لینک دانلود onyx برای مکس 2014

intel_amd

Active Member
اگر کسی لینک دانلود onyx کامل همراه با کرک برای مکس 2014 داره لطفا بگذاره

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
من هم منظورم همین بود بهزاد جان ! :D
100 وجود داره اما کرک نشده . خوب پس نمیشه استفاده کرد .
البته esanti یکی گذاشته بود قبلا ها یادمه اما مثل اینکه FAKE بود .

.:BehzAd:.

Active Member
کرک شده که هیچ دمو هم تو دسترس نیست. البته!
منظور از فیک چی هست دقیقا! وقتی پلاگینی چیزی رلیز بشه شده دیگه فیک و اصل نداره حمید جان!

intel_amd

Active Member
پس راهی وجود نداره وقتی مکس 2014 نصب دارم بتونم از این برنامه استفاده کنم؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
speed tree مگه برای مکس وجود داره؟ البته فکر نکنم خیلی چیز دیتیل داری باشه.من با ورژن های قدیمیش کار کرده بودم.
Lumion تمامی درخت هاش مال speed tree هست.

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

عارف جان speedtree نسخه های متفاوتی داره، نسخه ای که در lumion و یا UDK قرارداره جهت نمایش Realtime عرضه شده

اما نسخه Cinema دارای قابلیت های بیشتری برای تولید درخت با کیفیت بالاست

البته این داستان درخت و گل و بوته داستان مفصلیه و تا دلتون بخواد نرم افزار و پلاگین و اسکریپت برای تولید درخت وجود داره...

اما اگر دوستان صرفا قصد دارند برای محوطه سازی و پرکردن صحنه از درخت و گل و بوته استفاده کنند فکر میکنم اونقدر مدل آماده با کیفیت وجود

داره که دیگه نیازی به مدلسازی تو این بخش نیست مثلا یکی از دلایل معروفیت Onyx همین قضیه مجموعه بزرگ مدلهای آماده ایه که به همراه داره اما ..........

اگه قصد تولید درخت و گل و بوته بصورت ویژه رو دارید باید خدمتتون عرض کنم علاوه بر Onyx و Speed tree cinema میشه روی Grow fx و Plant factory شرکت E-on

حساب کرد.

هر چند Onyx بصورت Standalone و پلاگین Max وجود داره اما صرف نظر از آرشیو فوق العاده اون بیشتر برای ساخت درختهای متراکم ایجاد شده اما در مقابل

Grow Fx تنها به صورت پلاگین Max وجود داره و فاقد آرشیو خاصیه ولی نه تنها درخت های گوناگون رو شبیه سازی میکنه و قابلیت انیمیت خوبی هم داره بلکه توانایی

فوق العاده ای برای ساخت گل و بوته و دشت و مزارع و .... داره و پشتیبانی بهتری از Alpha map میکنه و به شکل بسیار بهتر و نرمتری شاخه ها رو به تنه اصلی وصل میکنه

خلاصه اینکه اگه تنها قراره از آرشیو Onyx استفاده بشه و یا روی موضوعات آرشیو اون اصلاحات انجام بشه انتخاب خوبیه ولی اگر قراره مدلسازی درخت و گل و بوته در دامنه تفاوتهای زیاد

انجام بشه Grow fx مطمئنا انتخاب بهتریه و اگر دنبال دردسر نیستید استفاده از مدل های آماده رو که دیگه نگووووووووووووو!!!! بهترین انتخابه:green:

امیدوارم مطالب فوق مفید باشه

موفق باشید

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

در مورد مبحث realtime:

تو اکثر انجین های بازی ساز و نرم افزارهای Realtime نسخه Speed tree قراداره که کاره خودشو به خوبی انجام میده

اما اگه دنباله مطالب بیشتری هستید میتونید یه نگاهی به آموزشی شرکت 3d motive در این زمینه بندازید یا در سایت

Script spot تا دلتون بخواد script های نقلی برای تولید درخت وجود داره ****** اما............. عیدی من به شما ****

اگه گیر سه پیچ دادین به بحث درخت و اگه گیرتون اومد یه راست برید سراغ Silvador, Bohemia Interactive's rapid tree generator

شاخیه واسه خودش پدر سوخته:cool:

امیدوارم مفید بوده باشه.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا