مایا و فایل های اتوکد

با سلام و تبریک سال نو به اساتید و دوستان بزرگوار :

می خواستم از دوستان عزیزم سؤال کنم راهی برای وارد کردن بدون دردسر پروژه های اتوکد به مایا 8.5 هست ؟
در ورژن 7 فایلهای اتوکد براحتی Import می شد ولی در 8.5 بنده راه آسانی پیدا نکردم مگر تبدیل فایلها به obj و ... که اینهم مشکلات و نواقص خودش را دارد و سؤال دیگه اینکه در ورژن 2009 هم این مشکل هست یا نه ؟
اگر باعث زحمت نباشم دوستان مهربانم راهنمایی کنند .
با تشکر بسیار .

:rose:

آقا مهدی عزیز با سلام و عرض ارادت :
بنده پلاگینهایی که شما معرفی فرموده بودید دانلود کرده و جداگانه امتحان نمودم ( البته برای اطمینان بیشتر هر دو تا رو 32 و 64 بیت) ولی متأسفانه هیچکدام جواب نداد ،شاید روش بخصوصی دارد و یا شاید هم مشکل رجیستری و ... ، اگر شما خودتون قبلاً تجربه کرده اید لطفاً راهنمایی کنین .
با تشکر و ارادت دوباره .

mahdilal

Member
اتوکد

دوست عزیز من خودم این پلاگین را امتحان نکرده بودم ولی یک راه دیگه هم هست
maya bouns tools را دانلود کنی و بعد از نصب یک گزینه اضافه مکنه در پلاگین منیجر با نام 3ds که برای لود کردن فایلهای 3dmax در مایا هست شما می تونید قایلتون را در مکس لود کنی و بعد از این طریق در مایا لود کنی

www.jeirancg.ir

تعامل اتوکد با مایا 2009

با سلام و تشکر دوباره از آقا مهدی :
به امید خدا این مشکل حل شد ، بنده تاکنون با مایا 8.5 و ورژن های پائینتر کار کرده بودم ، مایا 7 با اتکد تعامل خوبی داشت ولی تا 8.5 دوستی اش را با اون بهم زده بود و اذیت می کرد ، دیروز برای اولین بار مایا 2009 رو نصب کردم ، فایلهای DWG کد رو بخوبی ساپورت می کند .

جدیدترین ارسال ها

بالا