ماسماسک، ساخت mmb!

ubuntu

Member
با سلام خدمت همه دوستان و کاربران عزيز MMB و اين انجمن. اميد وارم حالتون خوب باشه.
امروز مزاحم شدم تا يه ايده بدم:D! خوب همون طور که خيلي‌ها اطلاع دارند همه کاربران رايانه به هر نحوي سعي مي‌کنند که همواره تجربه راحت‌تر و شيرين‌تري در کار با رايانه داشته باشند. يکي از مواردي که خيلي از کاربران به آن روي آورده‌اند Widgetها يا بدر اصطلاح عاميانه ماسماسک‌هاي دم‌دستي هستند. خوب معمولاً اين نرم‌افزارها بسيار کم حجم هستند و مي توان آن‌ها را با هر زباني نوشت. خوب MMB هم که دست کمي از ديگر زبان‌ها ندارد. انعطاف لازم براي اين کار را هم دارد. پس چرا از MMB در اين زمينه استفاده نکنيم.
بنابراين چند تا از اين ماسماسک‌ها رو ساختم که سعي مي‌کنم به تدريج در اينجا قرار بدم. اين هم اوليش:

CPU and RAM Info 1

تصويرش رو هم پيوست مي‌کنم.
اگه شما هم مايليد که از اين ابزارهاي مفيد درست کنيد خواهشن او رو اين‌جا بزارين تا همه ازش استفاده کنند.:cool:
به هر حال متشکر ازحضورتون:rose:.

پیوست ها

• CPU Info.jpg
    CPU Info.jpg
    5.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6

ubuntu

Member
اٍ؛ راستي يادم رفت بگم. Widgetها با کليدهاي Esc و Alt+F4 بسته بمي‌شن. براي خروج از آنها بايد Ctrl+Q را فشار بدين.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
از اینکه ام ام بی این توانایی ها رو داره شکی نیست...
فقط اگه به مالخ شرکت ها و یا برنامه دیگه نگاه کنید...اونا خیلی شیک هستن و همچنین سایه ی زیرشون حودش یه چیزه دیگست...
که ظاهرا ام ام بی هچین توانایی نداره..

موفق باشید...!

ubuntu

Member
يعني شما مي‌فرمايين اين کار رو براي اين که سايه زيرشون نداره ببوسيم بزاريم کنار؟:shock: به هر حال من اين چند تايي که ساختم رو به تدريج مي‌زارم. اگه استقبال شد و ديگران هم همکاري کردند ادامه مي‌دم. وگرنه فکر کنم پرونده اين تاپيک تمومه!:-?

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
نگفتم انجام ندید...
اتفاقا خیلی خوبه...
ولی خود من ترجیچ میدم از بقیه که کیفیت بهتر و سرعت بیشتری دارند استفاده کنم...

ubuntu

Member
خوب من که کسي رو مجبور به استفاده نکردم. کردم؟ گفتم به هر حال هرچي ساختم رو مي‌زارم و اگه استقبال شد ادامه مي‌دم. ولي اين طور که بوش مياد کاربران زياد علاقه‌اي به اين جور چيزها ندارند.:sad:

جدیدترین ارسال ها

بالا