اگه سایتی 20 ساب دامین فعال داشته باشه که چیزی شبیه یاهو میشه...من فکر نکنم حالا حالا ها احتیاج به 20 تا ساب دامین داشته باشم... برنامه ای هم برای واگذاری اکانت ایمیل به کاربرای عادی ام ندارم... به تیم های تحریریه مون چرا که اونم فکر نکنم بیش از 500 تا بشه...که البته خیلی هم ضروری نیست
خوب من هنوز 100%این دیتا سنتر رو انتخاب نکردم تا آخر فروردین امسال وقت دارم... هاست فعلی قول همکاری داده . از نظر مقررات مالی باید با این دیتا سنتر بیشتر صحبت کنم خوشبختانه ایمیل ها رو سریع جوا ب میدن. یه چیزهائی در اینمورد نوشته که دقیق متوجه نشدم چی میگه...ولی انگار میگه هر موقع که بخواهید بقیه پول یکسالتونو برمی گردونیم...ولی این دیتا سنتر نزدیک 2.5 میلیون دامین
و 43000 سرور رو داره سرویس میده و از قدیمی های بازار هاست آمریکا هست
http://www.webhosting.info/webhosts/reports/total_domains/ONEANDONE.COM
و به نظر من یه خوبی های داشته که مشتری گیر شده وگرنه به این عظمت نمیرسید... منظور اینکه خود مشتری هاش بهم خبر میدن... اما به هر حال تحقیقاتم ادامه داره... دنبال سایت هائی هستم که توسط اونها میزبانی میشه می خوام مدیر سرور هاشون یا وب مستر هاشون صحبت کنم می تونی راهنمائی کنی چطور می تونم پیدا شون کنم ؟
من توضیح مالی اونها رو اینجا مینویسم
International Customers:
Special conditions apply.
Payment Policy:
Your account will be automatically charged at the beginning of each billing cycle for the entire cycle. Billing cycles will continue automatically until the package is canceled by the customer.
In the event of a cancellation of a package in the middle of a billing cycle, the amount paid in advance will be reimbursed at a pro-rate per the Terms and Conditions of your contract.
Special Offers:
Servers:
Server packages have a monthly billing cycle.
A minimum contract term (MCT) of 1 year applies to your package when you order the software suite.
The MCT period begins on the day the package is ordered. If you have already opted for a 24 month MCT, there is no additional MCT period.
Servers cannot be ordered from outside the US or Canada.