مانيتور من

سلام يه بار كه اومدم رزولوشن تصويرمو بيشتر كنم يه هو مانيتو رخاموش شد وصداي بيق بيق ضعيفي از توش در اومد
وقتي از تو سيف مد وارد شدم مانيتور درست بود و صفحه ويندوز و ميديدم كارت گرافيكمو پا ك كردم و باز به ويندوز وارد شدم ولي باز هم با عوض كردن رزولوشن همون اتفاق مي افتاد ويندوز رو عوض كردم گفتم شايد ويروسي باشه ولي باز هم الان نمي تونم رزولوشن تصويرو عوض كنم كسي مي دونه دليلش چيه كارت گرافيكم اينه
radeon ) ATI ورژن 1.5

Esi2260

Member
دوست عزیز سلام

دو احتمال وجود دارد:
1- مانیتور شما وضوح مورد نظر شما رو ساپورت نکنه (که میتونید از توی دفترچه مانیتورتون به وضوحهای پشتیبانی شده توسط مانیتورتون پی ببرید).
2- کارت گرافیکتون وضوح مورد نظر شما رو ساپورت نکنه (که اون هم توی دفترچه اش ذکر شده).

البته اگر شما مدل کامل کارت گرافیکتون رو می نوشتید شاید بیشتر میشد کمک کرد؟
مثلا کارت گرافیک ATI Radeon 7000 فقط تا 1280*1024 رو ساپورت میکنه!

تا بعد

دوست عزیز سلام

دو احتمال وجود دارد:
1- مانیتور شما وضوح مورد نظر شما رو ساپورت نکنه (که میتونید از توی دفترچه مانیتورتون به وضوحهای پشتیبانی شده توسط مانیتورتون پی ببرید).
2- کارت گرافیکتون وضوح مورد نظر شما رو ساپورت نکنه (که اون هم توی دفترچه اش ذکر شده).

البته اگر شما مدل کامل کارت گرافیکتون رو می نوشتید شاید بیشتر میشد کمک کرد؟
مثلا کارت گرافیک ATI Radeon 7000 فقط تا 1280*1024 رو ساپورت میکنه!

تا بعد
هم مانيتو ر وهم كارت گرافيكم مشكل ساپورت و پشتيباني ندارن آخه تا قبل از اين اينجوري نبودن كه يه هو اين اتفاق واسه مانيتور افتاد و هنوز هم من رزولشون فقط 1024 در 768 را دارم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

S.H.R.M.K

Well-Known Member
میشه مدل مانیتور و مدل کارتتون رو بگید؟
Hertz مانیتورتون هم چک کنید شاید مشکل از اون باشه.
اصولا رو 72 Hertz هست به طور استاندارد.

میشه مدل مانیتور و مدل کارتتون رو بگید؟
Hertz مانیتورتون هم چک کنید شاید مشکل از اون باشه.
اصولا رو 72 Hertz هست به طور استاندارد.

كارت گرافيكم: رادون 9250 -ورژن 15.0 ATi ,
128mbddr
اينكه مانيتورم ال جي فلترون f700p هست

و اگه درايورشو كسي داره به من بده چون از سايتش دانلود كردم ولي چيز ي واسه نصب نداره/؟!!
هنوز نتونستم كارت گرافيكمو نصب كنم . و با نصب كارت گرافيك كه تازه هم خريدم مانيتور خاموش ميشه و ديگه روشن نميشه تا برم از سيف مد حذفش كنم و بعدش بالا مياد.
وقتي اين كارت گرافيك قبلا برام كار ميكرده چطور حالا دچار اختلال شده در ضمن يه سيستم ديگه از كس ديگه اي به مانيتورم نصب كردم و اون هم دچار همين مشكل شد احتمال ميدم چورن رزولوشنش 600 در 800 بود مانيتورمن نشونش نداد وگرنه سيستم روشن بود و مشكل نداشت
اصلا گيج شدم مربوط به گرافيكه يا مانيتور و ياهردو؟

آخرین ویرایش:

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً
یه مانیتور دیگه به سیستمت وصل کن.
اگه درست کار کرد، مطمئن باش که اشکال از مانیتوره که ممکنه بهش فشار اومده باشه.
یا علی

S.H.R.M.K

Well-Known Member
درسته یک مانیتو دیگه رو کامپیوتر بزار ببین چی میشه.
در ضمن قطعات الکترونیکی همینه دیگه شاید یک روز درست باشه شب بیای ببینی که سوخته یا نیمسوز شده یا یه بلای دیگه سرش اومده اگه کارت گرافیکت هم گارانتی داره و دیدی مشکل احتمالا از اونه زودتر ببر تا برات عوضش کنن.
مانیتور من SAMSUNG SyncMaster 713 N هست بعد 2 ماه باهاش کار کردم یک روز صبح اومدم روشن کنم دیدم دیگه روشن نشد هر کار کردم نشد اخر فهمیدم به خاطر نوسان برق یک ای سیش سوخته!به همین راحتی.

جدیدترین ارسال ها

بالا