لينك باكس موجي...!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

babakslt

Member
اگه این رو تاپیک رو نیگاه کرده باشین طرح من رو دیدن... در این طرح چیزی هست که فکر کنم آموزشش خالی از لطف نباشه مخصوصاً برای اون دسته از افرادی که برای شبکه Template طراحی می کنند.

اینکار برای جاهایی بدرد می خوره که بخواین یه منو یا یه قمست رو جدا کنین و بخواین به مصلاً یک link box اختصاص بدین.
چیزی که در نهایت حاصل می شه چیزهایی نظیر انهاست....:D
7.gif
مثلا می خوایم 10 تا جعبه ی کوچولو کنار هم داشه باشیم که توش لینک های ثابتمون رو قرار بدیم.
خب کار نداره شروع کنیم....
1- اول یه فایل جدید بازکنین(به هر اندازه ای خواستین فرق نداره، بستگی به اندازهی جعبه ها...)
2- اینا رو فشار بدین: ctrl + ; بعد ctrl+shift+'(اگه حالت Snapفعاله نمی خواد اینکار رو بکنین...) الان شما یه سری خط راهمنا رو صفحه دارین...(ابزرا کارآمدی است ازش استفاده کنین خیلی سرعت رو بالا می بره.. واقعا میگم;))
3- خب حالا یه محدوده رو برای جعبه انتخاب کنین.. و یه رنگ بک گراند بهش بدین و بعد هم از Edit>Stroke… دورش یه کادر ایجاد کنین... و 10 تا از این جعبه رو زیر هم بچینید.(این کار رو با انتخاب Move Tool(کلید V از روی کیبرد) و نگه داشتن همزمان Alt و بعد Drag کردن شکل می تونین انجام بدین و در نهایت برای اینکه جعبه ی جدید دقیقا زیر اولی و ... باشد می توانید در هنگامdrag کردن(در هنگام نه از همون اول) Shift رو نگه دارید.)
4- خب حالا شما یه سری جعبه دارین که مرتب زیر هم چیده شده... تا همینجاش یک موفقیت بزرگ نسیب شما شده چون تونستین از آموزشها ی من سر دربیارین و این یعنی IQ شما بالاتر از اون چیزیه که فکر می کنین:lol::D تا حالا باید چیزی این تریپی داشته باشین درسته؟
1.gif

5- حالا می خوایم گوشه ها رو کج و معوج کنیم.. اول اگه توجه کنین هر کدوم از جعبه ها توی یه لایه هستش پس همه ی لایه ها رو به هم قفل کنین(برای اینکار از این شکل
3.gif
کمک بگیرین اونجایی که یه زنجیر هست واسه شما باید خالی باشه روش یه بار کلیک کنید) و Ctrl+e رو فشار بدین ... حالا همه ی لایه ها ی قفل شده باهم یکی شدن. هر طور که شما بخواین برای اینکار با فتوشاپ اشکال مختلفی می تونین درست کنین. مثلاً یکیش اینه که من الان می گم ولی راه های دیگه ای هم از اینجا مشتق می شه که در همون جا بهش اشاره می کنم. خب حالا اونقسمتی رو می خواین بهش موج بدین رو اتخاب کنین... نیگاه
2.gif

6- و حالا این رو انتخاب کنین Filter>Distort>Shear… و حالا می تونین شکلی که می خواین رو به دست بیارین مثلا اینطوری بذارینش... توجه کنید که از قسمت Undefined Areas گزینه ی Repeat Edge Pixels رو انتخاب کنین چون اگه بذارین Warpبکنه دردسر داره...
4.gif

7- حالا باید چیزی شبیه این داشته باشین...
5.gif

خب نیازه بگم اینجا یه مشتق می خوره یعنی یه چند خط بالاتر می خورد... یعنی شما می تونستین مثلا با Feather کردن Selectionتون از هر فیلتری که می خواستین اتفاده کنین مثلا از همین قسمت Distort می تونستین از Wave از Ripple از Zig Zag یا از هر کدوم یا اصلاً چنتاشون باهم استفاده کنین حاصل چیزی می شد شبیه اینا....

6.gif

آره قبول دارم یکم غیر طبیعی و بده ولی اینا قفط نمونه هستن و شما می تونین از هر کدوم به طور ملایم یا هر طوری که می خواین استفاده کنین....

اوه اوه اصلاً داشت یادم می رفت حالا اینطوری شده کارتون درسته؟:D

7.gif

مخلصيم.. سوالي بود در خدمتيم..
فعلا

mostafa_az

Well-Known Member
جالب بود . دستت درد نكنه بابك جان

راستي امضات خيلي رديفه :wink:

مخلصيم
مصطفي

babakslt

Member
:lol:مخلصيم داداش امضا که نه سايت خودت باحاله(چي فحش دادي:دي)
مرسي بچه ها راستش چون کاربر جديد زياد داريم من سعي کردم خيلي ساده بگم يا يه سري چيزهاي ديگه رو تو همين آموزش بدم فکر کنم اينجوري بهتر باشه... نه؟

مخلص همه
فعلا

FashisT

Active Member
مرسی بابک جالب بود!
راستی اگه امضاتم یکم کوچیک کنی بهتره
14.gif

فعلا
13.gif

babakslt

Member
چشم هم از امضا هم از تکرار ولي عزيزم شما بگين دقيقاً کجا مد نظرتونه تا من خدمتتون بگم....

mostafa_az

Well-Known Member
همش رو آموزش بده بابك جون . من تو كف همشم .

راستي بر وبچ نظرتون درباره طراحي irandesigners.ir چيه ؟ ( نزن شهرام:wink: )

مخلصيم
مصطفي

FashisT

Active Member
میزنم خوبم میزنم
10.gif

کسی حق نداره بهش جواب بده
30.gif
1.gif

بابک اون آموزشه اممضاتم بزاری بد نیست
14.gif

فعلا
13.gif

babakslt

Member
واييييييييي من يهو چي معروف شدم بابا.. آبي کجايي سايان کجايي.. آقا مهرداد(اينو داشتي شهرام) کجايي که يه بار اسمتو بردم همه مي شناسمم... وااااااااااااي.. منو بيگيرين...:mrgreen: :lol:

خب از شوخي گذشته.. چشم... ولي چيزه خاصي نيستش که.. ببينين وقتي يه قسمت رو select مي کنين و بعدfeather ميکنين در واقع مي آيين اون selection رو محو مي کنين.. خب منم همين کار رو کردم... و بعدش از فيلتر هاي سري Distrot که نظم تصوير رو بهم مي زنن استفاده کردم و يه دونه هم ترکيبي بود و چنين چيزهايي به دست اومد.. شما هم بخواين ور برين چيز هاي بهتري بدست مي آرين.. شرمنده ايمان عزيز من متوجه نشدم منظور دقيقاً از "این افکتی که روی نوشته دادی منظورمه" چيه.. من text نذاشتم که اصلاً....

خب... باز هم در خدمتم...

راستي شهرام تو آموزش امضات رو بذار منم مي ذارم... خوبه:mrgreen:
شوخي بود چشم...
آها داشت يادم مي رفت مصي جون من يه چيز بگم... رنگ قرمز تو سياه بازديد کننده رو فراري ميدا... يکم آرامش بخش باش :دي

تابعد...:mrgreen:

iman1981

Member
منظورم همین حالتیه که روی نوشته هاست منظورم تکست بودنشان نبود.
نمیدونم اسمشو چی باید بزارم حالت سوختگی , گداختگی , زردی ,.... :wink:

iman.prs

Active Member
1
بر وبچ نظرتون درباره طراحي irandesigners.ir چيه ؟
2
3
رنگ قرمز تو سياه بازديد کننده رو فراري ميدا... يکم آرامش بخش باش

4
iman.prs گفت:
بر وبچ نظرتون درباره طراحي irandesigners.ir چيه ؟
رنگ قرمز تو سياه بازديد کننده رو فراري ميدا... يکم آرامش بخش باش

!!

كلكسيون زيرپا گذاشتن قوانين ! :-? :wink: :) :D :mrgreen:

babakslt

Member
تو غير ايراد گرفتن کاري بلد نيستي [...] يه چي بهت بگم...
اون هم چشم ايمان جان(منظورم اون يکي ايمان بود Prs به خودت نگير) بذار فردا مي گم الان خداييش وقت ندارم...

تابعد...:mrgreen:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا