لیسانس cpanel

hamids68

Member
سلام

از یه دیتا سنتر آمریکائی میخوام مستقیما سرور بگیرم . مثل اینکه cpanel نداره.اگه قرار باشه که سی پنل نصب بشه باید چه نسخه ای نصب بشه و هزینه اش چقدره...یه چیزی توی سایت خودش دیدم که هم میشه اجاره کرد و هم خرید...یه همچین چیزی... درست متوجه نشدم منظورش چی هست... می خواستم بپرسم که ارزانترین و بهترین روشی که بشه نرم افزارو نصب کرد و مشکل قانونی هم پیش نیاد چی هست.. یه مقدار توضیح بدید ممنون میشم

Mozafary

Member
سلام
هزینه Cpanel حدود ۵۰دلار در ماه هست.که بسته با جایی که خرید میکنی میتونه ارزونتر هم بهت بده.اگر از برخی فروشنده ها خرید کنی میتونی حدود ۳۴دلار هم گیر بیاری.(برای استفاده خارجی منظورمه)
دیتاسنتر های امریکایی معتبر همشون Cpanel دارن و حدود ۲۰تا ۲۵دلار میدن.عجیب هست که میگید Cpanel نداره!
سلام

از یه دیتا سنتر آمریکائی میخوام مستقیما سرور بگیرم . مثل اینکه cpanel نداره.اگه قرار باشه که سی پنل نصب بشه باید چه نسخه ای نصب بشه و هزینه اش چقدره...یه چیزی توی سایت خودش دیدم که هم میشه اجاره کرد و هم خرید...یه همچین چیزی... درست متوجه نشدم منظورش چی هست... می خواستم بپرسم که ارزانترین و بهترین روشی که بشه نرم افزارو نصب کرد و مشکل قانونی هم پیش نیاد چی هست.. یه مقدار توضیح بدید ممنون میشم

irlogo

Active Member
خوب لابد دیدن ایرانی هستین گفتن ندارین
مثلا تو IWeb وقتی میرین یه سرور سفارش بدین وقتی میبینه Ip ایرانی هست سی پنل رو جز< لیست انتخابی پنل ها نمیاره!

لایسنس اکسترنال بگیرین که لاسنیسش ایکسپایر نشه
اگر خواستید جهت سرور اختصاصی ماهانه 40 هزار تومان با نصب

hamids68

Member
ممنون از جواب

خوب من می خوام از 1and1 بگیرم که مثل اینکه پلسک نصب کردن
http://order.1and1.com/xml/order/Se...2E644EDFA35889.TC60b?__frame=_top&__lf=Static
من به این خاطر صحبت از سی پنل کردم چون فکر می کردم همه از اون استفاده می کنن و از او ن بیشتر از plesk و directadmin
راضی هستند...ولی یه مقدار تحقیق کردم دیدم پلسک هم نرم افزار خوبیه و حتی گاهی قابلیت هاش بیشتر از سی پنل هست
http://123-web-host.com/compare-hosting-control-panels.html
کسی هم که صحبت های مقدماتی رو برای اداره سرور باهاش کردم ظاهرا مشکلی با 1and1 و پلسک نداره...

حالا به نظر شما حتما باید سی پنل نصب باشه؟... من فعلا از روش شرینگ و از سی پنل 11 استفاده میکنم

mehriz

Active Member
ممنون از جواب

خوب من می خوام از 1and1 بگیرم که مثل اینکه پلسک نصب کردن
http://order.1and1.com/xml/order/Se...2E644EDFA35889.TC60b?__frame=_top&__lf=Static
من به این خاطر صحبت از سی پنل کردم چون فکر می کردم همه از اون استفاده می کنن و از او ن بیشتر از plesk و directadmin
راضی هستند...ولی یه مقدار تحقیق کردم دیدم پلسک هم نرم افزار خوبیه و حتی گاهی قابلیت هاش بیشتر از سی پنل هست
http://123-web-host.com/compare-hosting-control-panels.html
کسی هم که صحبت های مقدماتی رو برای اداره سرور باهاش کردم ظاهرا مشکلی با 1and1 و پلسک نداره...

حالا به نظر شما حتما باید سی پنل نصب باشه؟... من فعلا از روش شرینگ و از سی پنل 11 استفاده میکنم

Cpanel را اكثر كاربران بدليل سهولت در كار و ظاهر گرافيكي انتخاب ميكنند به همين جهت اكثريت Cpanel را مي پسندن . پنل هايي ديگر در حالي كه پنل هايي ديگه امكانات بهتري داشته باشد . مجدد رو به ‍Cpanel مي اورند و Cp را مي پسندن

irlogo

Active Member
خوب البته سی پنل فشار کمتری هم به سرور میاره
دایرکت ادمین هم خیلی ارزان و عالی هست

Mozafary

Member
در اینکه Cpanel امکانات/کاربر/مستندات/پشتیبانی و توسعه پویاتری نسبت به بقیه ی کنترل پنلهای هاستینگ(چه ویندوزی و چه غیرویندوزی ) داره فکر نکنم جای شک باشه.
در مورد load باید بگم این کنترل پنلها نیستن که بار به سرور وارد میکنن.تمام(اغلب)اونها از بسته های یکسان مدیریتی و سرورهای یکسان استفاده میکنن.بطور مثال همه از bind apache mysql استفاده میکنن این سرویسها هستن که بار دارند و نه کنترل پنلها.
کنترل پنل تنها کاری که انجام میده ساده کردن ارتباط ما با سرویس ها هست همین!
اینکه چه پنل انتخاب کنید به پارامترهای زیادی بستگی داره که مهترینش اینهاس:
۱ پول و هزینه مورد نظر
۲ تعداد مشتری
۳ نوع مشتری و سلیقه اونها
۴ دیتاسنتر
۵ پشتیبان و مدیرسرور
۶ سابقه شما!!و کنترل پنلهای قبلی
۷ علاقه شخصی
۸ یک امکان ویژه که ممکن هست فقط توسط یک کنترل پنل خاص پشتیبانی بشه

اینم بد نیست:
http://www.google.com/search?q=plesk+vs+cpanel+vs+directadmin
می تونی لینک و یا مقاله ای رو معرفی کنی که تحقیق کرده باشه کدام از این سه نرم افزار فشار کمتری به سرور میارن؟ من گشتم
موفق نشدم پیدا کنم

hamids68

Member
توضیحات خوبی بود خیلی به درد مدیر سایت های حرفه ای و مدیر هاست های معمولی تا حرفه ای می خوره...توی نتایج جستجوئی که برای گوگل معرفی کردی این مقاله به نظرم اینها رو مفید و مختصر مقایسه کرده بود
http://blog.readysetconnect.com/200...es-cpanel-vs-directadmin-vs-plesk-vs-hsphere/
سی پنل طرفدار بیشتری داره چون یادگیری اش راحت تره و مخصوصا مورد توجه هاسینگ ها هست... اما اشکالاتی هم داره...
پلسک یادگیری اش کمی سخته برای تازه کارها ولی امکانات بیشتری از سی پنل داره... و قدیمی ترین هست...
من به این دلیل نتیجه تحقیق رو خواستم چون دیدم خود سی پنل نرم افزار جدید و قدیمشو از نظر فشار سرور مقایسه کرده بود
و گفتم شاید چنین کار اماری برای اون سه نرم افزار با هم انجام شده باشه
http://www.cpanel.net/products/cpwhm/cpanel11/new-features.htm

اما با توجه به شرایط من که سایت گردش مالی نداره و برنامه گردش مالی دار کردن هم تا 5 سال دیگه ندارم( بیشتر هدف افزایش کاربران هست...) ماهی 40 تومن دادن برای سی پنل فکر نکنم کار درستی باشه... باید سعی کنم خودمو با شرایط پلسک سازگار کنم...چون
هاست خوبی هست 1and1

Mozafary

Member
اگر تجاری کار نمیکنی چرا از کنترل پنلهای رایگان مثل webmin یا lxadmin استفاده نمیکنی؟pleskهم همچین ارزون نیست!

hamids68

Member
اگر تجاری کار نمیکنی چرا از کنترل پنلهای رایگان مثل webmin یا lxadmin استفاده نمیکنی؟pleskهم همچین ارزون نیست!

مهمترین هدف پروژه سایت تجاریته... منتها می خوام وقتی اقدام کنم که به 100 هزار unique visitor در روز برسم(فعلا 10 هزار هست) و دو م اینکه تا وقتی به 100 هزار میرسه یه دوره تحصیلی ناتمامی هست که باید طی بشه که بی ارتباط با پروژه نیست و به اهداف بعدی کمک میکنه..

خوب شد در مورد پلسک پرسیدی... مگه توی پلنی که 1and1 معرفی کرده پلسک رو با پنل بطور رایگان نمی دن؟ یا اینکه باید پول جداگانه پرداخت بشه؟
http://order.1and1.com/xml/order/Se...C869BEF9CAF926.TC60b?__frame=_top&__lf=Static

irlogo

Active Member
می تونی لینک و یا مقاله ای رو معرفی کنی که تحقیق کرده باشه کدام از این سه نرم افزار فشار کمتری به سرور میارن؟ من گشتم
موفق نشدم پیدا کنم
البته طبق تجربه ای که داشتم گفتم!
ممکن هست اشتباه هم بگم ولی تصورم بر چیزی هست گه عرض کردم

hamids68

Member
موضوع subdomain و Email چیه توی مشخصات سرورهاش؟!!!!
]

قائدتا شما باید بیشتر وارد باشی...من دقیق نمیدونم شاید منظورش از subdomain تعداد ساب دومینی هست که میشه اختیار کرد
که 20 تا گذاشتن... ایمیل هم مثل اینکه تعداد اکانت هائی هست که میشه برای کاربران ایجاد کرد...

اون مورد پلسک رو من هم سوال داشتم ازت که آیا پلسک در پکیج ارائه شده رایگان ارائه میشه یا پولش جداگانه حساب میشه...چون مطمئن نیستم

Mozafary

Member
همین دیگه!روی سرور اختصاصی که محدودیت در مورد تعداد ایمیل و ساب دامین وجود نداره!این جوری که این نوشته روی سرور میدن بهت Pleskرو اما این مشخصات مشکل داره ها،یک داستانی داره.من نمیدونم اگه کسی که از اینها خرید کرده بگه بهتره!
میدونی که این سرور ۹۹دلاری حداقل ۱ساله باید خریداری بشه؟
من Theplanet یا Softlayer رو ترجیح میدم :D
]

قائدتا شما باید بیشتر وارد باشی...من دقیق نمیدونم شاید منظورش از subdomain تعداد ساب دومینی هست که میشه اختیار کرد
که 20 تا گذاشتن... ایمیل هم مثل اینکه تعداد اکانت هائی هست که میشه برای کاربران ایجاد کرد...

اون مورد پلسک رو من هم سوال داشتم ازت که آیا پلسک در پکیج ارائه شده رایگان ارائه میشه یا پولش جداگانه حساب میشه...چون مطمئن نیستم

hamids68

Member
اگه سایتی 20 ساب دامین فعال داشته باشه که چیزی شبیه یاهو میشه...من فکر نکنم حالا حالا ها احتیاج به 20 تا ساب دامین داشته باشم... برنامه ای هم برای واگذاری اکانت ایمیل به کاربرای عادی ام ندارم... به تیم های تحریریه مون چرا که اونم فکر نکنم بیش از 500 تا بشه...که البته خیلی هم ضروری نیست

خوب من هنوز 100%این دیتا سنتر رو انتخاب نکردم تا آخر فروردین امسال وقت دارم... هاست فعلی قول همکاری داده . از نظر مقررات مالی باید با این دیتا سنتر بیشتر صحبت کنم خوشبختانه ایمیل ها رو سریع جوا ب میدن. یه چیزهائی در اینمورد نوشته که دقیق متوجه نشدم چی میگه...ولی انگار میگه هر موقع که بخواهید بقیه پول یکسالتونو برمی گردونیم...ولی این دیتا سنتر نزدیک 2.5 میلیون دامین
و 43000 سرور رو داره سرویس میده و از قدیمی های بازار هاست آمریکا هست
http://www.webhosting.info/webhosts/reports/total_domains/ONEANDONE.COM
و به نظر من یه خوبی های داشته که مشتری گیر شده وگرنه به این عظمت نمیرسید... منظور اینکه خود مشتری هاش بهم خبر میدن... اما به هر حال تحقیقاتم ادامه داره... دنبال سایت هائی هستم که توسط اونها میزبانی میشه می خوام مدیر سرور هاشون یا وب مستر هاشون صحبت کنم می تونی راهنمائی کنی چطور می تونم پیدا شون کنم ؟

من توضیح مالی اونها رو اینجا مینویسم

International Customers:
Special conditions apply.
Payment Policy:

Your account will be automatically charged at the beginning of each billing cycle for the entire cycle. Billing cycles will continue automatically until the package is canceled by the customer.
In the event of a cancellation of a package in the middle of a billing cycle, the amount paid in advance will be reimbursed at a pro-rate per the Terms and Conditions of your contract.
Special Offers:
Servers:
Server packages have a monthly billing cycle.
A minimum contract term (MCT) of 1 year applies to your package when you order the software suite.
The MCT period begins on the day the package is ordered. If you have already opted for a 24 month MCT, there is no additional MCT period.
Servers cannot be ordered from outside the US or Canada.

Mozafary

Member
بحث این نیست که یک سایت با ۲۰ساب دامین چی میشه!بحث این هست که سرور اختصاصی = عدم محدودیت
1and1یک شرکت با سابقه و معتبر هست
سرور ۹۹دلاری که در لینک بود بصورت 12month contract هست!
اینم جالب بود!
Servers cannot be ordered from outside the US or Canada
فاشیستن؟

hamids68

Member
چون بحث اصلی در باره سی پنل بود و هست...بهتره که بحث به مطلب غیر مرتبط کشیده نشه...من اطلاعات اولیه ای که در باره سی پنل و پلسک لازم داشتمو کسب کردم. که به نوبه خودش یه جو ر تحقیق در باره 1and1 و پلن هاشون هست.در باره مسائل دیگه هم در حال تحقیق هستم.که یکیش روشن شدن نحوه پرداخت پول و احیانا کنسل کردن میزبانی هست که هنوز برام واضح نیست و یا اینکه
دوست دیگه ای که تا حدی به مسائل سرور آشنا هست میگه عیب پلن های اونها اینه که قابلیت ارتقا ندارن... که این هم برام واضح نیست...

من با یکی از اقوامی که مقیم کانادا هست هماهنگ کردم که بنام خودش برام اجاره کنه...

hamids68

Member
بر گردیم به بحث سی پنل که هنوز حرف هائی برای گفتن هست...

فعلا نظرم از 1and1 برگشته چون دیتا سنتر های دیگه فاکتور های مثبت بیشتری دارند...مثل iweb که یکی از محاسنش ارتقاء پذیر بودن اون هست... میشه با قیمت کمی بیشتر از 1and1 سرور خوبی انتخاب کرد...

اما در مورد سی پنل با iweb چت کردم گفتند که سی پنل به ایرانی ها سوریه ای ها کوبائی ها و خلاصه چند تا کشور دیگه اجازه استفاده نمیده لینکشم داد. منم مطلب مربوط به اون کشور ها رو جدا کردم.. شاید به درد بقیه دوستان هم بخوره
http://www.cpanel.net/legal.html

cPanel product is currently prohibited for export or re-export to Cuba, North Korea, Iran, Iraq, Libya, Syria and Sudan or to any country subject to relevant trade sanctions

گفت اگه نرم افزار دیگه ای انتخاب کنی مشکلی نیست... که دیدم پلسک رو ماهی 15 دلار نوشته...

جدیدترین ارسال ها

بالا