تایپوگرافی هم یکی از روشهای طراحی لوگو هست والبته در جاهای دیگه و برای کارهای دیگه هم کاربرد دارهاول این که این طرح تایپوگرافی محسوب میشه و لوگو نیست
تایپوگرافی هم یکی از سبک های طراحی لوگو هستاول این که این طرح تایپوگرافی محسوب میشه و لوگو نیست
دوم این که بهتر بود در کلمه ی ماندگار "ن" و "د" یکم به هم می چسبیدن تا خوانایی رو بالا ببرن
پیچ و تاب ها هدفمند بوده ولی ظاهرا در انتقال مفهوم موفق نبودمترکیب خوبی نداره خیلی پیچ و تاب الکی به حروف دادین
حروف و کلماتت پایه و بیس ثابتی ندارن
ممنون از اینکه اسم فونت رو بهم یادآوری کردید!!این خط "کرشمه" هست
فونتش هم موجوده
فکر نکنم کار خاصی کرده باشید
خب وقتی میگی هدفمند بوده یعنی اینکه میگی خودم طراحی کردم! اصلا اسمی از فونت نبردی.* ترکیب خوبی نداره خیلی پیچ و تاب الکی به حروف دادین
** پیچ و تاب ها هدفمند بوده ولی ظاهرا در انتقال مفهوم موفق نبودم
اینجا هم میتونی بگی خود فونت اینجوری بوده ولی نگفتی!* دوم این که بهتر بود در کلمه ی ماندگار "ن" و "د" یکم به هم می چسبیدن تا خوانایی رو بالا ببرن
ناراحت نشدم. جواب شما رو دادم. lاگه به فونت دقت کرده باشید و یه نگاهی هم به لوگو بندازید، میبینید که تقریبا تمام پیچ و تابهای خود فونت رو حذف ردم ( بجز نقش که اصلا دستش نزدم) و بجاش سعی کردم با اون پیچ و تابی که میگین بیهودس (گ) شکل یه برگ رو نشون بدم. که چون برای یه شرکت تبلیغاتی بود، نشوندهنده رشد و سبز شدن بوسیله تبلیغات هست که ظاهرا به درستی دیده نمیشه.شاید بخاطر رنگش باشه.خب وقتی میگی هدفمند بوده یعنی اینکه میگی خودم طراحی کردم! اصلا اسمی از فونت نبردی.
ناراحت نشدم. فقط جواب شما رو دادم.خب وقتی میگی هدفمند بوده یعنی اینکه میگی خودم طراحی کردم! اصلا اسمی از فونت نبردی.