mehrdad_baghery
New Member
سلام
کامپیوترم چندتا مشکل داره که اگه کمکم کنید ممنون می شم
Mother board من گیگابایت و مدلشGA-8IEX با Intel 845E chipset وCPUاش P4 1700 هست.
اگر شبها کامپیوتر رو از برق بکشم فرداش یکی از اررور های زیر رو میده:
1. معمولا ارور میده:
Main bios is wide range protection error
و باید چندین بار ریستش کنم تا درست بالا بیاید
2. بعضی اوقات هم هارد رو(Maxtor 60GB) نمی شناسه و در پیدا کردنIDE درایوها متوقف میشه.
که در این صورت هم باید چندین بار ریستش کنم تا بالا بیاید
3. چون کامپیوتر منDual bios هست گاهی اوقات نیز قبل ازPOST شروع بهBackup گرفتن از بایوس اصلی به دیگری می شود که همیشه قفل می کنه و باید ریستش کنم. البته من یکبارDual bios رو خاموش کردم اما بعد از چند روز دوباره همینطوری شد
منBios رو همUpdate کردم اما نسبتا بدتر شد
اما اگر شبها از برق نکشمش اون وقت هنگام بالا اومدن ویندوز(Windows XP, Windows 2000) قفل می کنه و دوباره خودش رو ریست می کنه
اما علاوه بر اینها اگر در ویندوز 2000 کامپیوتر رو رویStand by بزنم قفل می کنه و دیگه بیرون نمیاد و باید ریستش کنم
باتشکر فراوان از شما دوست عزیز
کامپیوترم چندتا مشکل داره که اگه کمکم کنید ممنون می شم
Mother board من گیگابایت و مدلشGA-8IEX با Intel 845E chipset وCPUاش P4 1700 هست.
اگر شبها کامپیوتر رو از برق بکشم فرداش یکی از اررور های زیر رو میده:
1. معمولا ارور میده:
Main bios is wide range protection error
و باید چندین بار ریستش کنم تا درست بالا بیاید
2. بعضی اوقات هم هارد رو(Maxtor 60GB) نمی شناسه و در پیدا کردنIDE درایوها متوقف میشه.
که در این صورت هم باید چندین بار ریستش کنم تا بالا بیاید
3. چون کامپیوتر منDual bios هست گاهی اوقات نیز قبل ازPOST شروع بهBackup گرفتن از بایوس اصلی به دیگری می شود که همیشه قفل می کنه و باید ریستش کنم. البته من یکبارDual bios رو خاموش کردم اما بعد از چند روز دوباره همینطوری شد
منBios رو همUpdate کردم اما نسبتا بدتر شد
اما اگر شبها از برق نکشمش اون وقت هنگام بالا اومدن ویندوز(Windows XP, Windows 2000) قفل می کنه و دوباره خودش رو ریست می کنه
اما علاوه بر اینها اگر در ویندوز 2000 کامپیوتر رو رویStand by بزنم قفل می کنه و دیگه بیرون نمیاد و باید ریستش کنم
باتشکر فراوان از شما دوست عزیز