لپ تاپ BenQ JoyBook 7000 زیر قیمت به همراه وسایل جانبی اضافی + اشانتیون برای خریدار

سلام به همه ی دوستان

یه دونه لپ تاپ BenQ مدل Joybook 7000 خیلی تمیز رو میخوام بفروشم . دلیل فروش روهم اگه بخواین باید بگم که تنها دلیلش اینه که الان به غیر از این لپ تاپ benQ سه تای دیگه لپ تاپ دارم که واقعا بی استفاده شدن برام . از این لپ تاپ هم خیلی کم استفاده کردم و الان که دارم این پست رو میزنم خاموش رو میز هستش .حتی اون دلق روش رو هم هنوز نکندم . تمام وسایل این لپ تاپ کامل هست و به اضافه ای اون وسایل یه تعداد وسیله رو هم به کسی که بخره اشانتیون میدم این وسایل :
دو تا کیف لپ تاپ + یک اسکنر BenQ مدل 5550T هست . قیمت این سه تا بیشتر از 150 هزار تومن هست که همون جوری که گفتم به عنوان اشانتیون تقدیم میشه .
من حدود 6 ماه پیش این لپ تاپ رو 1.770.000 (یک ملیون و هفتصد و هفتاد هزار تومن) خریدم . الان قیمت پیشنهادی من 1.400.000 (یک ملیون و چهار صد هزار تومن هست) . البته برای کسی که خریدار باشه میتونم یه مقدار هم تخفیف بدم .
در موقع خرید هم هر جوری که خواستید تست کنید چه از لحاظ سخت افزاری و چه نرم افزاری، تا هیچ حرف و حدیثی هم وسط نباشه. مشخصات و عکس لپ تاپ رو هم براتون میزارم که ملاحظه کنید :
فقط جون مادرتون اگه قصد خرید دارید مطرح کنید و الکی پست یا پی ام نزنید. در ضمن الکی هم قیمت نپرونید و قیمت های خنده دار نگید چون اینجوری هم وقت من گرفته میشه و هم خودتون .
گراسیاس ! (سپاس):oops:

-------------------------------------
00122472.jpg

287b196ff9897e510d59cda03716ee059f72.jpg

09_resize.JPG
-------------------------------------
4de428l.jpg

2jai0kn.jpg

4g8s5qc.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا