متریال سایه

Hamed_8

Member
کسی از دوستان متریالی درست کرده که فقط سایه رو بگیره ؟؟

من هر چی درست کردم لبه های مدلی که بهش متریال رو میدادم تابلو میشد( سایه رو خوب میداد ولی لبه خراب کرده بود )

mahdilal

Member
منظورت اینه که سایه را جدا می خوای برای کامپوزیت ولی با کیفیت؟

mahdilal

Member
متریال use background را به آبجکتی نسبت بده که سایه قراره روش بیفته بعد reflectivity این متریال را هم صفر کن و بعد با software رندر بگیر البته این را هم میدونی که primary visibility ابجکت اصلی در قمست Render Stats باید off بشه یا تیکش برداشته بشه

Hamed_8

Member
متریال use background را به آبجکتی نسبت بده که سایه قراره روش بیفته بعد reflectivity این متریال را هم صفر کن و بعد با software رندر بگیر البته این را هم میدونی که primary visibility ابجکت اصلی در قمست render stats باید off بشه یا تیکش برداشته بشه

خوده آبجکت سیاه میشه که ....
میخوام آبجکته کلاً نشون داده نشه و فقط سایه باشه تو تصویر ( اونی که سایه روشه )

mahdilal

Member
(primary visibility ابجکت اصلی در قمست Render Stats باید off بشه یا تیکش برداشته بشه ) دوست عزیز این کار را انجام ندادی یک صحنه آماده کردم رندر بگیر با software موفق باشید

پیوست ها

• shadow.zip
    49.4 کیلوبایت · بازدیدها: 18

Hamed_8

Member
(primary visibility ابجکت اصلی در قمست Render Stats باید off بشه یا تیکش برداشته بشه ) دوست عزیز این کار را انجام ندادی یک صحنه آماده کردم رندر بگیر با software موفق باشید

راستش این همونی بود که توی پست قبل توضیح دادم !

باز خود آبجکت دیده میشه

خودت یه شات بذار ازش

در ضمن primary visibility آبجکته الان روشنه و وقتی خاموشش میکنی سایه هم نداره !

mahdilal

Member
در کامپیوتر من که مشکلی نداره یک عکس هم رندر گرفتم ازش که فقط سایه آن هست

راستش این همونی بود که توی پست قبل توضیح دادم !

باز خود آبجکت دیده میشه

خودت یه شات بذار ازش

در ضمن primary visibility آبجکته الان روشنه و وقتی خاموشش میکنی سایه هم نداره !
شما وقتی باید از این مترال استفاده کنی که پشت زمینتون از تو camera به عنوانه enviorment همون image refrence اومده باشه مگر نه با استفاد هاز hdri یا sphure فکر نکنم بشه ... بله اگه عکس را از دوربین به عنوان رفرنس لود کردین می تونید از این متریال استفاده کنید در ضمن همون تیک پریمالی ویزیبیلیتی را هم بردارید

Hamed_8

Member
شما وقتی باید از این مترال استفاده کنی که پشت زمینتون از تو camera به عنوانه enviorment همون image refrence اومده باشه مگر نه با استفاد هاز hdri یا sphure فکر نکنم بشه ... بله اگه عکس را از دوربین به عنوان رفرنس لود کردین می تونید از این متریال استفاده کنید در ضمن همون تیک پریمالی ویزیبیلیتی را هم بردارید

خیلی ببخشید اینایی که گفتید ربطی به چیزی که من میخواستم نداشت
اینی که شما میگی کلاً یه تکنیک دیگس

mostafabibin2

Well-Known Member
دوست عزیز شما همون مراحلی که گفته شد رو انجام بده(متریال use background) و بعد هم فقط اون اجسامی که سایه شون قراره رو جسمت بیفته رو با خود جسم رندر بگیر، نتیجه نهایی یک عکس کاملا سیاه میشه که هیچی چیز توش دیده نمیشه! ولی سایه شما در واقع آلفای عکس شماست که اگر ببرید تو افتر افکتز می بینید درست مثا سایه می آید.

Hamed_8

Member
دوست عزیز شما همون مراحلی که گفته شد رو انجام بده(متریال use background) و بعد هم فقط اون اجسامی که سایه شون قراره رو جسمت بیفته رو با خود جسم رندر بگیر، نتیجه نهایی یک عکس کاملا سیاه میشه که هیچی چیز توش دیده نمیشه! ولی سایه شما در واقع آلفای عکس شماست که اگر ببرید تو افتر افکتز می بینید درست مثا سایه می آید.

این کارو انجام دادم ولی میخوام توی رندر مایا اونطوری باشه و دیگه نیازی به آلفا نداشته باشم

mostafabibin2

Well-Known Member
این کارو انجام دادم ولی میخوام توی رندر مایا اونطوری باشه و دیگه نیازی به آلفا نداشته باشم

پس زمینه دوربین رو سفید کن! اما نیازی به این کار نیست، چه درخواست عجیبی!شما آلفا رو مستقیما با فرمت jpeg ذخیره کن.... و در نرم افزار فتوشاپ هم Invert کن.

Hamed_8

Member
پس زمینه دوربین رو سفید کن! اما نیازی به این کار نیست، چه درخواست عجیبی!شما آلفا رو مستقیما با فرمت jpeg ذخیره کن.... و در نرم افزار فتوشاپ هم Invert کن.

اصلاً نه با زمینه ی دوربین کار دارم نه فتوشاپ

یه متریال می خوام که وقتی به آبجکت میدی فقط سایه رو دریافت کنه و Color متریال در حالت آلفا باشه و اون قسمتهایی از آبجکت که سایه روش نیست دیده نشه توی رندر

توی رندر نه فتوشاپ و افتر و نیوک و شیک و کامبازشن و ......

اوش روش کارمو راه می اندازه ، فقط میخوام بدونم چطور اینو بسازم :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا