لیست سایت های کاربران مجید آنلاین

نرم افزار صنعتگر

دوست داشتم نرم افزار ايراني صنعتگر را كه جديدا بصورت حمايتي و رايگان در اينترنت عرضه شده را معرفي كنم امكانات اين نرم افزار:
مرورگر فارسي
حسابداري كامل
تقويم 1000 ساله
مديريت زمان
ارسال فاكس
ارسال ايميل
كارتابل براي واحدهاي صنعتي، تجاري و خدماتي
آموزش مولتي مديا
و
...

براي دريافت و دانلود نرم افزار بايد به سايت نمايشگاه مجازي به آدرس
http://www.smesfair.com/Main/default.aspx
رفته و دانلودش كنيد.
براي من كه جالب بود

aquaquest

Member
پلاک

پلاک
وبلاگ جامع دفاع مقدس شامل بخش های خاطرات جنگ ، داستان ها ، اشعار ، وصیت نامه شهدا ، دل نوشته ها ، زندگی نامه و عملیات ها ، تصاویر ، اسناد و فیلم های مستند جنگ تحمیلی
آماده ی تبادل لینک با تمام وبلاگ ها و سایت هایی که قوانین جمهوری اسلامی ایران را رعایت می کنند

mohsensemsarpour

کاربر فعال
پلاک
وبلاگ جامع دفاع مقدس شامل بخش های خاطرات جنگ ، داستان ها ، اشعار ، وصیت نامه شهدا ، دل نوشته ها ، زندگی نامه و عملیات ها ، تصاویر ، اسناد و فیلم های مستند جنگ تحمیلی
آماده ی تبادل لینک با تمام وبلاگ ها و سایت هایی که قوانین جمهوری اسلامی ایران را رعایت می کنند

سایت قشنگی بود اگر خواستید تبادل لینک انجام می دیم www.artiranclub.com

aquaquest

Member
برهان

برهان
وبلاگ تخصصي قرآن کريم شامل بخش هاي آموزش قرآن ، زن در قرآن ، مثل هاي قرآني ، موبايل قرآني ، پاسخ به شبهات قرآني ، جلوه هايي از نو قرآن و ...
آماده ي تبادل لينک با تمامي وبلاگ هاي مذهبي
http://borhan.rasekhblog.com

saeinik

New Member
با سلام خدمت دوستان با اینکه دوست عزیزمون فرمودن آدرس وبلاگ قرار ندین ولی خوب منم جوونم دلم می خواد به منم توجه کنین چی میشه مثلاً. آدرس زیر وبلاگ بنده هست که متشکل از آموزشهای قدیمی مجید آنلاین هست و یک تعدادی هم از مجموعه آموزشهای Photoshop Top Secret هست. البته باید بگم اکثر آموزشهای موجود در مجید آنلاین یکم خلاصه بودن من تمام آموزشها رو یکبار انجام دادم و آموزش کامل رو ترو تمیز قرار دادم.

www.photoshop2010.blogfa.com

miladanimator

Active Member
نیازمندی های آنلاین توکان ، رسانه تبلیغاتی شما ...

نیازمندی های آنلاین توکان ، رسانه تبلیغاتی شما

وب سایت تبلیغاتی توکان ، یک نیازمندی های آنلاین است که شما می توانید آگهی مرتبط با محصولات ، خدمات و کسب و کار خود را به صورت رایگان در دسته بندی های متنوع ثبت کنید ...

به هنگام عضویت نیز 15000 تومان اعتبار به شما هدیه داده می شود که می توانید از آن برای درج آگهی های ویژه استفاده کنید ...

همراه با لینک باکس ویژه جهت افزایش بازدید سایت و وبلاگ و نیز ثبت آگهی در لینک باکس و افزایش بازدید از آگهی - همراه با امکان افزایش موجودی با قرار دادن لینک باکس در سایت و وبلاگ خود ...

آگهی های ثبت شده در سایت توکان ، چند ساعت پس از قرار گیری در سایت ، در موتورهای جستجو ایندکس می شوند ...

درحال حاضر نیز یک مسابقه با عنوان "جشنواره کلیک های طلائی" در سایت در حال برگزاری است . برای شرکت در مسابقه و کسب اطلاعات بیشتر از این لینک استفاده کنید . (یک مسابقه و ده برنده)

در صورتی هم که سایت شما دارای پیج رنک 2 به بالا و یا رتبه الکسای زیر 100000 باشد ، می توانید در قسمت "تماس با ما" سایت درخواست تبادل لینک دهید ...

آخرین ویرایش:

freelearn

Banned
درج آگهی رایگان

اینم سایت جدید من:

نیازها::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
www.niazhaa.com :oops:
درج آگهی رایگان، نیازمندیها، تبلیغات رایگان
فعلا که درج آگهی هفت ستاره رایگان هست تا بعد ببینیم چی میشه!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

آیا فروشنده کالای خاصی هستید؟ آیا ارائه دهنده خدمات خاصی هستید؟ درج آگهی رایگان به مدت 3 سال....:oops:

آخرین ویرایش:

nsw.ir

New Member
پایگاه خبری وب سایتهای خدماتی شروع به کارکرد.
با سلام
بدین وسیله از کلیه سرویس های خدماتی از جمله سرویس های وبلاگ دهی ، سرویس های میزبانی وب ، سرویس های کسب درآمد ، سرویس های هک وامنیت وتمامی وب مستر های گرامی دعوت می شود که ما را برای ارائه اخبار شان یاری نمایند.
این سرویس های می توانند از فروشهای ویژه هاستینگها ، معرفی هاستینگها ، معرفی سرویس های وبلاگ دهی ، اخبار وتغییرات سرویس های وبلاگ دهی و… باشد.
www.nsw.ir

amir alyasin

New Member
سلام به همه این اولین پست من تو مجید آنلاین هستش
به همه دوستانی که دارن سایت میزنن پیشنهاد میکنم یه تماس با [email protected]
بگیرن

جدیدترین ارسال ها

بالا