ALI_TAKHTI
Active Member
بسیار لذت بردم.
فضا سازی عالی بود
فقط رنگ خود ماشین به دل ننشست.
ممنون
فضا سازی عالی بود
فقط رنگ خود ماشین به دل ننشست.
ممنون
من همه یه چیز به ادامه سوالات alipower اضافه کنم اینه که جریان این unwrap چیه به نظرم خیلی به کار متریال دهی بیاد
مثلا جنسیت و متریال رینگ هاتون مناسب نیستن به نظرم، وسط اون همه کثیفی و کف گل آلود و خیس اون گاراژ هم تمیز بودن شیشه ماشین یه کم توی ذوق می زنه.
ببین سالار جون مثلا یک کاراکتر آدم رو در نظر بگیر اگر بخوای مثلا صورتش یک رنگی و تکسچری باشه و دهنش یکجور و کفش هاش یکجوری و ... نیمشه که همینطوری متریال و تکسچر رو assign کنیم. یک آموزشی میزارم که بچه هایی که کلا مشکل دارن حتما ببینن خیلی راهشون میندازه. حتما ببینید. با idm هم می تونید دانلودش کنید. traptcg.com/tutorials/11من همه یه چیز به ادامه سوالات alipower اضافه کنم اینه که جریان این unwrap چیه به نظرم خیلی به کار متریال دهی بیاد
باز هم ممنون
اقا بلوط مرسی از جوابتون.
ببین سالار جون مثلا یک کاراکتر آدم رو در نظر بگیر اگر بخوای مثلا صورتش یک رنگی و تکسچری باشه و دهنش یکجور و کفش هاش یکجوری و ... نیمشه که همینطوری متریال و تکسچر رو assign کنیم. یک آموزشی میزارم که بچه هایی که کلا مشکل دارن حتما ببینن خیلی راهشون میندازه. حتما ببینید. با idm هم می تونید دانلودش کنید. traptcg.com/tutorials/11
این رو ببینید حتما .
Unwrapping and Texturing a Character in Max Part 01
این هم خوبه می تونید تو سایت های ایرانی دانلود کنید یا بخرید
CG Academy - Intermediate Texturing 1
یک مدل آموزش دیگه هم cg academy داره برای uvw maping هستش که توضیح میده. این اکادمی ها رو توی zobdeh.ir یا vatandownload.ir می تونی دانلود کنی. البته اون آموزش اولی که گفتم رو بگیر همون trapcg دیگه راه میفتی.