مافیای بخش هاستینگ مجید آنلاین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
من دليلي نميبينم كه به شما جواب بدم

فقط لطفا رعايت كنيد در غير اين صورت مجبورم باهاتون برخورد كنم

موفق باشيد !
چشم
پیشنهاد می کنم این جمله "فقط لطفا رعايت كنيد" رو چند بار پیش خودتون تکرار کنید

در مورد این جمله "مجبورم باهاتون برخورد كنم"
احساساتی نشید بحث داره کاملا منطقی و مودبانه طی میشه و یادتون باشه شما نهایتا می تونید دسترسی من رو به انجمن مسدود کنید و نه بیشتر!

شب خوش:)

ehsan_3dmax

Active Member
آقا احسان عزيز.
اولا كه درسته كه به پي ام هاي شما پاسخي داده نشده ولي اينكه شما ميايد اينجا تاپيكي به اينگونه ميزنيد و نام اون رو مافياي بخش هاستينگ ميزاريد هركي ندونه فكر ميكنه مهران عزيز واقعا مافيايي رو ايجاد كرده و پاهاشو انداخته رو هم و روزي 1 مليون! از اين مافيا! درآمد داره.
نخير. مساله اينه كه ايشون هم مشكلات خاص خودشو داره و به نظر من تا الان خيلي با ملايمت با شما رفتار كرده! من اگه بودم كاره ديگه اي ميكردم چون مدير مسيول پاسخگويي بدين گونه به كاربر نيست.
ايشون هفته ي گذشته مسافرت بودن! كيش. خواستيد زنگ بزنيد هتلشون زمان دقيق اقامتشون رو هم بپرسيد و الان يك روز هم نيست كه اومده و من رو هم الان مهران اجير نكرده كه بيام اين حرفا رو بزنم!
پيشنهاد ميكنم به ماني پي ام بزنيد. اگر پاسخي نگرفتيد اون موقع به بحثتون در اين تاپيك ادامه بديد.
موفق باشي.

آقا احسان عزيز.
اولا كه درسته كه به پي ام هاي شما پاسخي داده نشده ولي اينكه شما ميايد اينجا تاپيكي به اينگونه ميزنيد و نام اون رو مافياي بخش هاستينگ ميزاريد هركي ندونه فكر ميكنه مهران عزيز واقعا مافيايي رو ايجاد كرده و پاهاشو انداخته رو هم و روزي 1 مليون! از اين مافيا! درآمد داره.
نخير. مساله اينه كه ايشون هم مشكلات خاص خودشو داره و به نظر من تا الان خيلي با ملايمت با شما رفتار كرده! من اگه بودم كاره ديگه اي ميكردم چون مدير مسيول پاسخگويي بدين گونه به كاربر نيست.
ايشون هفته ي گذشته مسافرت بودن! كيش. خواستيد زنگ بزنيد هتلشون زمان دقيق اقامتشون رو هم بپرسيد و الان يك روز هم نيست كه اومده و من رو هم الان مهران اجير نكرده كه بيام اين حرفا رو بزنم!
پيشنهاد ميكنم به ماني پي ام بزنيد. اگر پاسخي نگرفتيد اون موقع به بحثتون در اين تاپيك ادامه بديد.
موفق باشي.
چرا حق ندارم؟

گفتم که بار اول نیست این مشکلات

از طرفی من کاملا این مشکلات رو درک می کنم
اما اکثر این کوتاهی ها در زمان هایی بوده که مدیر و همکارشون تشریف داشتن

از طرفی رفتارهایی که با من میشه در این انجمن کاملا بوی مافیا میده ....حتما که نباید بحث میلیونی باشه البته در توان نبوده بیشتر از این وگرنه انجام میشده....به هر حال احساس می کنم دارن از تمام توانشون استفاده می کنن و خوب توانشون هم لابد در همین حد بوده

من چیز زیادی نخواستم یک رسیدگی به این وضع نابسامان خواستم
وقتی مدیر و همکار بخش هاستینگ خودشون شرکت هاستینگ داشته باشن از این مشکلات پیش میاد...غیر قابل اجتنابه
اگه حداقل جوابی نگیرم و همین آش باشه و همین کاسه ..حداقل تلاشم رو کردم و حقایقی رو به اطلاع دیگرون رسوندم

والا من بعد این همه نامه نگاری و بی جواب موندنشون دیگه به این نتیجه رسیدم که بهتره موضوع رو پاپلیک مطرح کنم شاید کسی پیدا شد مشکل ما رو حل کنه

به هر حال از شما ممنونم :)

ehsan_3dmax

Active Member
وقتی مدیر و همکار بخش هاستینگ خودشون شرکت هاستینگ داشته باشن از این مشکلات پیش میاد...غیر قابل اجتنابه

به هر حال از شما ممنونم :)

ميبخشيد دوست عزيز شما داريد با اين جملتون به آقا مهران حق ميديد بابت اين مشكلات. پس ايجاد تاپيكتون رو زير سوال برديد.
بازم ميگم. پي ام به ماني. اگر جواب نگرفتيد اونوقت ادامه بديد. ماني عزيز بيشتر در جريانه كارهاست و اطلاعات بنده ناقصه. شرمنده ماني از تو مايه گزاشتم!

به بالاي صفحه نگاه كنيد: نسخه كامل...پزشك دهكده!
اگه ميخوايد بدون دغدغه تبليغ كنيد اين راهشه. باور كنيد يك ريالش هم تو جيب من نميره!
موفق باشي.

ميبخشيد دوست عزيز شما داريد با اين جملتون به آقا مهران حق ميديد بابت اين مشكلات. پس ايجاد تاپيكتون رو زير سوال برديد.
بازم ميگم. پي ام به ماني. اگر جواب نگرفتيد اونوقت ادامه بديد. ماني عزيز بيشتر در جريانه كارهاست و اطلاعات بنده ناقصه. شرمنده ماني از تو مايه گزاشتم!

به بالاي صفحه نگاه كنيد: نسخه كامل...پزشك دهكده!
اگه ميخوايد بدون دغدغه تبليغ كنيد اين راهشه. باور كنيد يك ريالش هم تو جيب من نميره!
موفق باشي.
دوست عزیز حق دادن هم حدو حسابی داره
آره حق میدم که کی دوتا از زیر دستشون در بره اما حق نمی دم که به من الکی اخطار داده بشه و تاپیک من که کاملا موافق با قوانینه بسته بشه اینها که ربطی به اون کمبود وقتها نداره...این طرز برخورد ها حکایت دیگه ای داره

در مورد تبلیغات هم راستش من از خدامه از شر این انجمن راحت بشم اما نمیشه
چون مشتریان زیادی دارم از این انجمن و لازمه که اینجا باشم
از طرفی همین چند ماه پیش من مدتی به این انجمن نیومدم و آقا هاستینه کلاه بردار می شود....هزار تا حرف و حدیث درست کردن برامون!

و یه چیز دیگه مجید آنلاین تبلغیات هاستینگ ها رو نمیگیره چون خودش هاستینگ کمپانی داره وگرنه خیلی پیشتر ها به فکرش بودم

ضمنا این مانی که می فرماید کی هست؟! من نمیشناسمشون

بر هر حال ممنون میشم لینک این تاپیک رو به ایشون بدید ...چون اینجا مفصلا بحث شده و انتقال این بحث ها به پیام خصوصی سخته..

ویرایش:
ضمنا اون جمله من معنیش این میشه:
وقتی مدیر و معاون خودشون هاستینگ داشته باشن و تو انجمن تبلغیش کنن خواسته یا ناخواسته باعث میشه که یکسری عوامل خارجی دیگه هم در تصمیم گیری ها و در نهایت نحوه مدیریت و برخودشون با بعضی از کاربر ها دخیل بشه و اینجوری میشه که من الکی اخطار دریافت می کنم و تاپیکم بنا به دلایل واهی بسته میشه
اینه که میگم غیر قابل اجتناب

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
آقای عزیزی اگر هدفتون دعواست.بهتون پیشنهاد می کنم جای دیگرای رو انتخاب کنید
اگر هم برای این اومدین که قضیه روشن بشه، شما که انقدر همه جا مچ گیری می فرمایید، میشه بگین چرا بعد از اینکه مجید جواب شما رو نداد، به من پیغام خصوصی نزدید؟مجید همیشه نیست اما بنده که بودم
نکنه از اون اراجیفی که اون دفعه توی پیغام خصوصی بهم فرمودید خجالت می کشید هنوز؟:)

و البته شما که انقدر نگران زایل شدن حق ها در بخش هاستینگ هستید، یادتون هست که بهتون گفتم همه ی دوستان بخش هاستینگ امضاشون رو طبق قوانین هاستینگ تغییر دادند جز شما و بعد باز هم توجه نکردید و در آخر با تحمل شنیدن سخنان بسیار گهربار شما، امضاتون رو تغییر دادم؟
اگر فراموش کردین اون دایره های توی امضاتون به خوبی یاد آور گفته ی من هستند.
مورد دوم
مدیر رو برای بیگاری نیاوردیم آقا.نه اینجا حقوقی به کسی داریم تقدیم می کنیم نه هیچی.مدیران اینجا اگر زحمتی می کشند، برای اینه که دارن " لطف می کنن"و اگر یک روز نیان، هیچ مسئولیتی گردنشون نیست
بگذیریم از اینکه آقای مهران خودشون به من گفته بودند که دارن میرن سفر و چند روزی نیستن. بنا براین اینکه چند روز نبودند نه به بنده مربوط میشه نه به شما :)

چرا مدیر این بخش خودش هاستینگ داره؟ این مستقیم یا غیر مستقیم باعث تصمیم گیری های جانب دارانه میشه..نگید نمیشه چون میشه!
مورد سوم که گفتین مدیر انجمن هاستینگ خودش هاستینگ داره، باز هم ربطی به اصل قضیه نداره.توقع نداشتید که از بچه های فتوشاپ رو مدیر بخش هاستینگ کنم بعله؟
حرف شما مثل اینه که بفرمایید مدیر انجمن فتوشاپ چرا خودش توی سیستمش فتوشاپ نصب داره
خوب تا وقتی خودشون توی این کار نباشند، چطور می تونند اطلاعات کافی در این مورد داشته باشن تا حق رو از ناحق که شما انقدر براش ارزش قائل هستید تفکیک کنند؟

مدیر و معاون این بخش هیچ نظارتی منطقی روی بخش ندارن و همه کار هاشون از روی قصد هست
مورد چهارم.اگر پست های شما رو نمی دیدند نمی شد همه ی کارهاشون از روی قصد هستش.اما حالا چون پست شما پاک شده دیگه همه ی کارها شده از روی قصد.بله؟

در حالی که من داشتم تو این تاپیک و کاملا موافق با قوانین محصولاتم رو ارائه می کردم به این بهانه تاپیک رو بستن:

شما اجازه چنين كاري نداريد كه اطلاعيه و اخباره سايتتون را در فروم مجيد آنلاين بزاريد
اخبار و اطلاعيه هاي سايتتون را در فروم خدتون بزاريد
قوانين فروم را هم حتما مطالعه بفرماييد
قفل شد
حق با ایشونه کاملن.ایجاد تاپیک با موضوع تکراری مخالف قوانین سایت هست آقای عزیز.اگر اینطوری بود همه ی هاستینگ ها هر سری محصول جدید داشتند می ذاشتند و اون وقت فکر کنم تمام سرور مجید آنلاین رو باید به تاپیک های شما اختصاص می دادیم

متاسفم من در این پست کلمه بعضی وقتها رو نمی بینم...

"در اين تاريخ ها من نبودم ! و تنها يك سري زدم "

ویرایش کردم اینو بگم:
اوه چقدر جالب تا 2 دقیقه قبل نمی دیدم اما الان به یکباره کلمه بعضی به متنتون اضافه شد...این جالب بود

یه سوال: تمام مدیر ها این امکان رو دارن که ویرایش پست هاشون رو مخفی کنن؟
خیر .هیچ یک از مدیران انجمن همچین توانایی ای ندارند.دلیلی هم نبود چنین توانایی ای به اونها داده بشه.مگر اینکه چند ثانیه از زمان ویرایش گذشته باشه که در اون صورت باز هم پستشون قبل از پست شما خواهد بود.احتمال دیگه ای هم هست که یا عمداَ یا سهواَ اون کلمه رو ندیده باشید.هیچ جای تعجبی برای من نخواهد داشت البته چون به توانایی های شما ایمان دارم.

احیانا باز خانم/آقای mandana پیداشون میشه و جلسات توجیهی دوباره از سر گرفته میشه که این موارد استثنا هست دیده نشده یا حواسشون نبوده یا این قبیل نمی دونم مدیر وظیفه نداره همه تاپیک رو ببینه....!
بسیار خوب.اگر قراره اینطوری با هم صحبت کنیم خانوم یا آقای احسان.هیچ مشکلی نیست
من یا هر مدیر دیگری هیچ وظیفه ای در قبال توجیح کردن شما نداریم.مخصوصن که یکی که خواب هست رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودش رو به خواب زده خیر
شما وقتی به مجید آنلاین وارد شدید، تمام قوانین رو پذیرفتید و صد البته هیچ اجباری برای اومدن شما به مجید آنلاین نبوده و هیچ اجباری هم در احترام به قوانین ندارید.اما در اون صورت ما هم هیچ اجباری برای پذیرفتن یوزر اغتشاش گر و بی ادبی مثل شما نداریم.فکر کنم کاملن منظورم واضح و مشخص باشه

از همین لحظه هم اعلام می کنم تا زمانی که خودتون رو نتونید اصلاح کنید و با این زبون تیزتون نه تنها بین یوزر ها جایی نخواهید داشت، بلکه تعجب می کنم اگر با مشتری ها هم همین طوری بر خورد می کنید چطوری شما رو تحمل می کنند:)

بهر حال، به دلیل سعی در اغتشاش در انجمن ها دسترسی شما به مدت سه ماه بسته میشه.بعد از اون اگر تونستید درست حرف بزنید، قدمتون روی چشم
در غیر این صورت خدانگهدار و موفق باشید.چون اینجا مدرسه نیست و ما هم هیچ وظیفه ای نداریم به شمایی که دارید برای دو ریال اینطور دیگران رو راحت زیر سوال می برید، بحث توجیهی کنیم

موفق باشید

Mandana

Active Member
تاپیک هم به دلیل عدم تطابق با قوانین بسته میشه.اما اگر کسی هنوز سوالی در این مورد داره، در پیغام خصوصی یا مسنجر در خدمتم
در صورتی هم که مشکلی در مورد سفر رفتن مهران دارید، از خودش بپرسید

موفق باشید
°°°° قفل شده توسط ماندانا °°°°

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا