لیست سایت های کاربران مجید آنلاین

freelearn

Banned
دامنه رایگان wex.ir

سلام
اینم دامنه رایگان برای شما دوستان گل مجید آنلاینی

www.wex.ir

موفق باشید

freelearn

Banned
انجمن بحث و تبادل نظر اسکریپت ها

سلام
اینم انجمن بحث و تبادل نظر در مورد انواع اسکریپت و سیستم ها مدیریت محتوا و مدیریت انجمن و ...

nilufar-abi

New Member
اینم سایت منه ، مطالب جامع و کامل درباره فال و طالع بینی + فال روزانه ، فال هفته و فال ماهانه با اپدیت همیشگی + مطالب جذاب دیگه ، خوشحال میشم سری بزنید : http://falgoo.net

danialkh

Member
سلام رفقا اینم سایته منه که یه فروشگاه آنلاین واسه محصولات خانگیه اگر مایل به تبلیغ بودید بهم اطلاع بدید این آدرس سایت www.eathshop.ir اینم آدرس ایمیلم [email protected]

Www.Nod98.IR

New Member
آنتی ویروس می خوای ؟ با پسورد و یوزر مجانی ؟

اگه همونطور که از عنوان مطلب پیداست دنبال آنتی ویروس به همراه پسورد و یوزر مجانی می خواین به لینک زیر برید !
شاید خیلی هاتون بگید که الاکی میگی ولی شما فقط با یک بار سر زدن به اون سایت متوجه راست بودن مساله میشید.
صاحب این سایت من هستم و هر روز روش پسورد و یوزر مجانی جدید میگذارم بدون هیچ طمعی چون اگه به اون برید میبینید که نه تبلیغی درونش هست نه چیز دیگه !
و من این سایت رو برای کار اولم زدم و میخواستم کمکی کنم به کامپیوتر های اغلب بی دفاع ایران.
خوب های این انتی ویروس اینه که اپدیتش بیشتر از 5 دقیقه طول نمی کشه و سریع ترین انتی ویروز دنیاست.
اگه سوالی داشتی بپرسید
1.gif

در صورتی که ممکن هست به من کمک کنید و یک لینک نا قابل از وبلاگ یا وبسایتتون بدین و به من خبر بدید تا لینکتون کنم.
1.gif

MadikaCo

Well-Known Member
آخرین ویرایش:

Azot

New Member
سایت تخصصی موبایل www.icemob.net

ضمنا قصد فروش سایت رو دارم .

امکانات سایت :

1-سیستم زیبای مووبل تایپ 4.261 همراه با قالب اختصاصی و 117 پست کامل
2-پیج رنک سایت : 2
3-دارا بودن انجمن MyBB با 460 پست و 90 کاربر
4-دارا بودن بهترین نتایج در گوگل . نمونه :

جستجو (گوگل) : سایت تخصصی موبایل
دومین نتیجه از صفحه اول

5-دارا بودن بهترین Seo در بین سایت های همکار : به طوری که 1 دقیقه پس از ارسال مطلب ، مطلب شما در اولین صفحه ی نتیجه ی گوگل قرار خواهد گرفت .
6-بازدید کل (بر اساس نتیجه وبگذر) : 28000
بازدیدکننده ی متوسط روزانه : 90
7-رنک الکسا
8-هاست 5 گیگابایت همراه با 50 گیگابایت پهنای باند و پنل cPanel

الان 75 هزار تومان مشتری داره
اگه قصد خرید دارید با ایمیل من ([email protected]) یا از طریق پیام خصوصی اقدام کنید .

آخرین ویرایش:

kochekian

New Member
سلام
دوستانی که دوست دارن از یه سایت از صفر شروع کنند
و به خودشون و یه سایت و عده ای از افراد تازه وارد کمک کنه به این سایت سر بزنید

http://forum.stm.ir/
الیته هنوز داره روش کار میشه ولی شما به ما کمک کنید که بهتر بتونیم بسازیمش

جدیدترین ارسال ها

بالا