ماه ضیافت

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام به همه عزیزان.
خب این ماه رمضان هم رو به اتمامه و امیدوارم نماز و روزه ی هممون مورد قبول خدای متعال واقع شده باشه.
راستش این طرحو اولای ماه رمضان شروع کردم به زدن، ولی خب ناتموم موند و الان تمومش کرد یه جورایی.
خواهشاً نظرات زیباتونو بدین.

ممنون از همه اساتید عزیز :rose:
رمضان.jpg

Madison

New Member
جالب شده ولی به نظرم می تونستی قوی تر کار کنی... استفاده از یک فونت مشخص با همون سبک و سیاق اولیه (یعنی بدون تغییر در فونت) باعث سادگی کار میشه... ولی در حالت کلی افکت هایی که به متنت دادی کارتو زیبا تر کرده... موفق باشی

yas_d

Member
سلام بسیار زیباست:paint:
فقط رو اون 2 تا خط جدا کننده بیشتر کار کن
به نظرم نمونه کار بیشتر ببین:rose:

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
جالب شده ولی به نظرم می تونستی قوی تر کار کنی... استفاده از یک فونت مشخص با همون سبک و سیاق اولیه (یعنی بدون تغییر در فونت) باعث سادگی کار میشه... ولی در حالت کلی افکت هایی که به متنت دادی کارتو زیبا تر کرده... موفق باشی
ممنون. فونت های زیاد جالبی ندارم تو سیستمم. اگه فونتی میشناسین که بدرد این کار بخوره معرفی کنین بی زحمت. :rose:

سلام بسیار زیباست:paint:
فقط رو اون 2 تا خط جدا کننده بیشتر کار کن
به نظرم نمونه کار بیشتر ببین:rose:
سلام. مرسی حسین جان. چشم اون دوتا خطم عوض میکنم. :rose:
نمونه کارای شما رو میبینیم دیگه. :wink:
قشنگ شده...
منم با نظرات بقیه ی دوستان موافقم
موفق باشی دوست جان
:rose:
ممنون محمد جان. :rose:

yaiiaj

کاربر VIP
سلام و عرض ادب ، نماز روزه همتون قبول باشه انشاا...
مرسی کارت خوبه و منم با اجازه نظر می دم.
در روانشناسی رنگ ، یکی از ویژگیهای رنگ قرمز ، مادی و به اصطلاح زمینی بودنشه ، می تونستی در طرحت از یه رنگ آبی فیروزه ای ملایم استفاده کنی که هم آسمانی تر و هم از رنگهای اصطلاحا اسلامیه که در معماری اسلامی زیاد استفاده می شده و می شه.
گل و پروانه هایی که برای بک گراندت کار کردی یه جورایی خیــــــــــلی سادست و یه تم تقــریبا کـودکـانه داده به کـار.
معنی به قول دوستان اون خط جدا کننـده رو به این صورتی که کار شده نمی فهمم ( نفهمیم دیگه
gigglesmile.gif
) ، شما منظورت این بوده که رمضان در حال طلوع یا غروب کردن هست؟ اگر اینطور باشه باید مفهوم رو با افکت دادن به رمضان برسونی ، الان یه جورایی بی کاربرد شده این خط جدا کننده و اگر هم صرفا می خواستی رمضان رو از متن های پایین جدا کنی که اصلا اون یه بحث دیگست...
افکتـهـایی که به رمضان دادی خوبه مرسی گرچه می تونست بهتر باشه ، کریم خامه هنوز ، و اینکه موفق باشی.
ببخشید زیاده گویی شد ، اما کارت ارزش نقد شدن رو داره دوست من ، به هر حال اینا نظرات شخصی بود و امیدوارم به هر چه بهتر شدن کارت کمک کنه.
با آرزوی موفقیت:rose:...

آخرین ویرایش:

amohaqqeq

Member
اکثر استادان اینجا نظر دادن اما منم میخوام کم نیارم و یه چیزهایی بگم
طرحت قشنگه. یعنی ایدش خوبه اما به نظرم جا داره که قشنگ تر ازینا باشه
مثلا رنگ کلمه رمضان اصلا با بک گروند خوانایی نداره! یعنی جالب در نمیان این دو تا رنگ باهم. روی رنگها اگه کار کنی خیلی قشنگ میشه
در ضمن بجای اون شکل هایی که توی بک گروند کار کردی اگه از طرح های اسلیمی اسلامی کار میکردی خیلی قشنگ تر میشدن!
و نکته آخر هم که باز دوستان گفتن و منم تاکید میکنم همون جدا کننده ها هستند که جالب نیستن. خیلی راحت را تغییر دادن رنگشون میتونی جالبشون کنی!
یا حق!

جدیدترین ارسال ها

بالا