مثال : نوار عنوان مجازي

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
حتما تا بحال نوار عنواني رو كه خود برنامه ميزاره واسه پروژه رو برداشتيد. يعني بدون قاب و خواستيد خودتون يه زيباترشو درست كنيد.
اين مثال بدرد شما مي‌خوره چون وقتي شما نوار عنوان دلخواه تون رو درست مي‌كنيد و پروژه رو اجرا مي‌كنيد ، اگه در حين اجراي پروژه پنجره‌ي ديگه‌اي باز بشه ، انگار كه نه انگار پروژه غير فعال ، با اين مثال ميتونيد نوار عنوانتون رو طبيعي تر كنيد.

تصوير نمونه استفاده شده از اين مثال :

TitleBar.gif

لينك دانلود با حجم 232 كيلوبايت

تا بعد...!

Saman

سلام
كلا اين مثال با پلاگين MiscY كار مي‌كنه !
با اين شيوه كه با استفاده از پلاگين ، چك مي‌كنه كه نام پنجره‌ي فعال چيه ؟ بعد اون عبارت مورد نظر رو با عنوان پروژه كه بايد حتما اونو در متغير $get بنويسيد ، مقايسه مي‌كنه ، اگه مخالف بودن حالت غير فعال ظاهر ميشه و اگه مساوي بودن حالت غير فعال ناپديد ميشه.

اميدوارم خوب توضيح داده باشم...

تا بعد...!

silvercover

کاربر متخصص
سامان جان مثل همیشه دست پر اومدی. خیلی خوب شده. یه خواسته دارم و اونم اینکه لطفا نسخه انگلیسی مشابه کد نگار بساز که بشه بیشتر این رو نشر داد.

یه خواسته دیگه هم هست که بدرد دوستان میخوره. از اونجایی که من به طرح ها و گرافیکی که در پروژه ها به کار میبرین توجه کردم، خواستم ازت بخوام که یه سری کنترل 3 وضعیتی ( با شماتیک Xp) تهیه کنی و در اختیار دوستان بزاری. کنترل هایی از قبیل چک باکس، دکمه، دکمه رادیویی، دکمه های نوار عنوان مشابه همونی که توی کد نگار ساختی و امثال هم. البته اگه برات مقدور هست و وقت کافی داری.

ممنون از توجهت.

Unknow-Man

Member
بازم مثل همیشه سامان برنده میشه.
یعنی خیلی عالی بود. با پیشنهاد سیلور هم شدیدا موافقم.

Saman

سامان جان مثل همیشه دست پر اومدی. خیلی خوب شده. یه خواسته دارم و اونم اینکه لطفا نسخه انگلیسی مشابه کد نگار بساز که بشه بیشتر این رو نشر داد.

یه خواسته دیگه هم هست که بدرد دوستان میخوره. از اونجایی که من به طرح ها و گرافیکی که در پروژه ها به کار میبرین توجه کردم، خواستم ازت بخوام که یه سری کنترل 3 وضعیتی ( با شماتیک Xp) تهیه کنی و در اختیار دوستان بزاری. کنترل هایی از قبیل چک باکس، دکمه، دکمه رادیویی، دکمه های نوار عنوان مشابه همونی که توی کد نگار ساختی و امثال هم. البته اگه برات مقدور هست و وقت کافی داری.

ممنون از توجهت.

سلام
حامد جان در مورد كدنگار ، خودتم خوب مي‌دوني كه وقت زيادي مي‌خواد ، البته كار خاص ديگه‌اي نداره ! ولي اگه وقت كنم چشم حتما اينكارو انجام مي‌دم.

در مورد كنترل‌ها هم باشه گلچين مي‌كنم در اختيار دوستان ميزارم.

تا بعد...!

naseronline

Well-Known Member
خیلی خوبه... فقط برای تفهیم بیشتر یه AlwayOnTop تو صفحه می زاشتی خوب بود...
موفق باشی...

جدیدترین ارسال ها

بالا