لوگوی مسابقات کشوری

MEGA WAVE

Active Member
اول ببخشید الان توی پست اولت دیدم که توضیح دادی راجع به کاراته هست

بعد از اون

:shock:

باور کن می قبل از اینکه این موضوع رو بدونم تمام ذهنیتم به سمت دریا و لنج و این جور چیز ها کشیده شد !

ببین شما باید بیس اصلی کارت رو روی ورزش کاراته بزاری.

خوب فکر کن ببین نماد های زیادی هستند که میتونن یاد آور جنوب کشور باشن ! ( بنظر من لنج اصلاً مناسب این نشانه نیست )

شاد زی

alishadmani

Well-Known Member
اول ببخشید الان توی پست اولت دیدم که توضیح دادی راجع به کاراته هست

بعد از اون

:shock:

باور کن می قبل از اینکه این موضوع رو بدونم تمام ذهنیتم به سمت دریا و لنج و این جور چیز ها کشیده شد !

ببین شما باید بیس اصلی کارت رو روی ورزش کاراته بزاری.

خوب فکر کن ببین نماد های زیادی هستند که میتونن یاد آور جنوب کشور باشن ! ( بنظر من لنج اصلاً مناسب این نشانه نیست )

شاد زی

ممنون بابت نظر ...
ولی نماد شهر ما لنج هست...

HASTAR

Member
سلام دوست من کارت بد نیست اما اگه اون خطوط رو بتونی خطوطی مثل رد قلمو بندازی بهتر نمیشه؟

alishadmani

Well-Known Member
سلام دوست من کارت بد نیست اما اگه اون خطوط رو بتونی خطوطی مثل رد قلمو بندازی بهتر نمیشه؟

سلام دوست عزیز...
دقیقا همون قط قلم مو نشان ( به قول MEGA WAVE عزیز ):green: در هنگ کنگ( اشتباه نکنم) استفاده شده...
من این سری می خواستم یک چیز متفاوتی طراحی کنم...:cool:
ولی بازم ممنون بابت نظرتون...:rose:
MEGA WAVE عزیز امیدوارم ناراحت نشی به شوخی گفتم ...:rose:

RaminAzimi

Member
اول از همه خسته نباشی
البته بچه ها چند بار عنوان کردن. به نظره من اگه اون لنج کلا شیپ بشه و از حالت عکی خارج بشه بهتره.
با پن تول میشه انجام دادش. تو متن فارسی هم یه اسمی از شوتوکان باشه گمونم خوب بشه.
موفق باشی:rose:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
البته نمیشه اسم لوگو رو روی این طرح گذاشت.

چون الان اگر بخواید این طرح رو بعنوان مُهر مسابقات در نظر بگیرید بنظرتون شدنی هست؟!

لوگوی اینجور مسابقات باید در کمال سادگی باشه. مثلا نمادهایی که برای مسابقات المپیک پکن در نظر گرفته بودن رو دیدید حتما؟

یه سری خطوط کاملا ساده که هم شبیه به حروف چینی بودن و هم نماد اون ورزش.

بنظرم شما هم بجای یه طرح شلوغ که واقعا سخت هم هست کسی متوجه بشه که اون لنج نماد چیه یا اون طرح 3بعدی آدمک هست و ... به دنبال یه طرح ساده و گویا باشید.

موفق باشید.

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام
من الان رسیدم
دوستان همه چیزای لازم را گفتن
ولی من در نگاه اول فکر کردم که اون کشتی و اونم بادبانش هست

alishadmani

Well-Known Member
:rose:
اول از همه خسته نباشی
البته بچه ها چند بار عنوان کردن. به نظره من اگه اون لنج کلا شیپ بشه و از حالت عکی خارج بشه بهتره.
با پن تول میشه انجام دادش. تو متن فارسی هم یه اسمی از شوتوکان باشه گمونم خوب بشه.
موفق باشی:rose:

ممنون از شما ...
به شیپ هم کردم ولی خیلی جلوه درستی نداره...:-?
البته نمیشه اسم لوگو رو روی این طرح گذاشت.

چون الان اگر بخواید این طرح رو بعنوان مُهر مسابقات در نظر بگیرید بنظرتون شدنی هست؟!

لوگوی اینجور مسابقات باید در کمال سادگی باشه. مثلا نمادهایی که برای مسابقات المپیک پکن در نظر گرفته بودن رو دیدید حتما؟

یه سری خطوط کاملا ساده که هم شبیه به حروف چینی بودن و هم نماد اون ورزش.

بنظرم شما هم بجای یه طرح شلوغ که واقعا سخت هم هست کسی متوجه بشه که اون لنج نماد چیه یا اون طرح 3بعدی آدمک هست و ... به دنبال یه طرح ساده و گویا باشید.

موفق باشید.
ممنون سارا جان ...
درسته دیگه نمی خوام بگم لوگو باید بگم نشانه ...:green:
بخدا من فقط عکس آدمک رو گذاشتم که داره کاراته میزنه ولی گفتند که باید حتما عکس لنج هم باشه...
بله دیدم اتفاقا مال مسابقات خودشون هم همین هست ...
خب لنج نماد دریا هست و شهر ما بعد از سال 79 دیگه میزبان همچین مسابقه ای نبوده... اصلا نمیزارن که شهرستان همچین مسابقات بزرگی رو برگزار کنه...
چشم تلاش خودم رو می کنم تا بتونم طرح رو ساده تر بهشون بدم...:rose:
سلام
من الان رسیدم
دوستان همه چیزای لازم را گفتن
ولی من در نگاه اول فکر کردم که اون کشتی و اونم بادبانش هست
سلام حمید جان...
ممنون از شما و دوستان ...:rose:
خب تو دید دوم چی متوجه شدی؟:green:

majid_a95

Active Member
به نظر من به عنوان آرم خيلي شلوغ پلوغه ، 2 تا آبجكت و حداكثر 2 تا رنگ كافيه .... !! اگه به جاي كشتي يه چيز ديگه پيدا كني كه همين مفهوم رو برسونه و جمع و جورتر باشه !! :rose:

M.After

Active Member
سلام .بنده هم دیدم . در کل باید کمی ساده تر و خلاصه تر باشه . از رنگ های کمتری هم استفاده بشه
ولی در کل کار بدی نبود .
انشالله بهتر هم بشه . موفق باشی :rose:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ممنون سارا جان ...
درسته دیگه نمی خوام بگم لوگو باید بگم نشانه ...:green:
بخدا من فقط عکس آدمک رو گذاشتم که داره کاراته میزنه ولی گفتند که باید حتما عکس لنج هم باشه...
بله دیدم اتفاقا مال مسابقات خودشون هم همین هست ...
خب لنج نماد دریا هست و شهر ما بعد از سال 79 دیگه میزبان همچین مسابقه ای نبوده... اصلا نمیزارن که شهرستان همچین مسابقات بزرگی رو برگزار کنه...

الان مشکل اصلی اون لنج نیست.

بقول شما اون لنج نماد شهر هست و خیلی هم عالیه که از نماد محلی و بومی برای طراحی نشان استفاده بشه.

ولی خوب باید انتخاب ابزار هم درست انجام بشه.

بنظرم یه طرح وکتور یا شیپ مناسب از لنج پیدا کنید و اون رو با نماد خودشون تلفیق کنید.

alishadmani

Well-Known Member
الان مشکل اصلی اون لنج نیست.

بقول شما اون لنج نماد شهر هست و خیلی هم عالیه که از نماد محلی و بومی برای طراحی نشان استفاده بشه.

ولی خوب باید انتخاب ابزار هم درست انجام بشه.

بنظرم یه طرح وکتور یا شیپ مناسب از لنج پیدا کنید و اون رو با نماد خودشون تلفیق کنید.

سارا جان متاسفانه هیچ یک از لنج های اینترنت به لنج های ما نمیخوره...:-?:sad:

alishadmani

Well-Known Member
دوستای گلم ممنون از نظراتتون ...
لطفا حالا بگین چطور شد؟

پیوست ها

• logo6-copy.jpg
    logo6-copy.jpg
    26.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

جدیدترین ارسال ها

بالا