ubuntu
Member
با سلام خدمت همه دوستان و کاربران عزيز MMB و اين انجمن. اميد وارم حالتون خوب باشه.
امروز مزاحم شدم تا يه ايده بدم
! خوب همون طور که خيليها اطلاع دارند همه کاربران رايانه به هر نحوي سعي ميکنند که همواره تجربه راحتتر و شيرينتري در کار با رايانه داشته باشند. يکي از مواردي که خيلي از کاربران به آن روي آوردهاند Widgetها يا بدر اصطلاح عاميانه ماسماسکهاي دمدستي هستند. خوب معمولاً اين نرمافزارها بسيار کم حجم هستند و مي توان آنها را با هر زباني نوشت. خوب MMB هم که دست کمي از ديگر زبانها ندارد. انعطاف لازم براي اين کار را هم دارد. پس چرا از MMB در اين زمينه استفاده نکنيم.
بنابراين چند تا از اين ماسماسکها رو ساختم که سعي ميکنم به تدريج در اينجا قرار بدم. اين هم اوليش:
CPU and RAM Info 1
تصويرش رو هم پيوست ميکنم.
اگه شما هم مايليد که از اين ابزارهاي مفيد درست کنيد خواهشن او رو اينجا بزارين تا همه ازش استفاده کنند.
به هر حال متشکر ازحضورتون
.
امروز مزاحم شدم تا يه ايده بدم
بنابراين چند تا از اين ماسماسکها رو ساختم که سعي ميکنم به تدريج در اينجا قرار بدم. اين هم اوليش:
CPU and RAM Info 1
تصويرش رو هم پيوست ميکنم.
اگه شما هم مايليد که از اين ابزارهاي مفيد درست کنيد خواهشن او رو اينجا بزارين تا همه ازش استفاده کنند.
به هر حال متشکر ازحضورتون
.
به هر حال من اين چند تايي که ساختم رو به تدريج ميزارم. اگه استقبال شد و ديگران هم همکاري کردند ادامه ميدم. وگرنه فکر کنم پرونده اين تاپيک تمومه!