مانی! تولدت مبارک!!

abde abbas

Banned
این هم هدیه من...

سلام ماندانا خانم!

طبق اجازه ای که چند تا پیغام بالاتر ازتون گرفتم و شما ازش تشکر کردید، که به معنی تایید بود، بنده هم کادوی ناقابلم رو براتون می گذارم:

nkrlbble7ziem2ee3z5d.gif

امیدوارم ازش خوشتون بیاد، البته برای این که بهتر با اوتار فعلی تون قابل قیاس باشه، میذارمشون کنار هم:

nkrlbble7ziem2ee3z5d.gif
image.php

در ضمن هر رنگ دیگه ای که خواستید داشته باشه رو بگید تا براتون درستش کنم، دستم باز بازه... یاعلی

[SOBHAN]

Active Member
سلام ماندانا خانم!

طبق اجازه ای که چند تا پیغام بالاتر ازتون گرفتم و شما ازش تشکر کردید، که به معنی تایید بود، بنده هم کادوی ناقابلم رو براتون می گذارم:

nkrlbble7ziem2ee3z5d.gif

امیدوارم ازش خوشتون بیاد، البته برای این که بهتر با اوتار فعلی تون قابل قیاس باشه، میذارمشون کنار هم:

nkrlbble7ziem2ee3z5d.gif
image.php

در ضمن هر رنگ دیگه ای که خواستید داشته باشه رو بگید تا براتون درستش کنم، دستم باز بازه... یاعلی

واقعا مليح شده ... من بشدت لذت بردم .

عبد عباس جان ، واقعا خوب كار كردي ، شايد بهترين هديه رو شما دادي .

ممنون ازت ...

موفق باشيد
محمد حسين

[EHSAN]

Well-Known Member
عبد عباس جان
خيليييييييييييي عاليه.........................:oops:
خيلي حرفه اي و قشنگ ساختيش
:paint:
خيلي خيلي قشنگه
من كه خيلي ازش خوشم مياد
خيلي ناز شده:oops::oops:

راستي ماندا خانم منم تولدتون رو بهتون تبريك ميگم:rose:

So0oltan

Member
سلام ماندانا خانم!
طبق اجازه ای که چند تا پیغام بالاتر ازتون گرفتم و شما ازش تشکر کردید، که به معنی تایید بود، بنده هم کادوی ناقابلم رو براتون می گذارم.........

ماشالله آقا. واقعا ً کاره زیبایی شده. الحق و الانصاف کار قشنگی شده. تبریک میگم هم به خاطر هنر دستتون و هم به خاطره دله سبزتون. خیلی حض کردم استاد. واقعا ً شکیل شده
انشالله خانم ماندانا هم مثل من لذت برده باشند
موفق باشید

nima_dsnr

کاربر VIP
تبریک... تبریک...

مانی جون مبارک باشه...

انشالله تا 15 سالگی عمر کنی !!! «طبق گفته مهدی هیچ وقت پایان عمرت نمیرسه :دی:»

از نوید هم به خاطر کار قشنگش تشکر می کنم.

تنکس

مبارک

سلام منم بهتون تبریک میگم این از کادوی من می دونم به خوبی کادوی بقیه نیست

mani%20.jpg

تبریک میگم

آخرین ویرایش:
سلام ماندانا خانم!

nkrlbble7ziem2ee3z5d.gif

آقاي عبد عباس
اين طرحتون بسيار بسيار زيباست

از نحوه كارتون كاملا مشخصه كه چقدر به فتوشاپ تسلط داريد
براتون آرزوي موفقيت ميكنم

hosienmax100

3D Artist
نوید جان کار قشنگی شده ایولا از همه قشنگتر به یاد دوست بودنت

منم تولدتو تبریک میگم مانی و امیدوارم از زندگی لذت ببری اصل خواستنه !!!

همه اومدن و با کلی تشریفات کادو دادنو منم کادوی ساده ی خودمو میدم = :rose:

سربلندی ازانه تو

Ahoo8

Banned
سلام ماندانا خانم!

nkrlbble7ziem2ee3z5d.gif

nkrlbble7ziem2ee3z5d.gif
image.php

چقدر قشنگ شده خدا. خیلی عالیه، حرف نداره.
ماندانا چه دوستایی داری، نشسته برات عکست رو طراحی کرده، خیلی جالب در اومده. راستش رو بخوای از طرح خودت خیلی با نمک تر و سنگین تر و خوشگل تر شده.
بهت تبریک میگم هم به خاطر تولدت و هم به خاطر دوستای خوبی که داری و هم به خاطر اوتار جدیدت.
من جای تو بودم میذاشتمش جای اوتارم.

راستی عبدعباس ما هم برات عکس بفرستیم می تونی یک چنین تغییراتی روش بدی؟

Mandana

Active Member
ماندانا چه دوستایی داری، نشسته برات عکست رو طراحی کرده، خیلی جالب در اومده. راستش رو بخوای از طرح خودت خیلی با نمک تر و سنگین تر و خوشگل تر شده.
بهت تبریک میگم هم به خاطر تولدت و هم به خاطر دوستای خوبی که داری و هم به خاطر اوتار جدیدت.

راستی عبدعباس ما هم برات عکس بفرستیم می تونی یک چنین تغییراتی روش بدی؟
میسی عبد عباس جان ^.^

دستتون درد نکنه. می هم خیلی خیلی ممنونم :oops::oops::oops:
فقط یک خواهش دارم ازتون، ایجاد بیش از یک حساب کاربری خلاف قوانین انجمن هستش.این یوزر رو می بندم، لطف کنین با همون یوزر پست بزنین فقط.ممنونم ازتون:rose:

قانون شماره 8 ) لطفاً از ساخت بیشتر از یک حساب در سایت جداً خودداری فرمایید. در صورت مشاهده بیشتر از یک حساب از طرف یک کاربر ، تمامی آنها در اولین فرصت حذف خواهند شد و و دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.
موفق باشید

the_king

مدیرکل انجمن

در اینکه عبدعباس جان خیلی طراحی زیبایی داشتند شکی نیست.

در اینکه ماندانا خانم هم با دستکاری آواتارشون خیلی با متانت برخورد کردند شکی نیست.

سنگینی و متانت برخورد یک شخصیت رو هیچ آواتاری تحت الشعاع خودش قرار نمی ده،
شخصیت ماندانا جان هم مصداق عینی این واقعیت هستند.

Mandana

Active Member
بچه ها لطفن در این مورد صحبت نکنیم>باشه؟
109.gif

تاپیک منحرف بشه بعدن سارا و ممول میان می رو می کشن بجای کادوی تفلد
101.gif
:دی

برای برگردوندنه تاپیک به مسیره اصلی، نوید میشه فایله .AI ئه این طرح رو بهم بدی؟ می کلی با این ایلستریتوره کمد سیخ زدم نشد که نشد
88.gif

MEGA WAVE

Active Member
نوید میشه یکمی توضیح بدی خطوط نارنجی رو چه جوری کشیدی ، یعنی با چه ابزاری ؟

میسی...

جدیدترین ارسال ها

بالا