کسی میدونه چطوری با vray متریال ماشین بدنه میسازن ؟؟؟
Mehdi_Lover3dsmax مسئول مدرسه گرافیکی سه بعدی Sep 16, 2006 #2 ببین نمی خوات متریال بسازی این متریالهای vrayبرای بدنه ماشین هست همه رنگی هم توش هست حالشو ببر پیوست ها CarPaintVray.rar 57 کیلوبایت · بازدیدها: 40
meh3d Member Sep 17, 2006 #3 اااااااایییییییییییییی ووووووللللللللللللللل آقا خیلی دمت کگگگگگگگرمممممم بابا تو دیگه کی هستی
Mehdi_Lover3dsmax مسئول مدرسه گرافیکی سه بعدی Sep 17, 2006 #4 خواهش میکنم ما در خدمت تمام عاشقان max هستیم
M mssr New Member Mar 11, 2014 #5 با سلام من کلی از این متریال ها دارم ولی نمیدونم چه طوری از متریال آماده که دانلود کردم استفاده کنم ، یعنی چه طور Import کنم داخل مکس و استفاده کنم در ضمن مکس من 2013 می باشد اگر کمک کنی خیلی در حق من لف می کنی با تشکر
با سلام من کلی از این متریال ها دارم ولی نمیدونم چه طوری از متریال آماده که دانلود کردم استفاده کنم ، یعنی چه طور Import کنم داخل مکس و استفاده کنم در ضمن مکس من 2013 می باشد اگر کمک کنی خیلی در حق من لف می کنی با تشکر
LinkinForEver مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی Mar 11, 2014 #6 دوست عزیز قوانین رو رعایت کنید . بسته شد .