لود کردن فایلهای متفاوت فلش در یک شی فلش

amin601

Member
سلام
من یه طرح ساختم که چند تا کلید در اون قرار داده شده
می خواستم بدون آیا میشه آدرس چند فایل فلش رو در کلید ها تعریف کرد که با کلیک روی هر کدوم از این کلید ها فلش به نمایش در بیاد الته من می خوام فقط از یک شی فلش استفاده کنم و تمام فلشهای تعریف شده در همون شی فلش به نمایش دربیاد - فلش اولی قطع و مثلا فلش دومی اجرا بشه
2 همین کار رو می خوام در مورد لود عکسهای مختلف در شی پانورما انجام بدم با کلیک بر روی هر کلید یک عکس متفاوت در شی پانورما لود بشه
آیا امکانش هست؟
ممنون

silvercover

کاربر متخصص
برای سوال اولتون کافیه که به پوشه Samples برنامه MMB برین و بعدش نمونه ای رو که توی پوشه Flash_Examples هست رو اجرا کنید که جواب سوالتون رو با دیدنش پیدا خواهید کرد.

برای سوال دوم راهی در MMB وجود نداره متاسفانه.

amin601

Member
ممنون ولی مشکل اینجاست این نمونه فایل فلش رو از روی هارد و با بازکردن صفحه لود فایل فراخوانی میکنه اما من می خوام آدرس فایل فلش قبلا برای کلید تعریف شده باشه
راستش اسکریپتهائی که در این مثال هست کمی برام غیر قابل فهمه من زیاد دربرنامه نویسی حرفه ای نیستم
ممنون می شم یک مثال ساده برام بزارید

splinter cell

Well-Known Member
با سلام!
با اجازه آقا حامد من یک نمونه برای شما گذاشتم که در اون سه تا فلش رو embedd کرده ام و سه تا باتن که با کلیک روی هر کدوم از اونها فلش متناظراون در شیی فلش موجود در صفحه فراخوانی میشه!
ملاحظه بفرمایید.اسکریپت نویسی چندانی هم ندارد.
یا حق!

پیوست ها

• load several flash in one.rar
    3.3 کیلوبایت · بازدیدها: 32

amin601

Member
سلام
شرمنده این ورژنی که من دارم قادر به باز کردن این فایل نیست حتی 498 رو هم نصب کردم اما باز جواب نداد
میشه اسکریپتهاشو به صورت متن برام بزارید
شما از چه ورژنی با کدوم آدرس دانلود استفاده می کنید
ممنون

splinter cell

Well-Known Member
شما برای دانلود آخرین نسخه بیلدر از آدرسی که در امضای مدیر انجمنsilvercover هست استفاده کنید.
اما اگر میخواهید مثال رو بازسازی کنید یک شی فلش در صفحه بذارید و بعد برای هر باتن از اسکریپتی مشابه این استفاده کنید.(من فلشها رو به پروژه Embedd کرده ام)
کد:
[SIZE=2][COLOR=#010101] 
OpenFile$=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000]'<Embedded>\YourFlashName.swf'
[/COLOR][/SIZE][B][SIZE=2][COLOR=#000080] 
Flash[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]("Flash","OpenFile$")[/COLOR][/SIZE]

جدیدترین ارسال ها

بالا