اگه ايرادي داره حتما كمك كنيد تا رفع بشه
Tsobh.com Well-Known Member May 12, 2011 #1 اگه ايرادي داره حتما كمك كنيد تا رفع بشه پیوست ها ajang_1_370e6.png 99.1 کیلوبایت · بازدیدها: 1
MOSTAFA کاربر فعال May 12, 2011 #2 طرح قشنگی شده، کاش کمی توضیح درباره ی کار کارخانه میدادید! موفقیتـ
Saeed Well-Known Member May 12, 2011 #3 بنظرم روی کلمه "گ" و نقطه ها زمان بیشتری رو بذارید ! از رنگ پایینی خوشم اوومد :دی موفق باشید ... سپاس
بنظرم روی کلمه "گ" و نقطه ها زمان بیشتری رو بذارید ! از رنگ پایینی خوشم اوومد :دی موفق باشید ... سپاس
.:BEHNAM:. Active Member May 12, 2011 #4 سلام جوون :دي اونكه زمينش زرده خيلي توپ شده ! كلا از سبك كارات خوشم اومد. موفق و شاد باشي ^.^
saeedeh_st Member May 12, 2011 #6 خیلی خوب شده من دو کار زرد و سبزو بیشتر دوست دارم البته سبز منظورم پائینی هست سبز بالائی نقطه جالب نشده پایدار باشی دوست هنرمند
خیلی خوب شده من دو کار زرد و سبزو بیشتر دوست دارم البته سبز منظورم پائینی هست سبز بالائی نقطه جالب نشده پایدار باشی دوست هنرمند
Tsobh.com Well-Known Member May 12, 2011 #7 black.dragon گفت: طرح قشنگی شده، کاش کمی توضیح درباره ی کار کارخانه میدادید! موفقیتـ کلیک کنید تا باز شود... این کارخونه مواد شیمیایی ( آرایشی - حلالها و ... ) مایع تولید می کنه
black.dragon گفت: طرح قشنگی شده، کاش کمی توضیح درباره ی کار کارخانه میدادید! موفقیتـ کلیک کنید تا باز شود... این کارخونه مواد شیمیایی ( آرایشی - حلالها و ... ) مایع تولید می کنه
hsajj Member May 12, 2011 #8 رنگ ها خیلی شاد و جذاب هستن اون زرده خیلی قشنگه ( ردیف دوم ) طراحی هم خیلی جالب شده خسته نباشی
MohammadGh Well-Known Member May 13, 2011 #9 همشون زيبا شدن ولي من از رنگ سبزش بيشتر خوشم اومد موفق باشي