دقیقاً این مسابقات برای چه رشته ورزشی هستند ؟
اول ببخشید الان توی پست اولت دیدم که توضیح دادی راجع به کاراته هست
بعد از اون
باور کن می قبل از اینکه این موضوع رو بدونم تمام ذهنیتم به سمت دریا و لنج و این جور چیز ها کشیده شد !
ببین شما باید بیس اصلی کارت رو روی ورزش کاراته بزاری.
خوب فکر کن ببین نماد های زیادی هستند که میتونن یاد آور جنوب کشور باشن ! ( بنظر من لنج اصلاً مناسب این نشانه نیست )
شاد زی
سلام دوست من کارت بد نیست اما اگه اون خطوط رو بتونی خطوطی مثل رد قلمو بندازی بهتر نمیشه؟
اول از همه خسته نباشی
البته بچه ها چند بار عنوان کردن. به نظره من اگه اون لنج کلا شیپ بشه و از حالت عکی خارج بشه بهتره.
با پن تول میشه انجام دادش. تو متن فارسی هم یه اسمی از شوتوکان باشه گمونم خوب بشه.
موفق باشی![]()
ممنون سارا جان ...البته نمیشه اسم لوگو رو روی این طرح گذاشت.
چون الان اگر بخواید این طرح رو بعنوان مُهر مسابقات در نظر بگیرید بنظرتون شدنی هست؟!
لوگوی اینجور مسابقات باید در کمال سادگی باشه. مثلا نمادهایی که برای مسابقات المپیک پکن در نظر گرفته بودن رو دیدید حتما؟
یه سری خطوط کاملا ساده که هم شبیه به حروف چینی بودن و هم نماد اون ورزش.
بنظرم شما هم بجای یه طرح شلوغ که واقعا سخت هم هست کسی متوجه بشه که اون لنج نماد چیه یا اون طرح 3بعدی آدمک هست و ... به دنبال یه طرح ساده و گویا باشید.
موفق باشید.
سلام حمید جان...سلام
من الان رسیدم
دوستان همه چیزای لازم را گفتن
ولی من در نگاه اول فکر کردم که اون کشتی و اونم بادبانش هست
ممنون سارا جان ...
درسته دیگه نمی خوام بگم لوگو باید بگم نشانه ...
بخدا من فقط عکس آدمک رو گذاشتم که داره کاراته میزنه ولی گفتند که باید حتما عکس لنج هم باشه...
بله دیدم اتفاقا مال مسابقات خودشون هم همین هست ...
خب لنج نماد دریا هست و شهر ما بعد از سال 79 دیگه میزبان همچین مسابقه ای نبوده... اصلا نمیزارن که شهرستان همچین مسابقات بزرگی رو برگزار کنه...
الان مشکل اصلی اون لنج نیست.
بقول شما اون لنج نماد شهر هست و خیلی هم عالیه که از نماد محلی و بومی برای طراحی نشان استفاده بشه.
ولی خوب باید انتخاب ابزار هم درست انجام بشه.
بنظرم یه طرح وکتور یا شیپ مناسب از لنج پیدا کنید و اون رو با نماد خودشون تلفیق کنید.