متي ترانا و نراك

لطفا نظر بديد :-<

حتما نظر بديد يادت نره :mad:

پیوست ها

• IMAM-ZAMAN.jpg
    IMAM-ZAMAN.jpg
    418.2 کیلوبایت · بازدیدها: 47

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام دوست عزيز
تصاويري كه گزاشتي هيچكدوم با هم مچ نيست و گنبد را هم خوب برش نداديد ، روي تكست متي ترانا و نراك هم بيشتر كار كنيد گلهاي كنار ابا صالح... هم اصلا مچ نيست انگار جدا هستند ، با تكست انگليسي زير موافق نيستم چون اصلا مشخص نيست چي نوشته اون هم رنگش مناسب نيست.
اون براش فلور قرمز رنگ هم رنگشو عوض كن خيلي تو چشم ميزنه! خطوطي كه زير پاي آبجكت گزاشتي اگه دقت كني از روي پا رد شده اونم اصلاح كن.
پايين گنبد هم شاخ و برگ درخت ديده ميشه كه اين هم يه مشكل هست ! بهتره از تصوير يه گنبد ديگه استفاده كني...
موفق باشي باز هم تمرين كن بهتر ميشي!:rose:

آخرین ویرایش:

hani_99m

Member
سلام دوست عزيز
تصاويري كه گزاشتي هيچكدوم با هم مچ نيست و گنبد را هم خوب برش نداديد ، روي تكست متي ترانا و نراك هم بيشتر كار كنيد گلهاي كنار ابا صالح... هم اصلا مچ نيست انگار جدا هستند ، با تكست انگليسي زير موافق نيستم چون اصلا مشخص نيست چي نوشته اون هم رنگش مناسب نيست.
اون براش فلور قرمز رنگ هم رنگشو عوض كن خيلي تو چشم ميزنه! خطوطي كه زير پاي آبجكت گزاشتي اگه دقت كني از روي پا رد شده اونم اصلاح كن.
پايين گنبد هم شاخ و برگ درخت ديده ميشه كه اين هم يه مشكل هست ! بهتره از تصوير يه گنبد ديگه استفاده كني...

سلام خانم گیلاس همه چی رو گفت منم با همش موافقم

آخرین ویرایش:

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
گل و بوته های پشت گنبد زیاد جالب نشده. اگه میتونستی رنگ هارو با هم مچ کنی ایده ی جالبی میشد.

adame_haji

Member
حالا چرا اینقدر فایلو بزرگ گذاشتی
این بدرد چاپ نمیخوره گیفیت عکسش پایینه

یا علی

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزيز
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
انتقاد از این بهتر دیگه پیدا نمیشه .
من هم با تمام نظرات دوس خوبم گیلاس جان موافق هستم .
با این که شلوغ شده ولی خیلی طراحی بد صورت گرفته .
هنوز خیلی جای کار داره .
موفق باشید .

majid_a95

Active Member
سلام دوست عزیز

نظرات دوستان + " گلدسته هارو تمیزتر میتونی دربیاری خوب برش ندادی :rose:"
موفق باشی

__amir__

Well-Known Member
سلام دوست عزی
منم با نظر دوستان موافقم و پیشتنهاد میکنم اصلا روی این طرح کار نکنی و یه طرح دیگه بزنی
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا