www.Rapsun.com
[SOBHAN] Active Member Oct 16, 2008 #2 به به ... عاشق اینجور لوگو ها هستم .خیلی بهم حال داد ! ممنون حالا چرا سایتش فلیتر شده ؟؟! :دی موفق باشید محمد حسین
به به ... عاشق اینجور لوگو ها هستم .خیلی بهم حال داد ! ممنون حالا چرا سایتش فلیتر شده ؟؟! :دی موفق باشید محمد حسین
EMIRATES Active Member Oct 16, 2008 #5 با سلام لوگوی خوبی شده - به نظرم بهترین نقطه برتریش نسبت به لوگو های سبک دیگه web2.0 بودن این لوگو هست. با تشکر.
با سلام لوگوی خوبی شده - به نظرم بهترین نقطه برتریش نسبت به لوگو های سبک دیگه web2.0 بودن این لوگو هست. با تشکر.
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Oct 16, 2008 #7 قشنگ شده. فقط محیط تاریک اطرافش که خیلی هم قشنگ شده بنظرت با اسم و تصویر لوگوت همخونی داره؟ این بشر مخ ما رو خورد نتونستم براش کاری کنم. خدا رو شکر یکی مثل تو رو پیدا کرد ... :دی
قشنگ شده. فقط محیط تاریک اطرافش که خیلی هم قشنگ شده بنظرت با اسم و تصویر لوگوت همخونی داره؟ این بشر مخ ما رو خورد نتونستم براش کاری کنم. خدا رو شکر یکی مثل تو رو پیدا کرد ... :دی
L L-B Well-Known Member Oct 17, 2008 #10 شيك و عالي ولي با ابرهاي پشت خورشيده ! يكم مشكل نا همخوني ميبينم ... ولي در كل عاليه !
yazdi_2007 Well-Known Member Oct 17, 2008 #11 من خیلی تلفیق رنگ های مشکی و نارنجی رو دوست دارم... خیلی قشنگ شده. موفق و موید و پیروز باشید.