لینک دادن به زیر منو در منوی کشویی

moonch

Member
با سلام
فرض کنید یک منو دارم که وقتی روش می رم، یک زیر منو باز می شه. من منو رو بصورت مووی کلیپ ساختم که این زیر منوتوی این مووی کلیپ قرار گرفته. در واقع زیر منو یه لایه درونی تر هست. می خوام وقتی روی زیر منو کلیک می کنم بره به یک فریم مثلا 20 .اگه اکشن رو برای لایه بالایی بنویسم که می گه این زیر منو رو نمی شناسه. اگه هم برای لایه درونی بنویسم که اعمال نمی شه چون فریم 20 من تو لایه ببیرونی هست.چطوری باید این کار رو انجام بدم؟

mohammad.sub7

کاربر فعال
دقیق متوجه منظور نشدم. اما میتونی: 1 تابع تو مووی کلیپ بیرونی یا روت بنویسی بعد به داخلی بگی تابع بیرونی رو اجرا کنه مثلا:
PHP:
MovieClip(parent).myfunction()

moonch

Member
فرض کنید یک منو دارم که بصورت مووی کلیپ هست. این منو در تایم لاین اصلیم قرار داره. وقتی داخل این مووی کلیپ میرم یک زیر منو باز میشه. می خوام وقتی روی این زیر منو کلیک می کنم بره فریم مثلا 20. این کد رو توی تایم لاین اصلی بنویسم یا تایم لاین زیر منو؟چطوری باید اینکارو انجام بدم؟

Amir02111

Member
هم می تونید داخل خود MovieClip بنویسید هم بیرونش ولی اگه بیرونش بنویسید کارتون بهتره چون زیاد کارتون پیچیده نمی شه که تو هر قسمت یک سری کد نوشته بشه

روش آدرس دهیشم اینطوری که به ترتیب از MovieClip اصلی آدرس دهی می کنیم و همسن طور میایم به پایین

مثلا شما فکر کنید که movieClip اول اسمش هست mc1 و MovieClip دوم که داخل MovieClip اول هستمم mc2

[PHPS]mc1.mc2.addEve...[/PHPS]

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا