال هم تموم ميشه و ميرم تو بيست و دو) بشخصه انواع كارها رو انجام دادم, من از سال 1380 يعني 15 سالم كه بود مجسمه سازي رو شروع كردم, زير دستاي استاد خوبم آقاي محمد كريمي (سازنده مجسمه سيمرغ در كيش , فردوسي در شيراز , تنديس زيباي انقلاب و هزاران كار عظيم ....) از همون روز كار رو شروع كردم و تا الان خيلي مجسمه توي ايران و خارج از كشور دارم مثل : تنديس تاج محل در پاكستان , مسيح در تركيه , عقاب در دبي (عكسش هست در زير) و ...
نميدونم اصلا اين پست ربطي داره به فورام مجيد آنلاين يا نه ؟ اصلا كارهاي من مورد علاقه شما هست يانه !! ....
به هر حال اين عكس ها هم يك چندتا از كارهام هست كه تا الان انجام دادم:
قايقران در بندرعباس :

عقاب در دبي براي آقاي صالح الكريم (يكي از سرمايه داران شركت مشاورين املاك رابينسون < آخري عكسشون هست>) :
مجسمه اسب در جابكسر :
كبوتر (ميدان كبوتر) در تركيه :
و اين هم طرح هاي اوليه يكي دوتا از مجسمه ها مثل كودك و حسين رضازاده :
موفق باشيد.

مجسمه اسب در جابكسر :

كبوتر (ميدان كبوتر) در تركيه :

و اين هم طرح هاي اوليه يكي دوتا از مجسمه ها مثل كودك و حسين رضازاده :

موفق باشيد.