مالتي مديا سازي با فلش

wwsaref

Member
سلام
من چند وقتي است كه مي خواهم براي كاري يك مالتي مديا بسازم كه هم فوري است و هم اينكه براي ساختش وسواس دارم.
آيا مي توان با برنامه فلش يك مالتي مدياي قابل قبول ساخت يا اينكه بهتر است از برنامه هاي مربوطه استفاده كرد؟
اگر برنامه اي در اين رابطه سراغ داريد راهنمايي كنيد. (البته نه خيلي آماتور)
با تشكر

mohsenshahab

Active Member
البته تو اینکه میتونی با حضرت فلش یه کار خیلی عالی مولتی مدیا بسازی شکی نیست
اما اگه بخوای میتونی از دایرکتور که اون هم محصول ماکرو مدیا است استفاده کنی اماتور هم نیست

wwsaref

Member
سلام
از راهنمايي شما متشكرم. اگر بخواهيم با برنامه اي به سنگيني دايركتور(البته به خيال من) كار كنيم آيا فلش قدرتمندتر نيست و آيا مي توان با دايركتور كاري به كيفيت فلش ساخت . چون دايركتور هم يه جورهايي برنامه نويس دارد.
با تشكر

aminflash

Member
فلش قدرتمند تره... البته دایرکتور یه سری چیز ها (مخصوصا مدیریت) داره که فلش نداره یا کمرنگ تر داره...درضمن من به شخصه اکشن اسکریپت (زبان فلش) رو خیلی بیشتر از لینگو (زبان دایرکتور) دوست دارم!

feyzabadi

Member
اگه بخوای کارت افکت های حرکتی داشته باشه چاره ای نداری جز اینکه با فلش طراحی کنیش. چون از این لحاظ فلش حرف اول و میزنه. کلا باید بسته به نیازت برنامه تو انتخاب کنی.

alirtah

Member
اگه برات گرافیک مهمه برو فلش چون دایرکتور خیلی کم میاره تو گرافیک و سرعت ساخت با فلش خیلی بالا تره مثلا ماسک یه امکان عالیه که تو دایرکتور به اون معنی که تو فلش هست نمیتونی ببینی .
اما یه چیز رو فراموش نکن : باید ببینی کارت چه پتانسیلی داره ببین اگه خیلی به بانک اطلاعاتی وابستس یا باید کد نویسی و کار غیر روتین بکنی برو دایرکتور چون این امکان رو داره که برنامه رو تو دلفی بنویسی و بعد به شکل XTRA بیاری تو دایرکتور . این تنها مزیت دایرکتوره به نظر من . در ضمن دایرکتور اصلا مدیریت خوبی روی cpu usage نداره . به هرحال فلش بهتره اگه کد نویسی زیادی نداری .

جدیدترین ارسال ها

بالا