مايكروسافت دانلود كردن Sp2 را آغاز كرد‌!

Peyman-Pop

Active Member
مايكروسافت اعلام كرد كه اين شركت به انتشار Sp2 سرعت مي بخشد تا بدين طربق اهداف از پيش تعيين شده خود را اجرا كند. ماكروسافت تنها يك پنجم از برنامه نصب زمانبندي خود را بعد از راه اندازي Sp2 كه يك ماه از زمان آن مي گذرد انجام داده است.

به گزارش بخش خبر سايت http://www.IRITN.com ، به نقل از C/Net News، مايكروسافت روز سه شنبه اعلام كرد كه آنها از هفته گذشته تا به حال 20 ميليون كپي از Sp2 را منتشر كرده اند.
Sp2 يك نسخه به روز ايمن و جامع از سيستم عامل اصلي مايكروسافت است كه ماه گذشته به بازار آمد.

در 6 آگوست اين شركت اعلام كرد كه آنها قصد دارند در عرض 2 ماه و تنها از طريق سرويس خودكار به روز رساني خود 100 ميليون كپي از Sp2 را منتشر كنند. اين پروژه شامل نصب دانلود هاي پيشرفته از وب سايت Windows Update نمي شود.
اين وعده مايكروسافت به تهيه 80 ميليون كپي از Sp2 ختم شد ولي مايكروسافت اعلام كرد آنها براي تحقيق وعده هاي خود در حال تلاشند.
اين شركت در حال افزايش دادن اين ميزان است كه در آنها هشدارهاي به روز رساني خودكار نيز گنجانده شده است.

سخنگوي مايكروسافت اظهار داشت : «مايكروسافت براي بازبيني وارده دانلودهاي Sp2 سخت در حال تلاش است و تعداد دانلود هاي Sp2 را هر روز افزايش خواهد داد، ميزان دانلود ها نيز ثابت باقي نخواهد ماند بلكه مايكروسافت تلاش مي كند 80 ميليون دانلود ديگر را در ماه بعد ارائه دهد.»

حتي اگر مايكروسافت موفق به ارائه 100 ميليون كپي از SP2 شود، اين تعداد تمام كاربران XP در سراسر دنيا را پوشش نمي دهد. از 390 بيليون سيستم عاملي كه در سراسر دنيا نصب شده است 1/26 درصد آن را ويندوز XP تشكيل مي دهد 7/24 درصد آنرا Windows XP Home تشكيل مي دهد.

2/49 درصد باقيمانده كاربران اگر ويندوز خود را به روز نكنند نمي توانند از SP2 استفاده كنند. اين كاربران كساني هستند كه از ويندوز 2000، ويندوز 98، ويندوز ME، ويندوز 95 و ويندوز NT استفاده مي كنند.

منبع : فن آوري اطلاعات ايران

a Truth Seeking

Active Member
مايكروسافت اعلام كرد كه اين شركت به انتشار Sp2 سرعت مي بخشد
<شوخي>پياده شين با هم بريم.<شوخي/>
تا بدين طربق اهداف از پيش تعيين شده خود را اجرا كند.
خدا بهتر مي دونه اينا چه آشي براي ما پختن.
Sp2 يك نسخه به روز ايمن و جامع از سيستم عامل اصلي مايكروسافت است
خالي بندي به اين حد تا حالا نديده بودم اين كه تازه توش حفره امنيتي پيدا شد.

بافی

Member
من همون موقع هم گفتم بايد خودمون يه فكري به حال خودمون بكنيم...(تو مايه هاي ويندوز نوشتن !)

جدیدترین ارسال ها

بالا