مايكروسافت برنامه‌ي ضد دزدي را در مركز Download خود آزمايش مي‌كند !

Peyman-Pop

Active Member
مايكروسافت به عنوان بخشي از تلاش‌هاي خود براي مبارزه با دزدي نرم‌افزار، در حال آزمايش كردن ويژگي جديدي در وب سايت مركز Download خود بوده كه مي‌تواند از انتشار كپي‌هاي به سرقت رفته‌ي ويندوز جلوگيري كند.

در طي مرحله‌ي آزمايش، كاربران مركزDownload مي‌توانند اصل بودن نرم‌افزار ويندوز نصب شده بر روي كامپيوترهاي خود را تعيين كنند. چنانچه اين سيستم عامل، يك كپي قانوني باشد، كاربران به تمامي downloadهاي مايكروسافت دسترسي خواهند يافت و اگر اينطور نباشد، پيش از آنكه بتوانند نرم‌افزار انتخابي خود را download كنند، اطلاعاتي مبني بر دزدي بودن نرم‌افزار بر روي صفحه به آن‌ها نشان داده خواهد شد.

مركز Download، بسياري از downloadهاي مايكروسافت از جمله: MSN Messenger، Windows Media Player و روزآمد سازي‌هاي امنيتي را ارايه مي‌كند. اگرچه اين برنامه‌هاي روزآمد سازي همانند روزآمدسازي ويندوز و يا اتوماتيك نيستند، اما اين وب سايت و بخش خدمات، برنامه‌هاي به روز رساني امنيتي را از مايكروسافت دريافت و استفاده مي‌كنند.

مايكروسافت در حال آزمايش كردن برنامه‌ي مقابله با دزدي‌هاي ويندوز بوده تا بفهمد كه اين برنامه چگونه مي‌تواند با ارايه‌ي خدمات بهتر به كاربران نسخه‌هاي قانوني و داراي مجوز اين سيستم عامل، ربوده شدن اين نرم‌افزار را كاهش دهد.

David Lazar، يكي از مديران گروه Client ويندوز مايكروسافت گفته است: « اين اقدام بخشي از عمليات ضد دزدي ما بوده و هدف ما ايجاد آگاهي و اشتياق نسبت به ويندوز حقيقي در مشتريان است.» وي همچنين اضافه كرده است كه آن‌ها قصد دارند استفاده و دسترسي به ويندوز را براي آن دسته از افرادي كه از نسخه‌هاي غير اصلي و غير قانوني ويندوز استفاده مي‌كنند، محدود كرده و در عوض برا كاربران ويندوز قانوني، امكان دسترسي گسترده‌تري به اين نرم‌افزار را فراهم سازند. مايكروسافت، اين برنامه را Windows Genuine Advantage نام نهاده است.

اين نخستين باري نيست كه مايكروسافت به آزمايش كردن قانوني و يا غيرقانوني بودن نسخه‌هاي ويندوز مي‌پردازد. اين شركت هنوز تصميمي مبني بر آزمايش كردن ديگر سايت‌هاي download خود پس از خاتمه‌ي تست كردن مركز Download، اتخاذ نكرده است.

مسئله‌ي دزدي نرم‌افزار مهمترين موضوع براي مايكروسافت به شمار مي‌رود. تنها در كشور آمريكا، تقريباً يك چهارم از كل كاربران ويندوز، از نسخه‌هاي غيرقانوني استفاده مي‌كنند و يكي از مشكلات اين شركت نرم‌افزاري آن است كه اين كاربران از غيرقانوني بودن نسخه‌هاي ويندوز خود هيچگونه آگاهي و اطلاعي ندارند.

مايكروسافت در حال فروش گونه‌هاي ارزانتر ويندوز در برخي از كشورهاي آسيايي بوده كه دزدي نرم‌افزار در آن‌ها بسيار شايع شده و همچنين اين شركت در حال همكاري نزديكي با مراجع قانوني است تا بدين طريق كار آن دسته از افرادي را كه كپي‌هاي غيرقانوني محصولات اين شركت را توليد كرده و به فروش مي‌رسانند، متوقف سازد.

منبع خبر :‌ همكاران سيستم

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
حتما تو ايران جواب ميده بيلي جون

Mandana

Active Member
منم شنيدم قراره يك ويندوز ارزون براي آسيايي ها بياد.ولي كي معلوم نيست!!!

Mandana

Active Member
من نشنيدم ولي.. :mrgreen: .البته بهر حال اينجا كه همه ويندوزا مفته :smoke:

a Truth Seeking

Active Member
نمي دونين واقعا چقدر دزدي محصولات شركت مايكروسافت كيف داره مخصوصا بريم نرم افزار SP2 يا IE اون رو كه به گفته يكي از دوستان حفره هاي امنيتي اون به اندازه ستاره هاي آسمون هست رو بدزديم.
آخ كه چه كيفي داره.

بافی

Member
Bepar2 گفت:
حتما تو ايران جواب ميده بيلي جون

:D ...آقا آبتين محض اطلاع شما كه چرا من دير مي خوابم يا تا دير وقت بيدارم...چون دارم رو پروژ ه ي پاياني كار مي كنم و يه مشكلي برام پيش اومد كانكت شدم كه بپرسم ...كه تو سايت هم اومدم... :arrow:

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
ميشه بگين چرا حرفه منو نقله قول كردين 8O ولي جوابه آبتين رو دادين

بافی

Member
Bepar2 گفت:
ميشه بگين چرا حرفه منو نقله قول كردين 8O ولي جوابه آبتين رو دادين

با يه تير 2تا نشون زدم ديگه 8) ...از حرف شما خندم گرفت :roll: بعدشم جواب آقا آبتينو دادم... :wink:

Mandana

Active Member
بسيار لطف كردين.ولي بخدا راضي نبودم براي حرف من يكشب تمام فكر كنين.همونجا هم جواب ميدادين كفايت مي كرد.شرمنده كردين.اميدوارم پروژه تون با موفقيت انجام بگيره.:wink:

بافی

Member
abtin_khosravi گفت:
بسيار لطف كردين.ولي بخدا راضي نبودم براي حرف من يكشب تمام فكر كنين.همونجا هم جواب ميدادين كفايت مي كرد.شرمنده كردين.اميدوارم پروژه تون با موفقيت انجام بگيره.:wink:

:lol: ...

siavash-tanha

Well-Known Member
اولي:
abtin_khosravi گفت:
:roll: استغفرلله

باز تو گير دادي :lol:

اون تاپيك كه قفل شد :wink:

مخلصم

حالا دومي :

ما كه تو ايران مشكل نداريم :wink: وقتي ويندوز پرفشنال داريم - مجبوريم بريم از نسخه آسيايي كه ميگن بيخوده استفاده كنيم :wink:

تازه نسخه آسياي ام برا ما همون قيمت نسخه پرفشناله

اگه ام مايكروسافت چنين كاري كنه غمي نيست داش :wink:

ميريم از يه سايت ديگه ( كرك و اينجور چيزا) دانلودش مي كنيم :twisted:

مخلصم

siavash-tanha

Well-Known Member
در ضمن فراموش كردم اينو بگم:

دزد پدرشونه :wink:

آخه ويندوز 600 هزارتومني چه بدرد ما ميخوره :wink:

آقا جان تو ايران ويندوز بايد باشه 11000 يا 15000 هزار تومن

بيلي وقتي ويندوز و گران ميكني فكر اينجاشم باش :wink:

مخلصم

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
من يك بلايي سره اين بيلي بيارم تا دفعه ديگه هوس اين كارا به سرش نزنه بعدشم afsanehhhh خانوم كجايي حرفه بنده خنده دار بود 8O 8)

Mandana

Active Member
بدل نگير بپر جان:wink: آقا من ميگم همه اعتصاب كنيم وينپوزامونو بندازيم دور بريم سراغ داس:wink:

siavash-tanha

Well-Known Member
abtin_khosravi گفت:
بدل نگير بپر جان:wink: آقا من ميگم همه اعتصاب كنيم وينپوزامونو بندازيم دور بريم سراغ داس:wink:

آبتين جان اونوقت فتوشاپ تحت داس از كجا بگيريم ؟ :wink:

اما بد فكريم نيستا :lol:

اما در كل داس ام از خانواده بيليه :wink:

مخلصم

Mandana

Active Member
اي بابا.فتوشاپ كيلو چنده؟مگه مامان بزرگ بابا بزرگهاي ما چجوري نقاشي ميكشيدن؟يا مگه اون زمانا جعل اسناد نبوده؟:roll: ولي خوب چون اونهم از خانواده بيليه بهش محبت ميكنم ويندوزمو پاك نمي كنم
پيمان جان هر موقع اون نرم افزار اومد لطفا توي همين تاپيك بذار
با تشكر

siavash-tanha

Well-Known Member
abtin_khosravi گفت:
اي بابا.فتوشاپ كيلو چنده؟مگه مامان بزرگ بابا بزرگهاي ما چجوري نقاشي ميكشيدن؟يا مگه اون زمانا جعل اسناد نبوده؟:roll: ولي خوب چون اونهم از خانواده بيليه بهش محبت ميكنم ويندوزمو پاك نمي كنم
پيمان جان هر موقع اون نرم افزار اومد لطفا توي همين تاپيك بذار
با تشكر

اينم ميشه :wink:

راست ميگي :wink:

مخلصم

جدیدترین ارسال ها

بالا