مبانی کامپوزیت و جلوه های بصری

Iverson

Active Member
درود بر تمام ویژیال افکت کاران مجید آنلاین

مدتی است بدنبال مقالات اصول و مبانی جلوه های بصری هستم

خواستم بپرسم در این زمینه تلاشی داشتید...
دغدغه فکری شما بوده یا نه...
به فکر ترجمه مقالات انگلیسی زبان بودید یا...
قصد تحصیل در خارج از کشور در این زمینه دارید...
مباحث مورد بحث

Principles of Composite
The Art and Science of Digital Composting
Encyclopedia of Visual Effects
Lighting and Color Collection

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام
این روزها وحشتناک به این موضوع فکر می کنم
بعضی از دوستانم از کانادا و سوئد اومدن و الان توی شرکتهای بزرگ
مشغغول هستن و دستمزدهای خیلی بالایی هم میگیرن
یکی از همین بچه ها الان سوپروایزر جلوه های ویژه هست و طی
صحبت هایی که باهاش دارم از لحاظ تئوری و علم روز دنیا خیلی خیلی غنی هست
اما متاسفانه از لحاظ عملی خیلی ضعیف هست ... در حال آماده سازی بستر مناسب
هستم که طی سال های آینده به یک کشور خوب توی این زمینه برم و تحصیل کنم
.
به همین دلیل به سایت های مطرح جلوه های ویژه همیشه سر می زنم و مطالب اونها رو سعی
میکنم ترجمه کنم و محتوای مطالب رو درک کنم ... این کار تاثیر خیلی زیادی روی زبان من داشته .
علاوه بر زبان رفتن به کشورهای دیگه نیازمند خیلی از بستر سازی هاست
شرایط مالی ، شرایط روحی و روانی که در خارج از کشور بوجود میاد ، وضعیت اسکان و مسائل
زیادی هست که کار رو خیلی خیلی سخت می کنه ولی بهر حال برای پیشرفت باید دل کندن از
بعضی مسائل رو یاد گرفت

آخرین ویرایش:

Iverson

Active Member
خدا رو شکر داشتم نا امید میشدم!
حدس میزدم این تاپیک رو ایمان آپ میکنه...

ایمان جان این دوستان شما ورکشاپ نمیزارند تو تهران یا جای دیگه؟

در رابطه با ترجمه هم تو پیام خصوصی بهت میگم، یک سری کتاب های اصولی گیر آوردم که خودم خیلی دوست دارم ترجمه بشه ولی خب علم ویژیال افکت میخواد که مگر با همکاری دوستان میسر بشه...

Iverson

Active Member
من که 99 درصد به امید خدا بعد از دوره کاردانی تدوین که حدود سه سال دیگه میشه، یک دوره تحصیلی در این زمینه در یک کشور مناسب مد نظر دارم...
فقط تا اون موقع باید برای زبان انگلیسی و بعد اقتصادیم فکری کنم

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
ایمان جان این دوستان شما ورکشاپ نمیزارند تو تهران یا جای دیگه؟
...
صادقانه می خوام صحبت کنم
از لحاظ تئوری فقط خوب هستن و اطلاعات خوب در زمینه روال کاری یک پروژه و کاربرد نرم افزار ها فقط می تونن ارائه کنن . فقط و فقط همین نرم افزار های خیلی زیادی کار کردن مثلا یکی از این دوستان
افترافکت کار کرده اما خدا رو شاهد میگیرم من شخصا توی افترافکت اطلاعات و توانائی بیشتری نسبت بهش دارم .

Iverson

Active Member
ایمان تو پیام خصوصی همین رو گفتم، وقتی شما اون کار رو انجام بدی دیگه به نوعی مدعی هستیم در این زمینه، چون دربارش کتاب نوشتی، کتاب نوشتی، کتاب نوشتی!!!
اون موقع وقتی شما بری و برگردی چند درجه کارت بهتر از دوستانت هست!
چون دست پر رفتی! من رسالتم این بود در پیام خصوصی

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
موضوع خوبیه ولی برای شرایط سنی من دیگه شاید کار ساز نباشه البته تا حدودی کارهای رفتنم شد (منتظر زمان مصاحبه و غیره هستم ) ولی رفتن خیلی سخت تر مخصوصاً وقتی 30 سال از سنت گذشته باشه به هر حال من زیاد تحقیق کردم حتی 1 ترم هم انلاین خوندم که متاسفانه به خاطر تحریم ترم های بعد نتوستم ادامه بدم

برای درس خوندن تو این زمینه باید پول داشته باشید حدود 100 هزار دلار یا همون 170-180 میلیون الان خودمون و اگر بخواهید اونجا 4 سال هم زندگی بکنید باید حدود 200 هزار دلار پول داشته باشید چون شرایط کار کردن اونجا هنگام درس خوندن ندارید مگر توی رستوران ها و کارهای کوچیک که درامد انچنانی نداره واقعاً سخت خواهد بود

رفتن اونجا و 4 سال خوندن این رشته تازه اول کار به نظر من اگر کسی زیر 25 سال داره و مشکل خروج نداره (سربازی و ... ) بتونه بره و ادامه تحصیل بده براش خوب میشه :rose:

Iverson

Active Member
این شرایطی که شما میگید برای تحصیل در کدام کشور هست؟
برای رفتن راه های زیادی هست، والا باید شرایط و زمان رو در نظر گرفت...یکی از دوستان تدوینگر رفت فرانسه الان هم در اونجا تدوینگر هستند!
اگر خب تدوین یا در این زمینه کار بلد باشی، خب میتونی کار کنی اونجا و تحصیل هم داشته باشی! بستگی داره اولویت تحصیل باشه یا اقامت...
کشور های مناسب تری هم هستند، اتریش، فیلیپین، مالزی، سنگاپور، لهستان یا کشورهای اروپای شرقی
ولی وقتی هدف رفتن به فرانسه، امریکا، انگلیس باشه خب خرج بسیار بالا میره برادر

shirani

من بیشتر تحقیقم روی امریکا و کانادا بوده چون از نظر خودم جاهای دیگه هزینه بیخودی و اخرش اون مدارک برای کار کردن توی پرژه های قوی را باید برید امریکا بگیرید

Iverson

Active Member
اینطوری درجا زدن هست به نظر من...یا اینکه خیلی پول داشته باشی ایمان جان...
یک دوره دو ساله یک ساله هم آدم تو یک کشور یک سطح پایین تر باشه خیلی بهتره...بعد با مدرک اونجا بره یک کشور بهتر هم کار کنه هم تحصیل

shirani

الان بچه های ایران خیلی سطحشون بالاتر از مالزی و هند و .... کشورهای اطراف الان من خیلی از بچه هارا میشناسم توی شرکت های خوب امریکایی مشغول شدند به هر حال ممکنه اون هم سکوی پرتاپ خوبی باشه

Iverson

Active Member
خب خدا خیرت بده ایمان جان
ای رفقایی که امریکا هستند سالی 100 میلیون خرج میکنند؟
پس ببین میشه یا با مهارت ویژه نسبت به مردم اون نقطه از جهان یا با داشتن مدرک از کشور های درجه دو و سطح کاری قابل قبول و یا با پول به چیزی ک میخوایم برسیم

شاید یکی از دلایلی که صنعت جلوه های ویژه تو ایران پیشرفت نمیکنه این باشه که خیلی از ما ایرانیها روحیه کار گروهی نداریم ( بخوانید چشم دیدن موفقیت فرد دیگر را نداریم ). هرکسی وارد این بخش میشه سعی میکنه از لحاظ تئوری دانش خودش رو بالا ببره ولی در عمل هیچ کار خاصی نمی تونه از پیش ببره. خیلی ها میخوان خودشون همه کاره باشن و سود خودشون رو بالا ببرن اما از این غافلن که کسب تخصص اون هم از نوع کاربردیش که بتونن کار عملی درست و قوی انجام بدن نیازمند کار تیمی قوی و هماهنگه.
البته این که زیاد نمی تونیم تیمی کار کنیم ممکنه دلایل دیگه هم داشته باشه که به نظر من مهمترینش همینه.
مخاطبم دوستان و حضار اینجا نیستن. کلی دارم میگم.

یک نمونه اش خودم. اگه میتونستم از 30 درصد اطلاعاتی که دارم در پروژه های عملی استفاده کنم الان اون بالاها بودم ...

آخرین ویرایش:

shirani

خب خدا خیرت بده ایمان جان
ای رفقایی که امریکا هستند سالی 100 میلیون خرج میکنند؟
پس ببین میشه یا با مهارت ویژه نسبت به مردم اون نقطه از جهان یا با داشتن مدرک از کشور های درجه دو و سطح کاری قابل قبول و یا با پول به چیزی ک میخوایم برسیم

بله هزینه تحصیلشون حدود همین قدر شده نمونه اش کسی که کار جلوه های ویژه کلیپ دستا بالای ارش ساخته ( علی صیفوری )الان توی شرکت ea داره فعالیت میکنه

آخرین ویرایش:

Iverson

Active Member
شاید یکی از دلایلی که صنعت جلوه های ویژه تو ایران پیشرفت نمیکنه این باشه که خیلی از ما ایرانیها روحیه کار گروهی نداریم ( بخوانید چشم دیدن موفقیت فرد دیگر را نداریم ). هرکسی وارد این بخش میشه سعی میکنه از لحاظ تئوری دانش خودش رو بالا ببره ولی در عمل هیچ کار خاصی نمی تونه از پیش ببره. خیلی ها میخوان خودشون همه کاره باشن و سود خودشون رو بالا ببرن اما از این غافلن که کسب تخصص اون هم از نوع کاربردیش که بتونن کار عملی درست و قوی انجام بدن نیازمند کار تیمی قوی و هماهنگه.
البته این که زیاد نمی تونیم تیمی کار کنیم ممکنه دلایل دیگه هم داشته باشه که به نظر من مهمترینش همینه.
مخاطبم دوستان و حضار اینجا نیستن. کلی دارم میگم.

یک نمونه اش خودم. اگه میتونستم از 30 درصد اطلاعاتی که دارم در پروژه های عملی استفاده کنم الان اون بالاها بودم ...
مشکل سینما اینه کار گروهی هست!
آقا من هر انیماتوری تو مشهد دیدم، یا تا 5 سال پیش داشته معماری میخونده، یا کارشناسی عمران داره، یا ساختمان ... نمیدونم چطور در 5 یا 6 سال اینقدر سریع پیش میرند
بله هزینه تحصیلشون حدود همین قدر شده نمونه اش کسی که کار جلوه های ویژه کلیپ دستا بالای ارش ساخته ( علی سیفوری )الان توی شرکت ea داره فعالیت میکنه
منظورت اینه ایشون اول هزینه کرده و تحصیلات رو انجام داده بعد الان داره تو شرکت بازی سازی کار میکنه؟
خودت چی ایمان جان؟ دیگه Game Over شدی؟:rose:

shirani

نه بابا گیم اور چیه تازه اول کارم :)

من راه دوم دارم در پیش میگرم برای ادامه درس اونجا یکم سخت تر و زمان بر تر ولی خوب 100 هزار دلار ندارم مجبورم اونکار بکنم :green: ممکن هم هست اصلاً منصرف از ادامه تحصیل بشم چون کلاً از مدرسه و اینا فراریم چه تو امریکا چه توی ایران ولی این کار ادامه میدم الان هم بیشتر دارم یاد میگیرم :rose: تا کار زدن و معروف شدن

آخرین ویرایش:

aligraphic

Well-Known Member
بله هزینه تحصیلشون حدود همین قدر شده نمونه اش کسی که کار جلوه های ویژه کلیپ دستا بالای ارش ساخته ( علی سیفوری )الان توی شرکت ea داره فعالیت میکنه

سلام
ببخشید استاد شیرانی میشه بیشتر در مورد علی صیفوری بگی؟
کارگردان کلیپ آرش که فرد خوشتینت بود، تدوینش کار علی سیفوری بوده؟؟؟؟:shock:

آخرین ویرایش:

Iverson

Active Member
علی صیفوری
http://www.imdb.com/name/nm3648840/

S_Me.jpg

shirani

سلام
ببخشید استاد شیرانی میشه بیشتر در مورد علی سیفوری بگی؟
کارگردان کلیپ آرش که فرد خوشتینت بود، تدوینش کار علی سیفوری بوده؟؟؟؟:shock:
نه کارهای جلوه های ویژه را انجام دادن همون دود ها و ...

جدیدترین ارسال ها

بالا