لینک کردن دست بایپدم چطورباید انجام بشه؟

hamidroosta

Active Member
سلام خدمت دوستان
من یک بایپد bipedآوردم تو صفحه
ومیخواهم مثلا یه boxیاsphere ویاهرچیز دیگه ای را بهش لینک کنم
که مثلا یه باکس را به مچ کارکترم یا بایپدم لینک کنم و وقتی که خواستم مچ کارکتر را انیمیت کنم اون باکس را حرکت دهم مچ بایپدم حرکت کنه
البته باکس نباشه هم اشکال نداره مثلا poinیا dummy هم باشه ایراد نداره
حالا مچ دست یا پا یا هرکدام از اعظایی که خواستم انیمیت کنم را از این طریق میخواهم لینک کنم وانیمیت کنم
حالا دیگه نمیدونم چطور باید اینکار را بکنم
به کمکتون نیاز دارم

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
سلام دوست من.
برای این کار روی دست Biped راست کلیک کن و Wire Parameters رو بزن، بعد گزینه هایی رو که در عکس پیوست شده مشخص کردم رو طی کن، در مرحله ی دوم روی شئ دومت کلیک کن (مثلا همون مکعب) و دوباره مراحل قسمت بعد رو که تو عکس مشخص کردم طی کن، در آخر هم گزینه هایی روکه در قسمت آخر عکس مشخص کردم رو انجام بده.
اگر سوالی بود بپرس.
موفق باشی

پیوست ها

• link.jpg
    link.jpg
    161.1 کیلوبایت · بازدیدها: 12

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
Barnara جان خیلی ممنون ار کمکت ولی فکر نمیکنی wire برای این کار خوب نیست؟ به نظر من constrain های خیلی بهترن و قابل تنظیم ترن.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
oops
من خوب مطلب اولت رو نخوندم عزیز فکر کردم میخوای ابجکت رو لینک کنی به Biped شرمنده biped با constrain ـها مشکل داره عزیز.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
آره Wire زیاد دقیق جواب نمیده اما همونطور که خودتم گفتی Biped با Const حال نمیکنه.
البته اینم بگم که همین Wire Parameters رو اگر حرفه ای باشی و براش تابع بنویسی میشه دقیقش کرد!:green:

Mostafa-3D

Well-Known Member
چه فرقی میکنه ؟

دوستمون میخواد کاراکتر bip شون رو انیمیت کنه و برای کنترل روی دست و پا و... میخواد از Point Helper استفاده کنه . خب اینکار توی CAT شدنیه . یعنی اگه شما به کاراکتر های پیشفرض خود CAT هم توجه کنی ( مثل : Ape ) میبینی که این کار رو کرده .

البته برای انیمیشن سازی هیچی مثل ریگینگ دستی نمیشه . درسته سخته ولی ارزششو داره و مبحث شیرینی هم هست .

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
در تایید و ادامه حرف دوست عزیزمون جناب Mostafa-3D (( چقدر کتابی شد :green: )) بگم که CAT مثل Object animate میمونه؛ یعنی هم راحت میتونی constrain های رو بهش بدی هم به راحتی با Curve کار کنی هم باگه های Curve ـ Bipe رو نداره.
Layer بندیش که خیلی خیلی خوبه نصبت به Biped و حتی layer animation خود مکس.

Customize کردنش هم خیلی خوبه. ولی این نکته رو بگم اگه کسی میخواد باهاش کار کنه یه نکته ریز و حیاطی توش هست که جایی بهش اشاره نمیشه و نشده حتی تو آموزشی های خود CAT ولی تو انیمیت پیرت رو در میاره.
اگه میخوای شروع بع انیمیت کنین و یه layer ABS بسازین واسه اصل انیمیتتون هرگز روی این لایه یعنی ABS انیمیت نکنین چون تو rotate های شدید باگی میندازه تو انیمیتتون که به هیچ وجه من الوجوحی حل شدنی نیست. نمیتونم بگم چه کاری میکنه ولی فقط بگم حرکتتون رو تغییر میده به طوری که تو Curve editor هم نمیبینش. یعنی میبینی همه چی سرجاشه ولی چرخش به شدت مشکل داره.
حالا راه حل چیه؟ بعد ساخت لایه ی ABS یه لایه L+ یا همون Local + بسازین و روی این لایه انیمیتتون رو بزنین چون این لایه باعث میشه key هاتون توی Curve به صورت Local دیده بشن مثلا به جایی که Z محور بالا باشه X محوره بالات.

شاید این مطالبم ربطی به این پست نداشته باشه ولی خواستم چیزی که بهش رسیدم رو باهاتون در به اشتراک بذارم.
حق یارتون.
باز سوالی در مورد CAT بود در حد توانم و علمم اندکم در خدمتتونم

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خدا خیرت بده، من سر همین بهم ریختن CAT کلی افسرده شدم!:green:
یکی دیگه از خوبی های CAT اینه که خیلی راحت میتونی به تعداد مورد نیازت دست و پا و کمر و سر بذاری رو کاراکترت، یعنی مثلا اگر یک کاراکتر چهار دست ساختی،بهترین راه ریگ کردنش استفاده از CAT Objects هست. یه آموزش مال Eat 3D هستش که کامل کار کردن با CAT Objects رو یاد میده، اگر بتونی تهیه کنی خیلی خوبه.

nc_hamid

Member
سلام
خود Bip وابستگی لینکی داره
فیلم رو ببین
اگه نفهمیدی بگو دوباره توضیح بدم.

nc_hamid

Member
سلام
CAT اواواواواو
CAT رو تازگی تست نکردم اما تو مکس 2010 باهاش کار کردم.
در ظاهر فوق العادست .
یه ریگ شسته رفته با یه Layer Animation فوق العاده که کلی کار می تونی انجام بدی . کلی انیمیت کنی و بعد با هم ترکیب کنی.
اما امان از Bug هاش یکی رو که دوستمون گفت . افتضاحه که تو یه پروژه کار کنی و بعد به یه Bug بر بوخوری . مثل راه رفتن با عصا می مونه نه راه پس داری نه پیش....

hamidroosta

Active Member
سلام
CAT اواواواواو
در ظاهر فوق العادست .
یه ریگ شسته رفته با یه Layer Animation فوق العاده که کلی کار می تونی انجام بدی . کلی انیمیت کنی و بعد با هم ترکیب کنی.
اما امان از Bug هاش یکی رو که دوستمون گفت . افتضاحه که تو یه پروژه کار کنی و بعد به یه Bug بر بوخوری . مثل راه رفتن با عصا می مونه نه راه پس داری نه پیش....
تشکر nc_hamid جان ممنون که جواب دادی

hamidroosta

Active Member
سلام
cat اواواواواو
cat رو تازگی تست نکردم اما تو مکس 2010 باهاش کار کردم.
در ظاهر فوق العادست .
یه ریگ شسته رفته با یه layer animation فوق العاده که کلی کار می تونی انجام بدی . کلی انیمیت کنی و بعد با هم ترکیب کنی.
اما امان از bug هاش یکی رو که دوستمون گفت . افتضاحه که تو یه پروژه کار کنی و بعد به یه bug بر بوخوری . مثل راه رفتن با عصا می مونه نه راه پس داری نه پیش....
فیلم را دانلود کردم خوبه حالا بروم ببینم ببینم چطوره
تشکر از اینکه لطف کردی فیلم را برام پیوست کردی.....
ممنون....

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
CAT اواواواواو
در ظاهر فوق العادست .
سلام عزیز
آره CAT خیلی خوبه باگ هایی هم داره ولی من بعد از اولین کارم که تو شرکت کار کردم با Bip بهشون CAT رو پیشنهاد دادم که خودشون هم میخواشتن برن سمتش خلاصه من زمانی که تو خونه بود هم با CAT تمرین میکردم نه Bip و الان حدود 6 ، 7 ساله با CAT کار میکنم باگ هم داره ولی میشه با شناختش جلوی باگ هاش رو بگیری مثل الان من. الان من توی 20 دقیقه خورجی کار شاید یه بار الا دو بار به باگ هایی که به یک دقیقه کار روش حمل میشه بر میخورم. الان تو مکس های بالاتر باگ هاش خیلی کم شده.
زیر و بمش رو در اوردم حتی باهاش ریگ customize انجام میدم ولیییی ....... هیچی ریگ دستی نمیشه.
حق یارت

hamidroosta

Active Member
خوب اساتید بزرگوار یه منبع خوب معرفی کنید تا که کامل باشه وبتونیم با دیدن فیلم اموزشی توی catراه بیفتیم هرکی لینکی از فیلم اموزشیش داره بهم معرفی کنه

nc_hamid

Member
سلام عزیز
آره CAT خیلی خوبه باگ هایی هم داره ولی من بعد از اولین کارم که تو شرکت کار کردم با Bip بهشون CAT رو پیشنهاد دادم که خودشون هم میخواشتن برن سمتش خلاصه من زمانی که تو خونه بود هم با CAT تمرین میکردم نه Bip و الان حدود 6 ، 7 ساله با CAT کار میکنم باگ هم داره ولی میشه با شناختش جلوی باگ هاش رو بگیری مثل الان من. الان من توی 20 دقیقه خورجی کار شاید یه بار الا دو بار به باگ هایی که به یک دقیقه کار روش حمل میشه بر میخورم. الان تو مکس های بالاتر باگ هاش خیلی کم شده.
زیر و بمش رو در اوردم حتی باهاش ریگ customize انجام میدم ولیییی ....... هیچی ریگ دستی نمیشه.
حق یارت
سلام
ممنون
من الان دو سال هست که جدی ریگ کار می کنم .
یک سال هم هست که MXS رو خیلی ابتدایی دست گرفتم .
CAT رو با Bip اصلا نمی شه قیاس کرد .
Bip خیلی ابتدایه .
الان خیلی برنامه نویسها هستن که دارن برای ارتقای CAT کار می کنن و فکر می کنم آینده روشنی داره
اما وقتی می شه ریگ کرد چرا CAT ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا