اولین کار لوگوی من :cool: میخوام حدس بزنید کاراکتر (س) آخرش شکل شماتیک از چیه؟!:rose:
tebyaner Member Dec 18, 2013 #1 اولین کار لوگوی من میخوام حدس بزنید کاراکتر (س) آخرش شکل شماتیک از چیه؟! پیوست ها Flyer.jpg 240.7 کیلوبایت · بازدیدها: 44
mani rahnama Member Dec 19, 2013 #2 دوست گلم خسته نباشید من فکر کنم کتاب باشه البته این رو با موضوع لوگو و شکلش حدش زدم درست؟
mamad.noise کاربر فعال انجمن فتوشاپ Dec 19, 2013 #4 معلومه که کتابه ولی لوگو شکل لوگوی ماهان هست کلیک کنید تا باز شود... کاملا موافقم ! البته تا وقتی زیرش رو نخوندم متوجه س نشدم!! موفق باشیـــــــــــــــ
معلومه که کتابه ولی لوگو شکل لوگوی ماهان هست کلیک کنید تا باز شود... کاملا موافقم ! البته تا وقتی زیرش رو نخوندم متوجه س نشدم!! موفق باشیـــــــــــــــ
tebyaner Member Dec 19, 2013 #5 درسته کتابه! راست میگید دوستان شبیه اون لوگو شده اما فکر نکنم بد باشه این موضوع!!!؟ یک تغییراتی دادم توش بازم اگه نظرتون رو بگید ممنون میشم
درسته کتابه! راست میگید دوستان شبیه اون لوگو شده اما فکر نکنم بد باشه این موضوع!!!؟ یک تغییراتی دادم توش بازم اگه نظرتون رو بگید ممنون میشم